ComputereComputerspil

Hvordan at komme ind i "Den Mørkets fløj." Hvor er det placeret?

En af de mest berømte i de "Warcraft" raid dungeons for grupper af fyrre tresindstyvende niveau spillere. Når karaktererne begynder at klæde det bliver et presserende spørgsmål om, hvordan man kommer til "Blackwing Lair." Ikke mindre populære og søgning taktik for forskellige chefer, som på dette sted, der er ni. Lad os fortsætte med at analysere alt dette nærmere.

whereabouts

Find det ganske let, hvis du ved hvor de skal lede. Vi er interesseret i placering "Smouldering steppe" eller "Flaming Gorge." Der er en enorm Black Mountain. I det, er der flere indgange til huler og let at gå tabt.

Den nemmeste måde at komme ind - gå på vejen mod syd. Når krydser broen, gå indenfor. Der bliver nødt til at finde en balkon med en portal. Til højre for teleporter til korridoren. Det er input i "Den fløj mørke" Ved sin ende.

dette virker dog kun, hvis du allerede har gennemført opgaven i det offentlige rum. Ellers er du nødt til at komme tilbage og køre for at kigge efter den karakter, som starter jagten.

En anden måde - fra toppen af Blackrock Spire.

Indstilling adgang

Så før vi talte, hvor "Blackwing Lair." Så for at tage søgen efter at slå på balkonen er ikke rigtigt og venstre.

Vi er interesseret i karakter, "kvartermester Legion Scarshield". Når du dræber ham, kan du finde et bogstav. Det er begyndelsen på en kæde af opgaver.
Den første kaldes "Orden Rend Blackhand." Dernæst vender vi tilbage til vores balkon og følg længere til højre. Målet - at dræbe den sidste boss i raid fangekælder.

Så vi regnet ud, hvor "Blackwing Lair", tog jobbet. Så snart det udføre? Når den er trådt, vi går op på gangen og drej til venstre ved døren. Der bliver nødt til at være helt ren alle nicher. Først efter fuldstændig afskaffelse af den næste dør åbnes.

Dernæst går gennem rummet, rydde monstre undervejs, og befinder os i et rum, er gulvet fyldt med æg.

Det er berømt for en af spillerne i begyndelsen af den æra af "Warcraft". Få titlen "Jancis" ved at følge opnåelsen af "Leroooooy!", Det er nemt. Alt, det vil være nødvendigt - at køre over æggene, hvorfra udklækket drager. Vi indsamler dem og dræbe hurtigere. 15 sekunder til at dræbe 50 flyvende øgler.
Kravl op og slå uret nordvest fangekælder sektor vil være på stadion. Her kan du se den sidste boss. Han taler i lang tid, så bliver nødt til at vente.

Han begynder at komme ud af porten en flok monstre. Ødelæg dem til overfladen uden at indtaste indeni. Næste vil ride på en drage ridder - Chief Blackhand. Den bevæger sig meget langsomt, så dræbe det vil ikke være svært.

Passagen til den sidste boss er åben. Aktiver og fjerne dens anvendelsesområde til at fuldføre opgaven. Alt. Nu er du åben adgang "Blackwing Lair." Hvor indgangen - du allerede kender.

Razorgore

Den første, men ganske vanskeligt chef. Ingen fejl og snyder sin egenhændigt nederlag urealistisk. Udnyt den fejl kan kun jægere og krigere, der er udstyret med håndvåben.

Taktik er opdelt i to dele. I den første fase er det nødvendigt for en person at aktivere rækkevidde og således tage chefens tankekontrol. Nu skal du klikke på knappen kun til "4", som hurtigt vil ødelægge æggene i rummet. Så længe mindst én vil blive gemt, vil den anden del ikke starte.

Så længe en spiller er involveret i udførelsen af æg, må andre beskytte det. Med jævne mellemrum vil hjørnerne ske til tolv monstre og angreb controller. De er inddelt i drager, troldmænd og riddere. Prøv at hurtigt ødelægge troldmænd, da de kan afbryde styringen, og chefen vil blive brudt i det næste tegn feltet.

Også i den første fase Razorgore at overleve alligevel.

Den anden del begynder efter ødelæggelsen af det sidste æg. Nu hjørnerne af monstre vises ikke, og vi fokuserer alle bestræbelser på chefen.

Af den måde, er det muligt bug - efter mordet Razorgore igen begynder at køre monster. I dette tilfælde, skal du få ud af fangehullet og komme tilbage i 10-15 minutter. Bare ikke opdatere den, og derefter nødt til at starte forfra.

Vaelastrasz

Næste chef ligner en sovende drage. Det er muligt at tage jobbet "Nefarius plaget af korruption." Dette skal gøres, før det første angreb på det, ellers vil du nødt til at gå tilbage til lockout.

En funktion af denne karakter er evnen til at "Burning Adrenaline", som han hænger på spillere tidligt i kampen. Kernen i det er dette. Du har kun 20 sekunder til at ødelægge det. På dette tidspunkt, vil alle angribende evner blive øget betydeligt, og ressourcen vil komme sig hurtigere.

Efter denne periode vil alle dø, hvis du ikke dræbe boss. Han, ved den måde, 3,3 millioner enheder af sundhed. Så hvad nu hvis der er flere spillere, klædt i et komplet sæt af T10, passagen er ganske reel.

Vaelastrasz ikke tegnet for hvem spurgte, hvordan man kommer ind i "Blackwing Lair." Hvis din gruppe ikke at dræbe ham i tide, dragen er meget muligt at gå glip af.

Bag ham er et rum, hvor gulvet er en masse fælder. Her er nyttig færdighed røver i fjernelse af eller fremskridt vil være langsom.

mellemliggende nav

Smashing Strand dræbe lige nok til at blive tilbage til indgangen til rummet, da det ellers vil skubbe dig tilbage til fælden.

Efter at have passeret det, vi støder på mange svage monstre. Især interesse kunst (barrer falder fra dem). Det er også nødvendigt at indsamle partikler 10 "Sands of Time", som vil komme i handy på Nefarian.

Ognechreva ødelægge så hurtigt som muligt, fordi det er et raseri og påfører store skader.

Prøv at installere tilføjelser til fangehuller ruter. Hvis du forstår, hvordan man kommer til "Blackwing Lair", vil resten være let.

Ebonroc lettest dræbt af præster eller Death Knights.

Chromaggus

Til starten af kampen vil være nødvendigt at trække den løftestang, der er placeret på bagvæggen af lokalet.

En af de mest komplekse og kraftfulde chefer. Sundhed har en masse, og han rammer meget hårdt.

Home "charme" er, at Chromaggus har fem fakulteter nydt med jævne mellemrum.

Bronze sort magi lammer, men det kan fjernes ved hjælp af sand tid.
Green - giftstoffer og nedsætter effektiviteten af behandlingen to gange.
Sort - øger skader ved brand magiske 100 procent.
Blå - sinker løb og Spellcasting.
Rød - sygdommen. Af disse sidstnævnte årsager minimal skade, så være mere opmærksomme på resten.

Nefarian

Det mest interessante karakter i fangehullet "Blackwing Lair." Hvordan kommer jeg til ham, er det vist på kortet.

Vi taler med ham, så begynde at flokkes til tilskuerne svage monstre til hans trone. De vil blive vist, så længe du ikke dræber 42 Drakonid. Efter at du har brug for helt at rydde op i lokalet.

Under slaget, Nefarian begynder at forkæle og give ubehagelige, men sjovt bolle spillere. Hver klasse for sig selv.

Magee vil lejlighedsvist opleve på sig selv effekten af tilfældige transformation.
Death Knights - snap en pisk associerede virksomheder. Warlock pludselig forårsage to Infernal, der vil hjælpe chefen. Hos Hunter udløses, når denne magi er brudt alle varierede våben. Så vi ikke gabe, tidsændringer sæt.
Rogue generel fortræd begynder. Han tiltrækker andre medlemmer af denne klasse og lammende. Warrior kampene i Berserker Stance og gæve sætter hånd beskyttelse på dragen.

Hertil kommer, når Nefarian vil forblive femtedel af sundhed, vil han genoplive skeletter i rummet. Brug angrebet på området, eller magikere hurtigt gå til grunde.

Så vi lærte at komme ind i "Blackwing Lair", mødtes med de politiske beslutningstagere. Der var kun ét spørgsmål.

Som gård

Det første spørgsmål - hvorfor? Hvorvidt at køre fangekælder tresindstyvende niveau, hvis der er mere interessant. Det viser sig, at en amatør. Jo mere du har brug for at vide hvor "Blackwing Lair", og udføre jobbet til indgangen.

Hvad får du? Vi vil være i stand til at indsamle to legendariske våben - én hånd sværd "Thunderfury" på tanken (niveau 60-70) og to-hånds stump "Sulfuras". Mål for disse elementer vil køre alle de klasser, og kun iført dem, der har de rette kvalifikationer.

Det er også muligt at indsamle "Elementium malm" til mission eller sælge på auktion. For fans ser og Transmogrification vil få mulighed for at vise i fuld sæt T2.

Hvad der er behov for en hurtig løb? Tre pumpet karakter er let at lære "Blackwing Lair." Passagen tager ikke meget tid.

De fleste klasser - Paladin, Druid, rogue, jæger. Den anden er også ganske let at dyrke. Alt vil afhænge af de direkte hænder og opleve spillet i gruppen, samt viden taktik forskellige chefer. Anbefalet udstyr til passage af tre eller fire tegn - et komplet sæt af T10.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.