ComputereComputerspil

Simulator af menneskeliv på pc'en: en liste af spil

Menneskeheden har længe været kastet ud i PC spil. Spil - Simuleringer af livet - lad os få en anden chance og bygge "sin" skæbne som han ønsker. Der er mange mange forskellige applikationer, der tillader os at føle sig som en anden person, og nogle gange Gud.

Sims

Faktisk er dette spil behøver ingen introduktion. Den legendariske serie med en række tilføjelser, der tager dig ud over en rimelig ramme. Du vil være i stand til at skabe en familie og håndtere alle aspekter af hendes liv, fra arbejde og skole og slutter med rejser, kommunikation og død. Du vil passere den fulde vej i livet, bygge din drømmebolig, efterlader en arving, og fortsætte med at spille længere tid for dem. Og hvis du er heldig, vil din familie leve meget længe.

I virkeligheden, hvis nogen spørger om en persons liv simulator på pc'en, den 99%, vi får i svar er dette spil. Så i dag vil vi tilføje dig flere muligheder i at spille på din fritid.

The Guild

Spillet er dedikeret til middelalderen. Den nøjagtige dato for lanceringen - 1400. Du vil lede en familie, vælge en af de professioner, og dristigt bevæge sig op ad karrierestigen. Men denne proces er ikke begrænset til gaming. Denne simulator af menneskeliv på pc'en vil tillade dig at ændre udseendet af hele byen og intriger.

I 2016 er der en ny tredje del af serien. Det tegner til at blive et hit. I den vil du være i stand til at håndtere kun sin egen karakter men verden vil være dynamisk og vil ændre hvert sekund. Fra dine bygninger vil afhænge af de omkringliggende bygninger.

Godt liv

Dette spil - en simulator af menneskeliv på pc'en - kan synes ganske anstændig, hvis ikke ubegrænsede ressourcer. Du får arven og gå nyde livet på en fjern tropeø. En fuld liv er ikke et navn, men du vil lære al charmen fra sybarite liv. Svøm på lystbåde, dykning, udforske øen og købe fast ejendom.

voksen

Faktisk menneskeliv simulator på pc'en - en stor sjældenhed. Men for at finde et spil, der afspejler i det mindste nogle aspekter, meget nemmere. sande genre af "voksen spil" Sådanne projekter. Det indeholder en masse sociale aspekter, såsom kommunikation, arbejde, liv ... Men formålet med spillet er eventyret af seksuel karakter, og ikke gameplayet er det samme, "The Sims".

Så din opmærksomhed er inviteret til følgende programmer. To dele af singler. De er kendetegnet ved, at de er en forenklet version af den verdensberømte serie. Det interessante er, at målet med spillet - for at opnå et intimt forhold mellem levende under ét tag par. Hvorfor gør de bor sammen - er ukendt. Generelt er det ganske ensformigt, men en underholdende simulation af menneskeliv på pc'en.

7 Sins - old simulator 2005 udgivelse. Som navnet antyder, bliver du nødt til at forkæle dig selv med en række forskellige synder. Erotiske Adventures, flirte med naboens kone, beskulturschina og Uterlighed. En slags virkelige liv, men med den overdrivelse af de negative aspekter.

online

Selv i en verden af simulatorer liv, du kan finde online projekter. Den største fordel vil være, at du bliver nødt til at kommunikere ikke med den programmerede kunstig intelligens, men med rigtige mennesker. Disse spil vil være en god hjælp for dem, der er i det virkelige liv, bange for at komme op og tale først.

Generelt kan de to projekter kan identificeres - "Hus 3" og LoveCity 3d. Vær ikke bange for navnet på det første spil. Fra den velkendte tv-shows er der ingen spor. Du er nødt til at udvikle din figurs status blandt de andre spillere i en stor by. I det andet tilfælde, vil du blive en rigtig spil designere. Spillet giver dig mulighed for at gennemføre deres egen udvikling og projekter, og fritid er arrangeret af spillerne selv. Ligesom i det virkelige liv.

"Gud"

Har du lyst til at føle sig som en gud? Spil genre "simulator gud liv," er ret sjældne. Nej, i beskrivelsen her og der, og slip omtale af det faktum, at spilleren - gud. Men i de fleste tilfælde, er det begrænset, og alt, men spillet er ikke anderledes end den samme Age of Empires, og er strategi. Du kan dog stadig vælge flere projekter, der bedst matchede hans idé til sådan en simulator.

Spore - en stor strategi spil. Hovedårsagen til, at vi har tilføjet det her, er det faktum, at du kan oprette din egen race. Og hvad der ellers beskæftige sig med guddom under oprettelsen af verden?

Age of Mythology. Vi kan ikke sige, at er en simulator af livet. Men i denne strategi, den rolle af guden rydder på 100%. Du styrer sine tropper, som i enhver anden lignende spil, men på samme tid, du har en personlig kapacitet, uafhængige og udvikle afhængigt af din valgte guddom.

Skyforge. Dette MMORPG vil tillade dig at blive en rigtig guddom for mennesker. Dette spil kan kaldes et liv simulator krigsgud. Du bliver nødt til at udvikle sin egen kult, bygge templer og kæmpe for deres tilhængere. Til dette vil de "bringe" dig mere tillid til, at du kan bruge som en kilde til styrke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.