ForretningCorporation

24 top tekniske virksomheder, der hurtigt mister popularitet rating

I den højteknologiske verden i dag er der så mange muligheder. Men ikke alle virksomheder inden for højteknologi er ens, når det kommer til at fastholde de største talenter. For et par dage siden offentliggjorde jeg en detaljeret rapport om, hvad virksomhederne på dette område kunne fra april 2016 til april 2017. rekruttere og fastholde de bedste medarbejdere på. For at kompilere rating brugt en speciel teknik af machine learning, hvorigennem omkring otte millioner stykker data blev analyseret. ranking tal stiger, når en virksomheds medarbejdere tiltræder opskalere og sænket, når det er nødvendigt for at kompensere for tabet af unge personale er ikke på højeste niveau. Så avanceret er beregnede tal kendt af alle "rutinearbejde." Det er 24 førende virksomheder på området for højteknologi, som sidste år mistede de fleste medarbejdere. Dette får naturligvis indflydelse på virksomhedens popularitet blandt fagfolk.

Twitter

Twitter - det er et kendt social platform, der blev grundlagt i 2006. Sammenlignet med sidste år, at selskabet mistede 36 procent af de ansatte.

Veritas Technologies

Veritas - et selskab af Data Management, etableret i 1983 under et helt andet navn. I 2016 blev han gjort rebranding, og hun fik et nyt navn, samt tabet af 38 procent af de ansatte.

Palo Alto Networks

Dette er et selskab beskæftiger sig med netværkssikkerhed grundlagt i 2005, der har mistet 42 procent af de ansatte med sidste år.

Ny Relic

Dette selskab analyse software blev grundlagt i 2008, og sidste år der blev erstattet 42 procent af arbejderne.

PayPal

PayPal - et system af online betalinger, der udkom i 1998. Gennem det seneste år blev der udskiftet 44 procent af personalet.

Bloomberg LP

Dette er en af de ældste virksomheder i listen, der er etableret i 1981. Det er involveret i finansiering og medier, men i "omsætning" Sidste år var det 44 procent.

Square

Virksomheden blev grundlagt i 2009 og er engageret i levering af finansielle tjenesteydelser, har mistet 47 procent af sine medarbejdere i forhold til det foregående år.

Qualcomm

Dette teleselskab er også blandt de ældste på listen, da den blev åbnet i 1985. Gennem de seneste år er der også blev erstattet 47 procent af arbejderne.

Google

Denne teknologi selskab bred profil, der blev grundlagt i 1998, har ændret sig i det forløbne år, 50 procent af de ansatte.

Optum

Dette selskab blev grundlagt meget givet, i 1977, men i år var hun en af de højeste niveauer af rutine, 54 pct, på grund af hvad hun ranking steg fra 132 th til 15 th sted.

her

Her - det er et selskab beskæftiger sig med data kortlægning, og det blev grundlagt i 1985. Med 54 procent af "rutinearbejde", gjorde hun springet fra 66 th til 14 th plads i rækkefølgen.

Expedia

Denne populære turist-site også brød ind i ranking fra 80th sted, som i det forløbne år er der blev erstattet 60 procent af de ansatte.

Slalom Consulting

Denne teknologi konsulentfirma, der blev grundlagt i 2001, var på 12. plads med "tekuchkoj" lig med 61 procent.

Intel Corporation

Pludselig fra 108 th til 11 th sted flyttede dette kendt verden teknologi selskab, der blev grundlagt i det fjerne 1968. I løbet af det sidste år blev det erstattet 66 procent af arbejderne.

Epsilon

Ti placeringer åbner en filial stor tjeneste marketing selskab, som blev åbnet i 1996. Og springet var en af de mest slående: fra 142 th til 10 th sted med 72 procent af de "rutinearbejde" i det forløbne år.

FireEye

Dette selskab, der beskæftiger sig med spørgsmål om cybersikkerhed, blev åbnet i 2004, og i 2017 niveauet for "rutinearbejde" her har nået 73 procent.

Wealthfront

En anden uventet gæst i top ti: den automatiserede investeringsservice, blev født i 2008, blev efterfulgt af 77 procent af de ansatte i det sidste år.

GoPro

Denne tech virksomhed, der blev grundlagt i 2002, og kun få forventet at se så højt i placeringerne, men 79 procent af "rutinearbejde" gjort deres arbejde.

Dropbox

Denne populære fil hosting, skabt i 2007, i lang tid er højt i placeringerne, men 86 procent af de nye medarbejdere har givet ham i år i top ti.

Nest Labs

Dette selskab er dedikeret til automatisering af bygninger, der blev grundlagt i 2010, og i 2017 havde hun et rekordniveau på "rutinearbejde" blev markeret - 88 procent. Det er derfor, hun åbnede top fem.

Zenefits

Dette selskab beskæftiger sig med cloud-software, er blevet det første i rækkefølgen, "omsætning" af, der oversteg et hundrede procent. Det blev grundlagt i 2013, og fra 2016 til 2017, det erstattet 114 procent af de ansatte.

SolarCity

Toppen tre åbne selskab beskæftiger sig med solenergi, der blev grundlagt i 2006. På et år, det erstattet 121 procent af de ansatte, og især overraskende er det faktum, at springet til tredje sted er blevet lavet med den 188..

Groupon

En anden overraskelse gæst på de øverste placeringer - er et populært sted for e-handel, som er født i 2008. Og i det sidste år er det udskiftet 127 procent af de ansatte, hvilket er grunden til virksomheden foretog springet fra 143. sted ranking for den anden med det samme.

coursera

Nå, i første omgang med en utrolig 175 procent af rutinearbejde var det selskab, der er engageret i pædagogiske teknologier. I dette tilfælde springet hun er også den enorme - fra 201 th i første omgang!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.