SundhedPræparater

"Sibutramin": anmeldelser om slankning narkotika. Side Effects "Sibutramin"

Mange mennesker, der søger at tabe sig, du ved, at gøre det er ikke let. Efter alt, skal man have stor viljestyrke at holde sig til en kost. Og når formået at tabe sig, du har brug for alle mulige måder at dæmpe din appetit til overvægt kom ikke tilbage med dobbelt hastighed. Meget ofte, Dieters ty til narkotika. Sammensætningen af disse formuleringer, i det mindste mange af dem, indbefatter et kemisk stof som sibutramin. Det handler om det, og vil blive drøftet i denne artikel.

Hvad er "Sibutramin"?

Hvis flere forsøg på at tabe sig ikke bringer nogen resultater og har brugt mange effektive metoder til at tabe sig, er folk i denne henseende stærkt reduceret selvværd. Og det kan tjene som udgangspunkt i udviklingen af dybe psykologiske komplekser og svær depression. Måske er det derfor mange Dieters tro, at du kan tabe sig med brugen af lægemidler, for eksempel, et sådant lægemiddel som "sibutramin". Hvad er det? Absolut gode, som vil udrydde roden til det onde, eller en tidsindstillet bombe, der helt kan underminere den menneskelige sundhed?

Det er vigtigt at forstå, at "sibutramin" - en potent medicin, ikke en harmløs substans sammensætning. Og så det har, som enhver medicin, nogle kontraindikationer, bivirkninger og har en negativ indvirkning på kroppen.

I denne forbindelse er det nødvendigt, før du begynder at tage medicinen, skal du kontakte din læge om at bruge denne medicin. Men folk faktisk tabt vægt tage "Sibutramin", anmeldelser af slankning stærkt støtter dette, kan man sige. Det er bare hvilken pris det skete, og hvad de har nogen bivirkninger efter indtagelse "Sibutramin"? Disse og andre spørgsmål vil forsøge at besvare i denne artikel.

beskrivelse

Dette centralt virkende lægemiddel til adjuverende terapi af fedme. Det skal anvendes sammen med en strengt kontrolleret kost og øget fysisk aktivitet. Efter indtagelse af lægemidlet, "sibutramin" (tabletter eller kapsler) kommer mæthed. Det vil sige, selv en lille del af maden giver en person en følelse af mæthed. Og dette fører til et fald i forbruget mad. Undertrykkelse genoptagelsen af serotonin, stoffet "Sibutramin" påvirker midten af hjernen er ansvarlig for appetit.

Forsigtig

Anvendelse af lægemidlet er kun muligt, når alle andre foranstaltninger til at reducere vægten, ineffektiv. Derfor er kun i disse særlige tilfælde bør anvendes "Sibutramin". Anmeldelser slankende generelt indeholder oplysninger, som din appetit forsvinder, øger energi. Behandlingen bør udføres under streng kontrol af en læge, der har erfaring med korrektion af fedme som en del af en omfattende behandling, såsom:

 1. Kost.
 2. Ændring af spisevaner og livsstil.
 3. Øge fysisk aktivitet.

Kontraindikationer

Som nævnt ovenfor, alt, hvad der vedrører narkotika forårsager bivirkninger og ikke altid, og ikke alle er egnet til medicinske grunde. Dette gælder også for et sådant lægemiddel som "sibutramin". Vejledning til brug af lægemidlet har sådan en vigtig pointe som kontraindikationer. Listen over sygdomme, hvor brugen af "Sibutramin" er forbudt:

 1. Overfølsomhed organisme.
 2. Tilstedeværelsen af organiske årsager til fedme.
 3. Psykisk sygdom.
 4. Iskæmisk sygdom af hjertet.
 5. Hjertesvigt.
 6. Medfødt hjertesygdom.
 7. Takykardi.
 8. Arytmi.
 9. Slagtilfælde.
 10. Cerebrovaskulære hændelser.
 11. Alvorlig lever- og nyrefunktion.
 12. Drug og alkoholafhængighed.
 13. Graviditet.
 14. Amning.
 15. Glaukom et al.

bivirkninger

Læsning mange anmeldelser, især dem, der beskriver de bivirkninger, efter at have taget stoffet, kunne jeg ikke lade tror, at mange mennesker simpelthen afskrive deres sår på medicinen. Efter alt, selv den enkle og velkendte "Analgin" er næsten lignende fænomen efter vedtagelsen. Stadig bedre, før du tager "Sibutramin", af læger, bivirkninger til at studere meget nøje. Der er:

 1. Hovedpine og svimmelhed.
 2. Søvnløshed.
 3. Følelsen af frygt og spænding.
 4. Spring i blodtryk.
 5. Takykardi.
 6. Arytmi.
 7. Kuldegysninger.
 8. Problemer med en stol.
 9. Tør mund.
 10. Kvalme og opkastning.
 11. Svedende.
 12. Den mentalitetsændring og adfærd.
 13. Ændring af sammensætningen af blodet.
 14. Rygsmerter.
 15. Allergiske reaktioner.
 16. Influenzalignende symptomer.
 17. Urinvejsinfektioner.
 18. Laryngitis.
 19. Øget hoste.
 20. Effekten af afhængighed af lægemidlet.

overdosis

Der er tidspunkter, hvor der er øget sværhedsgraden af bivirkninger. Dette kan være, når ulykken indtraf, eller specifikt en overdosis af lægemidlet, herunder såsom "sibutramin". Anmeldelser af læger under denne sag er enige om, at patienten skal:

 1. Tag aktivt kul.
 2. Ring til en læge eller medicinsk behandling.
 3. Kontakt det nærmeste giftkontrolcenter.

ansøgning

Hvordan kan bruge dette effektivt værktøj til vægttab kaldet "Sibutramin"? Vejledning til brug tilgængelig forklarer fuldt ud, hvad dagpengesatsen for forbrug af lægemidlet. Startdosis per dag er 10 mg. Kapslerne er taget om morgenen. Det bør ikke flydende, drik masser af vand (mindst 250 ml) tabletter "sibutramin". Vejledning til brug (tabletter rammer beskrevet i denne manual) vil bruge værktøjet korrekt.

Overholdes virkningen ved denne dosis (en reduktion i kropsvægt i 4 uger - 2 kg), kan den gode tolerabilitet af medikament sats øges til 15 mg per dag. Hvis ikke overholdes den positive dynamik, anvendelsen af "Sibutramin" bør afbrydes. Perioden med lægemiddelindgivelse ved en dosis på 15 mg er begrænset i tid.

Tag "Sibutramin" (tabletter), skal være inden for 1 år. Det anbefales ikke at bruge det i længere tid, da der ikke er oplysninger om effekt og sikkerhed af en længere behandlingsforløb med lægemidlet. Hvis patienten ikke kan nulstilles i 3 måneder ved mindst 5% af den samlede vægt, er det nødvendigt at fuldføre modtagelse af lægemidlet.

Regelmæssigt at tage "Sibutramine" slankende anmeldelser bekræfte disse oplysninger, patienterne ikke er i stand til at tabe overskydende vægt inden for 6 måneder. Resultatet er gemt for alle længden af behandlingsforløbet. Hvis den daglige indtagelse af medicin er gået glip af, er det ikke anbefales at øge dosis i halve til næste dag. Det er nødvendigt at vende tilbage til den sædvanlige regime af piller. Stop med at tage medicinen, skal være i samråd med den behandlende læge.

forholdsregler

Det skal forstås, at virkningen af lægemidlet vil være mærkbar kun i kombination med diæt. Påfør et middel til vægttab "Sibutramin", beskrivelsen af, som blev givet i afsnit predyschuschem behov med en vis forsigtighed. Efter alt, er det allerede kendt nogle af dens virkninger på den menneskelige krop.

Det er også nødvendigt at overholde visse betingelser, til de mennesker, der anvender lægemidlet. Disse betingelser og forholdsregler, hvis overholdelse ikke vil føre til ubehagelige konsekvenser:

 1. Ældre patient.
 2. At køre en bil.
 3. Arbejde med maskiner.
 4. Den samtidige vedtagelse af stoffer og alkohol. "Sibutramin" forstærker den sedative effekt af alkohol.

Udtalelser

Læsning kun ros i forskellige fora om "Sibutramin", og andre, skal man huske, at for at øge salget, mange producenter de skriver kun om de positive aspekter af dit produkt. At vælge et vægttab "Sibutramin", hvilken slags medicin er allerede blevet skrevet i denne artikel, skal du først og fremmest være styret af anbefalingerne fra din læge. Udtalelser på internettet og råd znakomyhi venner kan spille med dig ikke en god vittighed. Selvfølgelig netværket læse historien om patienterne har brug for, men ikke har tillid til 100% på alt det, de skriver.

Udtalelser af dette præparat blandes. Nogle lægger ikke mærke nogen forbedringer i en sag som at komme af med overskydende kilo. Nogen siger, at han blev deprimeret. Mood skifter meget ofte, op til aggression. Mange observerede hjertebanken, mundtørhed, overdreven sveden efter at have taget betyder "Sibutramin". Egenskaberne for dette stof bidrager til fremkomsten af disse bivirkninger. Det er vigtigt at huske, at disse ubehagelige symptomer bør passere inden for 1-2 måneder efter initiering af behandling.

Meget omhyggeligt og bør behandles for hans blodtryk. Faktisk er nogle patienter siger det springer. Dette er meget farligt for sundheden. Derfor læger anbefaler: sammen med et bundt af medicin til at købe mere og tonometer til måling af tryk.

Generelle anbefalinger

Tabletter til "Sibutramin" er slankende stof. Og så brugen af det er dikteret af tilstedeværelsen af en række forskellige indikationer. Den eneste situation, hvor producenten anbefaler brug af dette stof - det er fedme i alvorlig fase, når der ikke er nogen virkning på de forskellige aktiviteter, der er forbundet med vægttab.

Det er nødvendigt at rådføre sig med din læge, før du begynder at tage "Sibutramin". Basistabletter fuld af forskellige midler til at reducere vægten. Self-behandling er uacceptabel, og lægehjælp - behovet for hele behandlingsforløbet, og det er en meget lang sigt (12 måneder). Du er nødt til periodisk at gå og se en læge til at vurdere hans fysiske tilstand.

"Sibutramin" på russisk

Til dato er dette stof til vægttab officielt forbudt i USA, Australien, Canada, Europa. Dette forbud er i kraft fra 2010 som følge af dokumenteret patogen virkning på det kardiovaskulære system. I vores land, "Sibutramin", anmeldelser af slankende patienter bekræfte disse oplysninger er kun tilgængelig ved recept. I det frie marked, er denne medicin ikke er dækket. Siden 2008 har "Sibutramin" er en regering godkendt liste over "hårde stoffer".

Prisen for "Sibutramin" er ikke tilfreds mange Dieters, som er den største ulempe ved dette stof. Mange læger er enige om, at patienter skal udvise viljestyrke om mad, motion og følge en diæt. Og så får vi mere effektive resultater end vægttab narkotika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.