TravelingRetninger

Hvor er Jordan? Placer Jordan

Når folk hører om rige Jordan, kan de ikke hjælpe forestille sig en smuk billede af nogle orientalske fortælling. Og da det viser sig, virkelig ophold her i landet er som et mirakel. Der tårnhøje hvide sten hus på en baggrund af blå himmel og bjerge er utrolig smuk og Det Røde Hav, med sine usædvanlige indbyggere.

Derfor, i denne tilstand af veludviklet turistindustri. Folk foretrækker at komme her og dase på bredden nær koralrev. Men der er mange, der ikke rigtig forstå, hvor Jordan, og at dette land handler om. Derfor er det nødvendigt at tale om denne tilstand mere og lære mange interessante fakta.

oversigt

Dette smukke land i lang tid var en koloni af Storbritannien , og først efter Anden Verdenskrig officielt blev selvstændigt, kalder sig en stat. Dens hovedstad Amman blev udnævnt, som geografisk er placeret mellem de dele af Jordanfloden.

I spidsen for dette land er værd en konge, der kan udpege premierministeren og den lovgivende er en tokammerparlament.

Hvor er Jordan, ligger, det anses for at være, det Hellige Land. Der er masser af steder er forbundet med nogen bibelsk historier og legender, som er beskrevet i pagten. Derfor er mange pilgrimme søger at besøg Jordan.

Geografiske informationer om staten

De, der ønsker at gå og se med dine egne øjne til en sådan historisk steder som Memorial Moses eller byen Madaba, bedre at finde ud af, hvor Jordan - på enhver kontinent. Det ligger landet i det vestlige Asien, Mellemøsten. Dens område er omkring 89.000 kvadratkilometer, hvoraf landmasse er ca - 88 500 km 2, og vandet - 500 km 2.

En stor del af denne stat besatte den forladte stenet plateau, hvis højde varierer fra 650 til at 1250 m. Den er opdelt i forskellige dale og slugter i flere dele. Området er beliggende øst for Jordan-floden, betragtes som den nordligste punkt af Rift Valley, der strækker sig til De Store Søers.

I stedet for den verden, hvor landet er Jordan, kan ofte være et jordskælv. På denne del af planeten registreret øget seismisk aktivitet. Men på trods af dette faktum i realm af naturlige katastrofer blev ikke observeret i de sidste hundrede år.

Det højeste punkt på den arabiske stat er Mount Dzhembel Rum, og den laveste - bredden af Det Døde Hav.

nabostater

Den samlede længde af de grænser landet er omkring 1600 km. I nord, en nabo til asiatiske land er Syrien, og i den nordøstlige del - Irak. I de østlige og sydlige grænser Jordan placeret Israel og Vesten kongerige grænser med Palæstina. Vasket af det asiatiske land vand i Det Røde og Det Døde Hav.

Du kan også bruge kortet for at se, hvor Jordan. Vis landet er mulig ved hjælp af sine yderpunkter, der er som følger:

  • Nord 33 ° 22's.sh. 38 ° 47'v.d.

  • Syd: 29 ° 11's.sh. 36 ° 04'v.d.

  • West: 29 ° 21's.sh. 34 ° 57'v.d.

  • Øst: 32 ° 14's.sh. 39 ° 17'v.d.

statssymboler

Mange turister også før en tur til Magic Kingdom er interesseret i, hvor Jordan, og nogle af deres flag til at lære mere om det østlige land. Placer denne arabisk land er allerede blevet diskuteret ovenfor, er det mere værd at tale om sine statslige symboler.

Flag Jordan er officielt blevet indført og anerkendt i 1928. Det forestiller tre lige vandrette striber på en sådan prioritering: sort, hvid og grøn. I sin venstre kant er trekanten af klar rød farve, som er malet i en syv-takkede stjerne, der symboliserer enheden af alle arabiske klaner.

Emblem i dette land er i form af en bronze skjold, over hvilket viser en ørn med udbredte vinger i partier. Nedenunder trukket ører af hvede symbol og palme blad, sammenflettede bånd af bekendtgørelse af renæssancen.

Resident befolkning af riget

Rejsende gerne besøge dette land, ikke kun på grund af dens smukke steder og unikke attraktioner. Her bor de gæstfrie og venlige mennesker, der bifalder besøgende på ethvert tidspunkt af året. Disse lande, hvor Jordan, befolkede meste arabere. Af den samlede befolkning, hvilket er omkring 6 millioner mennesker, der er mere end 95%, som er opdelt på sin side om oprindelige jordanere og palæstinensiske flygtninge.

De resterende fem procent - er tjetjenerne, armeniere, kurdere og andre etniske Balkars.

tilstand Kultur

Mange religioner sameksistere i det område, hvor Jordan. I et land som noget af dette, kan du se de muslimer, ortodokse, katolikker og jøder, der lever side om side. Denne tilstand er meget loyale over for forskellige religioner, i modsætning til andre arabiske lande.

Kommer her, turisterne kan ikke tænke alt for meget på deres udseende, da dette asiatiske magt at forsøge at gå gennem modernisering, så dens beboere kjole meget demokratisk.

I modsætning til andre muslimske lande, er der endda lov til at ryge. Her kan du se, hvordan folk nyder ikke kun flavored vandpiber, men også cigarer.

Outputtet i dette land er fredag og lørdag. Disse dage ikke virker, ingen kommerciel eller offentlig institution.

naturlige verden

På trods af, at 90% af det samlede areal i landet er ørken og stenet bakke, er meget forskelligartet natur i de steder, hvor Jordan. Beskrivelse det siger, at du kan se bjerge dækket i fyrretræer, dale dækket med frodig vegetation, vidunderlig oase, sumpede lavland, og, selvfølgelig, den betagende undersøiske verden af Det Røde Hav.

Men den mest betydningsfulde værdi af staten er en kyststrækning, der løber langs Det Døde Hav. Der er også termiske kilder stadig placeret. Deres helbredende egenskaber tiltrak tusinder af år folk fra hele verden på de landområder, hvor Jordan.

Hertil kommer, at landet er rigt på forskellige naturlige og menneskeskabte naturreservater, som er hjemsted for unikke arter af dyr og fugle. Nogle af faunaen er endda truet af udryddelse.

klimaforhold

Før turen til landet er også vigtigt at vide, hvordan vejret der kunne være i en given sæson at være så forberedt til rejsen. I den nordvestlige del af Jordan har en Middelhavet subtropisk klima og øde tropisk typen hersker i andre dele af riget.

Dette tyder på, at den mest varm her betragtes som forårs- og sommermånederne, og den fedeste periode af året - Januar. Vinter i landet luften i dagtimerne maj varme op til 13 grader celsius, og om natten termometer dråber til fire varme.

De varmeste dage kommer i august, hvor temperaturerne kan nå mærket af 40 grader varme. Ørkenluften opvarmes til 44 og termometret natten falde til 16. Sådanne kraftige udsving i temperatur kan påvirke mennesker, der lider af hjerte-kar-sygdomme.

Nedbør i hele landet falde ujævnt. I ørkenområder i det mindste observerede, og i bjergene i deres antal når op til 650 mm om året.

I vandet i den røde og Det Døde Hav kan svømme næsten hele året rundt, da deres temperatur ikke falder til under 21 grader Celsius.

feriesteder

For nylig har takket være denne bekvemme geografiske placering, smuk natur og behageligt klima blevet meget populær blandt turister, denne østlige land.

Den mest eftertragtede feriested Aqaba betragtes. Denne by er omgivet af Det Røde Hav, og højt udviklet turist infrastruktur på dens område. Det anses også for at være det varmeste sted i landet, så du kan føle dig tilpas selv på nytårsdag helligdage. På det område af stedets særlige klimatiske forhold gør sig gældende, da han omhyggeligt bevogtet på alle sider af bjerge, der beskytter den mod forskellige vejr problemer.

Denne byen kan overraske deres besøgende ikke kun en vidunderlig strand passiv rekreation, men også en lang række historiske seværdigheder. For eksempel, her er det en storslået monument af oldtiden - "ny vidunder af verden" Peter, som betragtes som en Turister helt sikkert prøve at besøge denne attraktion.

Ud fra ovenstående kan det konkluderes, der ligner noget smukt orientalsk eventyr dette hjørne af kloden, hvor Jordan. Billeder, anlagt af turister fra dette land viser, at der altid er en masse turister. Efter alt, er denne region betragtes som en af de mest indbydende lande i verden, og i sammenligning med andre arabiske regioner er helt sikkert for rejsende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.