ComputereComputerspil

Timeshift: Snyde Egenskaber

Når man ser på tv eller i biografen en fantastisk actionfilm, er der en ufrivillig ønske om at deltage i alt hvad der sker på skærmen. Sådan en drøm er helt i stand til at udføre computerspil, og mere præcist, en bestemt genre kaldet FPS (First Play Shooter), giver spilleren et kæmpe arsenal af våben og uudtømmelig flok modstandere. Alt dette kan tilskrives projektet Timeshift, tidens som vi anser for i dag.

centrale idé

Alle handlingen spil baseret på manipulation af tid og videnskabelige udvikling. Oprettet to unikke trop, med kodenavnet "alfa" og "beta", så dens ejer til at rejse gennem tiden. Den første prøve er i hænderne på skurken, der rejser tilbage i tiden og ændre løbet af historien og gjorde sig selv diktator. Den anden påklædning går til hovedpersonen i spillet Timeshift. Passage af de vigtigste plot er bygget primært om forvaltningen af små tidsintervaller - er kendetegnende for hele gameplay. Men vi vil ikke kæmpe alene - kommet for at hjælpe oprørerne, ivrige efter at vælte den frygtelige diktator og hans regering. Som du går, de vil ikke mødes igen i vores måde, der giver alle mulige hjælp til modstand.

ledelse tid

På nogle punkter passagen Timeshift spillet vil simpelthen være umuligt uden denne funktion, som giver os en kulør. I almindelighed tidsstyring udføres på tre måder: hurtigt fremad, baglæns og stop. For eksempel at passere gennem en væg af ild brug for helt at standse strømmen af tid. Hvis du ønsker at gå ubemærket af fjenden, så alt hvad du skal gøre - er at bremse for en stund alt hvad der sker omkring. For at vende tilbage objekterne i den tidligere form, du har brug for at spilde tid fremover. Denne kontrol funktion tillader hovedpersonen til at vælge våben fra fjendens hånd i stop-tilstand, til at knytte til det en granat velcro, efter eksplosionen af en vind fra siden og se fjendens krop igen går i stykker, endnu engang at sprede i alle Siderne. Resten af Timeshift shooter, hvor passagen vil ikke tage meget tid, er meget lig spillet Half-Life-2. Men i sidstnævnte, havde vi det sjovt med fysik, men her - til sidst. Under alle omstændigheder, spillet var temmelig livlig og dynamisk, for ikke at nævne sin egenart.

andre lækkerier

Samlet Timeshift spil, hvor passagen ikke vil skabe væsentlige problemer, ser meget attraktivt: smuk og designet grafik (for den generelle smarte 2005), muligheden for delvis ødelæggelse af genstande omkring den virtuelle verden, smukke specielle effekter - alt dette giver et positivt indtryk, som vi evaluerer projektet. Plottet tager ikke en masse tid, kan spillet være afsluttet i et par dage, eller selv for en dag. Mange spillere kan ikke vente med at frigive projektet Timeshift-2. Passage af den første del af skytten sætte et fedt sted i regeringstid af diktatoren, men dette er ikke enden på en spændende historie. Så vi vente og håbe!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.