ForretningCorporation

Guild - en guild af advokater .... ordenen af kokke

Udtrykket "guild" dukkede op i Rusland for lang tid siden.

Historien om forekomst

Således, i 12-15 århundreder, guild - en købmand selskab eller en klasse organisering af data befolkning. Det fortsatte indtil 1917. I den tidlige middelalder er ganske godt dette navn. Guild finder sin anvendelse i forskellige sammenslutninger af politiske, religiøse og social karakter. De gamle tyskere under lauget forstod måltider sammen, ledsaget af ofre til guderne, samt begravelser, bryllupper og fødslen af børn.

Udbredelsen af kristendommen fremmet begyndelsen af kampen for Kirken med organisationer, der har samme navn. Kirkens repræsentanter mente, at Guild - en organisation med resterne af hedenskab. Efter nogen tid er gået tabt hedenske karakter af disse organisationer, begyndte de imidlertid at danne i de kristne kirker.

Det næste skridt i udviklingen af dette koncept er den syvende-ottende århundrede. I løbet af denne periode, lauget - en religiøs forening, opkaldt til ære for protektor, og som har en kirke og et hus til møder. Den omfattede repræsentanter for den åndelige såvel som lægfolk. Denne dannelse eksisterede selv egen domstol. Det vigtigste udfolde guilds faldt til 14-15 århundreder.

Guild som middel til kamp mod uretfærdighed

Fra det voksende antal byer er begyndt at dukke guild der forenede borgerne i kampen mod undertrykkelsen af de feudalherrer. Guild of købmænd bidraget til bevarelsen af den herskende politiske og sociale situation medlemmer.
I England, i henhold til disse organisationer forstod kunsthåndværksforretninger. I de 11-12 århundreder blev det udbredt efter fortolkningen af begrebet: lauget - det er kun den handlende Corporation.

Udbredt modtaget sådanne formationer i Tyskland, England, Frankrig. Fremkomsten af ordener på grund af behovet for international og intercity handel. Normalt forenet i lauget købmænd med en enkelt lokalitet. De fællesskab beskyttede produkter blev skabt messer og indkøbscentre, de forsøgte at opnå for sig selv forskellige former for ydelser. Sådanne territoriale foreninger dukkede forening forener flere landsbyer.

Ofte Guild - en sammenslutning af handlende til bestemte typer af varer (f.eks "haberdashers" eller "Vintners"). Medlemmerne af sådanne grupper er blevet bundet til hinanden og støtte hinanden i skibsvrag, angreb røvere og betaling indfrielser. Anført af lauget ældste og valgte råd.

Guild - et effektivt værktøj til styring

I det sted, hvor disse samfund var organiseret, de var en slags måde at sikre gennemførelsen af en temmelig gunstige indførselsvarer. Desuden er de tildelt et monopol på detailhandel. Forudsat sådanne monopolrettigheder kunne skade for en bestemt forbruger af byen, hvor der er en orden.

Den voksende indflydelse af ordenen

Med den gradvise udvikling af disse organisationer begyndte at tage den praksis at begrænse vedtagelse af et medlem af organisationen. Således vedtagelsen af lauget var lig med løsningen af handel. I de lokalsamfund, hvor disse organisationer har en stor effekt i strukturen passerede endog domstolene med deres funktioner, samt bruge dem til at føre tilsyn med håndværk og handel. Med hensyn til historien, kan vi trygt sige, at arvingerne til guilds blev store handelsselskaber.

Dette koncept har således en temmelig omfattende historie, og der er ganske vellykket i de nuværende økonomiske forhold, men flere andre former.

Guild af russiske Advokater

Guild advokater - en frivillig, professionel og non-profit selvstyrende fællesskab af specialister i denne retning i Rusland. Det er dannet og fungerer i henhold til gældende lovgivning.

Advokater Guild er medlem af International Bar Association og andre internationale organisationer. Dette fællesskab samarbejder med andre organisationer, såsom International Law Union og Forbundsrepublikken sammenslutning af Moskva Bar Association.

Som en del af denne guild opererer indenlandske Academy of notarer, der ejer retten til at udstede dimitterede sine elever en tilstand diplom. Også, når det kører postgraduate studier og afhandling råd.

guild af mæglere

Liste guild fuldfører relevant samfund Russisk mæglere. Det er en organisation, der samler fagfolk i det indenlandske ejendomsmarkedet. I løbet af de sidste ti år af hans arbejde, er denne guild blevet en magtfuld organisation. Strukturen i samfundet omfatter mere end et tusinde af de pågældende organisationer, herunder hele 60 regionale deltagere i markedet for fast ejendom.

Anvendelse af de guilds på ejendomsmarkedet

Missionen af dette fællesskab er skabelsen og videreudviklingen af det russiske ejendomsmarked. Hovedformålet i dette tilfælde er at sikre aktiv fremme af udviklingen af civilisationen i markedet for fast ejendom med brug af eksisterende lovgivning og relevante regelsæt.
Dette vil bidrage til at skabe et system af standarder for sine medlemmer, samt en effektiv udnyttelse af infrastrukturen for at beskytte fælles interesser i ejendommen plan for at opfylde de materielle behov, som består i den faglige, videnskabelige og tekniske udvikling.

Der er sket Denne guild fremskridt i konsolideringen af bestræbelserne på at skabe et økonomisk område i den indenlandske fast ejendom. Efter afskaffelsen af licenser til mæglere etableret Guild en frivillig ordning for certificering af de relevante tjenester, som er den grundlæggende garanti for kvaliteten af fast ejendom. Et sådant certificeringssystem, først etableret i Rusland gør det muligt at vurdere kvaliteten af tjenester, som virksomheder, der opererer i markedet for fast ejendom. I dette tilfælde er der tale om selskaber, der indgår i sammensætningen af Lauget, såvel som dem, der arbejder uafhængigt på markedet.

Virksomheder inden for ernæring

National Guild of Chefs skabt for 11 år siden (i 2003). Dens formål er at støtte og udvikle restaurationsbranchen, samt oprettelsen af visse faglige standarder.
Ifølge samfundet samler en lang række eksperter elsektoren, konditorer og kokke, der repræsenterer de bedste russiske restauranter. De vigtigste opgaver for lauget kan omfatte følgende:

- fremme af specialkemikalier kokke og wienerbrød;

- fremme videreudvikling af restauranter i Rusland;

- samarbejde med regionerne gennem konsultationer og workshops;

- uddannelse af unge kokke og konditorer, etc.

Opbyg et bæredygtigt samfund

Så når de overvejer spørgsmålet: "Hvordan skabes orden" - er det nødvendigt at bygge på flere principper for organisering af de relevante aktiviteter.

For det første er sådan et fællesskab skabt for at samle fagfolk i visse områder for at fremme en bestemt type virksomhed. I dette tilfælde er det specificerer de planlagte aktiviteter, der kan klassificeres som følger:

- Tilrettelæggelse af uddannelse, gennemføre workshops, hvilket giver muligheder for at forbedre færdigheder;

- at give oplysninger om support på forskellige måder;

- bistand i beskæftigelse af medlemmer, samt forsvare deres interesser og rettigheder.

For det andet kan det fællesskab gennemføre aktiviteter i overensstemmelse med gældende lovgivning. Russisk Guild er også involveret i aktiviteter, der er bestemt af den licens lovgivning tillader deres udøvelse kun med en særlig tilladelse.

Bindende dokument regulerer de overordnede drift af samfundet, er det Memorandum of gensidige relationer medlemmer. Dette dokument specificerer de rettigheder og pligter sine medlemmer.

Således blandt de funktioner, der er tilgængelige for din orden medlemmer, skal du medtage følgende: supportoplysninger med brug af internettet, tv, trykte medier og faglige fora; giver mulighed for at deltage i forskellige kommercielle aktiviteter (fx master-klasser); At have mulighed for at få professionel rådgivning fra deres jævnaldrende; brug af tilgængelige muligheder for at hjælpe med beskæftigelse, samt give juridisk rådgivning.

Opgaverne i medlemmerne af ethvert samfund af denne type omfatter: popularisering af erhverv, hvis repræsentanter er medlemmer af ordenen; god tro og fair udførelsen af deres opgaver i overensstemmelse med den professionelle etikette, når interagere med medarbejdere og arbejdsgivere.

guild navnet afhænger af medlemskab af en bestemt type aktivitet, der udføres af dets medlemmer.

konklusion

Opsummering, er det nødvendigt at være opmærksom på følgende, som er fastsat i denne papir materiale. Guild - er et specifikt fællesskab af mennesker forenet i deres felt og er i stand til, i tæt samarbejde med kolleger at opnå høje resultater i den valgte retning af organisationen. Det er grunden til, på grundlag af et snævert fokus, er der laug af advokater, kokke, mæglere mv Disse foreninger er en slags "cirkler af interesse", som bidrager til at finde deres plads i denne hårde liv af unge fagfolk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.