ForretningCorporation

Markedsplads Raise.ru blive en del af tjenesten "Transport 24"

udlejning af specialudstyr "Transport 24" annonceret en ny erhvervelse. De begyndte handel markedsplads Raise.ru, der afsættes til lastbiler og specialudstyr. Denne fusion vil gøre det muligt for køberne at straks gå til lejemarkedet.

Indtil 2002 blev Rusland leje af særligt udstyr dårligt bestilt. Et eksempel udføres amerikanske markeder og Vesteuropa. I 2014 har situationen ændret sig dramatisk siden bygningen blev udviklet i et hurtigt tempo. Udviklere måtte tiltrække mere teknologi. Årlig leje vækst nåede 25%. Ændre rækkefølgen af afgiften told og den økonomiske situation har ført til, at mange virksomheder har nægtet at nye indkøb af udstyr, men foretrækker at udleje den eller købe udstyr b / y.

Den øgede efterspørgsel har ført til strammere konkurrence og et fald i lejepriserne. I 2015 mange virksomheder gik ud af markedet. Tidligere er den nye teknologi fuldt betalt ud efter højst to år. Men nu de øgede omkostninger maskiner og den manglende evne til at øge leje satser tillader ikke at regelmæssigt opdatere teknologien.

servicespecialister "Transport 24" taler om en vis forbedring af situationen i lejemarkedet teknologi i perioden fra slutningen af 2016 til begyndelsen af 2017. Priser udlejere viste en svag vækst. Årsagen var nogle øget efterspørgsel og konkurrence blandt de små virksomheder. Mere end 70% af entreprenører foretrækker at leje specialudstyr, snarere end at købe det. Dette kan føre til en yderligere stigning i priser og efterfølgende køb.

Private udviklere vil ikke købe udstyr for at realisere kortsigtet projekt. I stedet foretrækker de at lease. På denne samme vej og gik til store virksomheder. Den væsentligste årsag til denne udvikling - økonomisk brug af ressourcerne. Indholdet af særligt udstyr er for dyrt, for ikke at nævne sin fulde opdatering. Selv om prisstigning, vil købet stadig mindre rentable løsning.

Gennem hele 2016 prisen ikke har ændret sig. Det steg kun i efteråret, med 5%. husleje vækst i 2017 vil beløbe sig til 10%. Betydelig efterspørgsel er smal ansøgning udstyr såsom støvsugere eller vand bærere. Denne teknik er til rådighed for store virksomheder, og det koster dyrere end resten.

Eksperter International Freedonia Group analysefirmaet forudsagde et stort spring i udviklingen af mine- og byggeindustrien. Dette kan medføre en øget efterspørgsel efter leje frontlæssere og gravemaskiner og andet specialudstyr. Fusionere Raise.ru og "24 Transport" vil være særlig fordelagtig med henblik på en mulig stabilisering af markedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.