RelationerMød

Hvad spørgsmål at stille fyr - det er spørgsmålet!

I stigende grad under dating på nuværende tidspunkt initiativet er i hænderne på messen køn. Og selv i det tilfælde, hvor initiativtager kærlighed højttaler er repræsentant for den mandlige halvdel af menneskeheden, bør damen kunne holde samtalen i gang. Men hvad spørgsmål at stille en fyr, der ikke er bekendt med, er ikke altid kendt af mange frøkener.

Samtalen bør lempes

Den første regel for samtale - den lethed og naturlighed. Det er ikke nødvendigt at indlæse samtalepartner problemerne, er det ikke nødvendigt at diskutere følsomme emner med den første samtale. Det er bedst at stille neutrale spørgsmål. For eksempel spørger en udtalelse fra en god idé om den nye film, spørge om, hvad han så for nylig. Tænker hvad spørgsmål at stille fyr på det første møde, bør du ikke afvises, og temaet for arbejde, fritid, hobbyer.

At være i stand til at lytte til den samtalepartner - en værdifuld kvalitet

Det er meget vigtigt i en samtale ofte ikke selv da, hvad spørgsmål at stille fyr vil være den samtalepartner, og den måde, hun lytter til svarene. Efter alt, kunne det ske, at pigen rører en dur akkord i den unge mands hjerte, og han oprigtigt vælger at oplyse motivet i detaljer. Og bare forestille sig for en anden, følgesvend keder vil bryde ham ud og gjorde opmærksom på fyr på enhver person i fjerntliggende eller åbenlyst zevnot. Det var dengang ned i afløbet! Man lukker selv de mest attraktive piger som et skjold, for at nå hans sjæl vil være næsten umuligt. Og problemet er, hvad spørgsmål at stille fyr vil forsvinde af sig selv, på grund af messen køn ville være fra det øjeblik absolut ikke interesseret i hans samtalepartner.

Overraskelse og dumbfound sag - ophidse til hans ægte interesse

Og hvis den unge mand ikke er opmærksomme på den beskedne pige? Nå, kan du interessere ham, spørger usædvanligt, selv latterlige spørgsmål. Du kan gøre ham grine dem - det er ikke skræmmende, fordi latter afvæbner selv den berygtede kyniker. Og her er et spørgsmål at stille en fyr, cool, sjov og original? Du kan bruge skolens viden. For eksempel spørge, ikke om han ved, hvem der er stærkere, en ko eller en kamel? Eller et andet spørgsmål vil føre en ung mand i tumulten: og isbjørne som honning? Af den måde, at svarene på disse sjove spørgsmål kender pigen er ikke nødvendigt - det er vigtigt ikke at stikke sin næse mand i, at det kræver udvikling af intelligens, men blot gøre opmærksom på sig selv.

Spørgsmål fyre, der binder Man hengivenhed

I denne situation, er alt meget lettere. Her er det i sig selv intuition fortæller pigen om, hvad der er bedst til at lede samtalen. Men hvis du stadig samtalepartner spekuleret over, hvad et interessant spørgsmål at stille fyr, så er det en smule råd: du kan dristigt spørge, hvad der virkelig interesserede hende i øjeblikket. Selv om der er nogle spørgsmål, hvis besvarelse vil afsløre nogle hidtil skjult side af karakteren af den unge mand. For eksempel sådan: en fyr hvad de skal gøre, hvis nærhed til ham udbeder ukendte person; hvordan kan du gøre, hvis din dør natten bankede en kvinde med en baby og bedt om at tilbringe natten. Interessant, siger kilden pigen?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.