Sport og FitnessVægttab

Fastende på vandet 7 dage: gennemgås resultaterne. limotherapy

Da det blev forsøgt hver kost er kendt, men er ikke blevet opnået de ønskede resultater, er det muligt at opleve den verdenskendte måde at hjælpe tabe sig og også rense kroppen. Denne metode foreslog den amerikanske biopat Pol Bregg. Fasten - er forfatterens opfattelse, at nøglen til kroppens sunde og hurtigt vægttab. Pol Bregg fremmet brugen af sin egen metode til sundhedsformål og med held anvendt det for sig selv. Hans undervisning spredt over hele verden.

Det har længe været bevist, at mennesker kan leve uden mad i omkring en måned, så fortvivl ikke - død af sult ikke truer dig. Allerede en masse skrevet om faste på vand (7 dage). Anmeldelse resultater, er at sige, imponerende. I samme artikel, vil oplysningerne blive diskuteret mere detaljeret for dem, der er villige til at sulte af hensyn til at få en slank figur.

Hvad der rent faktisk sker i en situation med afvisning af mad med den menneskelige krop? Hvordan at faste på vand? Hvor længe er denne diæt? Hvordan at komme ud af det? Vi vil besvare dine spørgsmål.

Fastende på vandet (7 dage): anmeldelser, resultater

Tror ikke, at en dag eller to af fastende straks fritage dig ekstra kilo. For kort afvisning af fødevarer kan du kun tabe nogle vægt. På samme tid til at forlade, vil ikke være fedt, og overskydende væske, som altid er til stede i store mængder i kroppen af fede mennesker.

To eller tre dages faste vil ikke give den samme effekt som en lang afvisning af fødevarer (mindst en uge). At dømme efter de anmeldelser, vægten går hurtigere i de første to dage, så kroppen tilpasser sig de nye betingelser, og de fedtreserver, de allerede har brugt mere økonomisk. Det antal kg, hvorfra du vil være i stand til at slippe af med, bare ikke kan bestemmes på forhånd. Hver person er forskellig, foruden hele afhænger af, hvor længe du kan opretholde en sådan kost. Ifølge resultaterne af mennesker til at prøve selv ud af denne metode, er det klart, at den dag tager omkring et kilo.

Hvordan til at drikke vand i løbet af fasten

Hjem faste på vand kræver særlig drikke regime. Minimum forbrug af vand om dagen - 1,5-2 liter. På grund af denne nummeret på det indkommende fluid, kroppen let klare forgiftning, og generelle trivsel vil forblive på det rette niveau. Men drikkevand gennem kraft er ikke nødvendig, lytte til dig selv og til din krops behov.

Hvad skal man drikke udover vand?

Det gør ikke noget. Kan drikke kun rent vand, fortrinsvis forår. Det er strengt forbudt brugen af saft, urtete, te og andre væsker, da de kan forstyrre rensningsprocesser, der opstår i kroppen under faste.

I varmt vejr, kan du drikke kølig vodichku, men i den kolde årstid er bedre at bruge varmt eller lidt varmt vand. Sagen er, at et par dage efter begyndelsen af den sultestrejke, kroppen begynder at føle sig kold og koldt vand kun øger kuldegysninger.

En dag af faste på vand

En en-dags faste på vandet stort set fyldt med ingen fare til kroppen. Øv det kan i hvert fald hver uge. Vi skal bare bruge en bestemt, egnet til dig, dag og give din krop en pause fra fødevarer.

Denne praksis vil aflaste fordøjelsessystemet og bidrage til dens forbedring. Er det muligt at tabe sig med denne ordning? Det afhænger af dig. Hvis du er sulten efter en dag grådigt fortære mad, ikke ser foran dig på en plade, er det usandsynligt, at være i stand til at tabe sig. Under hensyntagen til mådehold i kosten den næste dag efter sultestrejken i sidste ende vil føre dig til det ønskede resultat.

Hvad sker der med den menneskelige krop under en sultestrejke

Den menneskelige krop - et system af smart og perfekt. Ugentlig fastende sætter gang i en flerhed af komplicerede processer, som er rettet til oprensning og genvinding af alle organsystemer.

Allerede på andendagen ved afvisning af fødevarer ændrer sekretion af mave-tarmkanalen - mavesaft ophører med at skille sig ud, og kroppen er fyldt med proteiner og umættede fedtsyrer. De, til gengæld stimulere neurohormon cholecystokinin, som undertrykker følelsen af sult.

Under den ikke-menneskelige fødevarer kan forstyrre hovedpine, træthed, søvnløshed, kvalme og undertiden opkastninger. Lipolyse opstår, og en uge senere kommer den såkaldte acidotisk krise, og kroppen er helt ombygget til intern strømforsyning.

Efter at have passeret acidotisk krise føle sig bedre, hovedpine og svimmelhed er, der kommer en byge af energi. Nu er den daglige vægttab på omkring 500 gram om dagen. Denne sats er holdt indtil slutningen af sult.

Hvordan til at forberede sult

Fastende på vandet 3 dage eller mindre ikke kræver nogen særlig uddannelse. Den vigtigste ting med dette - viljestyrke, styrke og beslutsomhed hensigter. Men i det lange afvisning af mad den har brug for en seriøs tilgang. Omkring en uge før sultestrejken nægte tunge fedtholdige fødevarer: kød, varme krydderier og alkohol. Det er bedst at overholde mælk-vegetabilsk kost.

Før den første dag i den sultestrejke bør gennemføres tarm udrensning procedure.

ud fastende

Et meget vigtigt punkt i denne diæt - du har brug for at vide, hvordan man kommer ud af sult ret. Til normal drift skal returnere gradvist, omtrent det samme antal dage som sultestrejken selv varede. Det vil sige, hvis du har øvet faste på vand 7 dage, gennemgår resultaterne af andre mennesker hævder, at opsvinget og kost skal vare præcis en uge. Gradvis tilbagetrækning af sult kan beskrives som følger.

  1. På den første dag efter afslutningen af den sultestrejke kan spises kun naturligt saft. Ønskeligt det var frugt-vegetabilsk, fortyndet med vand i forholdet en til en.
  2. På den anden dag tillod brugen af ufortyndet saft, og grøntsager og frugt puré i en lille mængde.
  3. På den tredje dag, ud over at purerede frugter og grøntsager, kan du råd til at spise grød, kogt i vand med en lille mængde af brød og nogle tørrede frugt.
  4. På den fjerde dag de får lov til at bruge alle de ovennævnte plus vegetariske suppe med en lille mængde af vegetabilsk olie.
  5. På den femte dag allerede har råd til nogle mælkeprodukter såsom yoghurt eller fermenteret bagt mælk.
  6. På den sjette dag, kan du tilføje creme fraiche, lidt ost og salt i din kost.
  7. På den syvende dag er acceptabel brug af fedtfattig hytteost og æg.

Efter en uge med opsving kan du gradvist begynde at spise kylling, fisk og andre produkter.

Som du kan se, med denne diæt, som faste på vand, output er for en person, der ikke er mindre kompleks end sultestrejken proces.

Adfærdsregler under fasten

Hvis du er helt rask, vil lide sult god nok. Men der er en række betingelser, der skal udføre.

Udover at drikke regime, er det også nødvendigt hver dag for at gøre en udrensning lavement. Denne procedure hjælper med at fjerne giftstoffer fra tyktarmen. Hvis du nægter at gøre et lavement, er de giftstoffer optages i blodbanen, hvilket kan forårsage selv-forgiftning organisme. Ikke mindre vigtigt punkt under sult - et dagligt indtag af sjæl.

Ved annullering af maden er bedst at føre en aktiv livsstil, ofte bruge tid på gaden, men i intet tilfælde ikke ligger på sofaen i et lukket rum. Og, som det er blevet beskrevet ovenfor, er det værd at huske på, at der under faste på vand, mand kølige, så kjolen skal være lidt varmere end normalt. Nå, som i enhver anden kost, undgå stressede situationer, hvis du øver fastende på vand.

7 dage

Anmeldelser, resultater og forskning på området for fastende lov til at se, hvor effektivt en syv-dages faste på vand, og om der skal observere en kost længere denne gang.

Når den uge sultestrejken bag, og efter acidotisk krise kræfter udbredt, mange føler, at de trygt kan fortsætte en sultestrejke næste. Men især hvis det er din første faste, er det bedre at starte fra det til at forlade, trods det faktum, at du har styr på, hvordan man teori og grundigt forberedt på en ændring af kost. Har du tid nok til korrekt at komme ud af sult og for at evaluere effektiviteten af denne metode. Hvordan har du formår at smide, hvad enten du har opnået det ønskede resultat? Baseret på allerede fra min egen erfaring, efter et stykke tid, vil du være i stand til endnu engang at turde at tage dette skridt, medmindre, selvfølgelig, vil han stadig komme i handy.

sundhedsmæssige fordele

Fastende vand stiger immunitet bidrager til forbedring af tarmens mikroflora, lindrer kroniske sygdomme forynger. Hvis alt er gjort i overensstemmelse med reglerne og under alle omstændigheder ikke at tillade initiativet, resultatet er virkelig fantastisk. Forbedring af sundhed og sundhedstilstand, samt den tabte vægt - prisen for tålmodighed og viljestyrke, du vises under sultestrejken.

Kontraindikationer

Vigtigt! Self-sult derhjemme anbefalede praksis kun helt raske mennesker, uanset hvorfor den blev besluttet at ty til denne metode: at forbedre sundhedstilstanden eller med henblik på vægttab.

Fastende helt kontraindiceret for folk med sygdomme såsom tuberkulose i en aktiv form, med alvorlig hjertesygdom, blod ondartede tumorer, diabetes mellitus type I, bronkiektasi, thyrotoxicosis, tromboflebitis, undervægt i post-infarkt perioden, under graviditet og under amning.

Også relative kontraindikationer er mennesker med type II diabetes mellitus, gigt, galdesten, hypotension, mavesår, kronisk venøs insufficiens, og også er børn eller alderdom.

De negative og positive anmeldelser af sult

Selv i oldtiden folk vidste om de absolutte fordele ved at faste på vand. Læger og specialister har studeret og fortsætte med at studere mekanismerne i denne metode. Har opbygget stor erfaring i brugen af denne diæt for at slippe af nogle sygdomme og til normalisering af kropsvægten. At dømme efter de anmeldelser af mennesker, der har oplevet denne metode, observere forskrifterne i forberedelsen af ændringen i spisevaner, og vide, hvordan man kommer ud af sult, det resultat, de var mere end tilfredse.

Men der er også negative anmeldelser. Dette skyldes primært det faktum, at mens kost blev begået fejl, har såvel som vejen ud af sult blevet udført korrekt. Så før du oplever effekten af denne metode på sig selv, er det nødvendigt at bedre at forstå den teori, som vil hjælpe i fremtiden for at gøre tingene rigtigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.