Sport og FitnessVægttab

Program for piger derhjemme træning: tid, stress, studieplan

For at være smukke, slanke og attraktive drømme om hver pige. Fra den tidlige barndom, ved vi, at sikkerheden af velvære, sund og fit formular - det er en sport. Men hvad nu hvis det tid til at besøge fitness klub er ikke nok, og en personlig træner ikke har råd? Hvis du er klar til at engagere sig i selv - redde velskrevne uddannelsesprogram for piger derhjemme.

Sport - det er livet!

Hvor ofte gør vi støder på reklamer og lover overskrifter som: "tabe sig uden anstrengelse" "Hvordan til at tabe sig i 10 minutter om dagen" Eller Sådanne påstande kan ikke have tillid. Workout hjemme på mange måder langt mere komplekse programmer fitness centre. Mange kvinder er utilfredse med separate træning. Men faktisk forbedre din kondition hjemme som muligt. Men hvis du jævnligt engagere sig i uden et system - effekten er sandsynligvis vil være nej.

Den første regel for beskæftigelse: Regelmæssig. Lav en tidsplan for dig selv træning og holde det. Pas på dig selv ved dig selv er ikke altid let, vil hver gang være en masse grunde til at udsætte eller omlægge en klasse. Det er vigtigt at finde den rette motivation, for eksempel tænke over dine mål og stræber efter at nå det. Enhver uddannelsesprogram for piger derhjemme indebærer en livsstil ændring i almindelighed. Til sportsaktiviteter at være nyttig, er du nødt til fuldt ud at slappe af og sove, kvalitet og mangfoldighed at spise og opgive dårlige vaner eller til at begrænse forbruget af alkohol og cigaretter.

Betydningen af en individuel tilgang

Den øvelse program skal udarbejdes, eller vælges under hensyntagen til de individuelle karakteristika og fysiologiske parametre bestemt pige. Inden du vælger øvelser rationelt bør evaluere deres egen fysiske kondition, uddannelsesniveau, og at lokalisere det endelige resultat. Beslut hvad du ønsker at opnå - at tabe sig eller forbedre den generelle krop tone, danner en muskuløs lettelse. Belastningen skal svare til den fysiske form, hvori togene. For eksempel i klinisk fedme kan ikke skarpt begynder at hoppe og løbe. Men selv hvis du anser dig selv en veludviklet fysisk og udholdenhed, bør du starte med et minimum antal gentagelser og gradvist øge belastningen.

Tabe eller få muskler?

For at udøve derhjemme for piger bragte maksimalt udbytte, bør du lære lidt for at forstå den kvindelige anatomi. Universal sker ikke for begge køn fitness-programmer på grund af de betydelige fysiologiske forskelle. Kvinder er meget vanskeligere end mænd for at opnå en muskuløs lettelse. Og dette faktum kan forklares ved de særlige forhold i de muskelfibre og deres iboende vækstprogrammer. For at opnå synlige resultater, bør du øge antallet af gentagelser af øvelser med minimal vægtning. Mens hannen derimod kræver et mindre antal gentagelser med en stor vægt. For at brænde overskydende fedt, anbefales det at vælge cardio, yoga eller gymnastik.

Hvis du vil planlægge træning

Ønsket om at engagere sig i på daglig basis er prisværdigt, men det er ikke påkrævet for intensiv træning. Optimale option klasser 3 gange om ugen, det vil sige cirka hver anden dag ... I dette tilfælde bør man træningssession vare mindst en time, helst 40-60 minutter. Standarden Programmet omfatter en varm-up, den vigtigste del af sessionen og enden - ofte stretching. Vi ved alle, at sunde vaner er fordøjet meget bedre under streng tidsplan.

Vælg på forhånd de dage, hvor du har tid nok til træning. En populær spørgsmål fra begyndere atleter: når det er nyttigt at engagere sig i om morgenen eller om aftenen? I dag er det aksiom, at en formiddag fitness mest effektive saga, og moderne instruktører tilbyder guidede kun af personlige følelser. Hvis du er mere komfortabel og mere behagelig træning om eftermiddagen eller om aftenen - ikke nægte dig selv denne fornøjelse.

program for piger derhjemme for at forbedre generelle fysiske fitness træning

Den gyldne regel af sport for piger - hver session bør omfatte uddannelse af forskellige muskelgrupper. Vi tilbyder dig et alsidigt program, der vil opretholde muskeltonus. Vi skal starte med benet træning. Og vores første øvelse - squats. På et tidspunkt er du nødt til at sidde ned 20 gange. Begyndere anbefales at udføre 3-4 sæt. Efter afslutningen af squats brug for at hvile i et par minutter, og du kan begynde at gøre lunges. 1 tilgang gør 15 gange på hvert ben, gentag 2-3 gange.

Ethvert program af hjem træningsprogrammer for kvinder omfatter abdominal øvelser. Lad os starte med de simpleste - drejninger. Udfør de skal være fra en udsat position på ryggen, hvile sine fødder på en eller anden møbel eller en gymnastisk bænk. For begyndere, anbefales det at gøre 5-6 gange 10 tilgange. Effektiv træning for den nederste presse - løft direkte fødder. Anbefales til at starte med 5 sæt af 10 gentagelser. For at styrke hænder og skulder bælter er de bedste øvelse pushups. Piger får lov til at starte udføre dem fra hans knæ, men det mest effektive er den traditionelle version - fra gulvet. Begyndere nok til at gøre 4 sæt af 5 gange.

Programmet, der vil hjælpe med at tabe sig

Du vil blive overrasket over, men ufuldkommen mærke hans krop næsten alle pigerne. Mere specifikt omkring 90% af messen gulvet. I forfølgelsen af harmoni og attraktive former kan ikke undvære motion. Hvilken slags træningsprogram er mest nyttig for at tabe piger?

Hvis det vigtigste mål - at slippe af med overskydende vægt, giver det mening at opdele den vigtigste del af uddannelsen på cardio og power belastninger. Vi skal starte med aktiviteten og mobilitet øvelser - svinger sine arme og ben, omlægninger og skråninger krop. Workout til brænding fedt for kvinder bør også omfatte styrke øvelser. Er perfekt simple kompleks, som beskrevet i det foregående afsnit. Glem ikke at kun reducere antallet af sæt eller gentagelser.

Er det værd at engagere sig i på daglig basis?

Som nævnt ovenfor, er intensiv træning anbefales ikke til hver dag. Men hvis i "off" fra de vigtigste erfaringer, du har styrken og lyst, hvorfor ikke prøve en lidt motion? Let motion hver dag er meget gavnligt. Du kan gøre små øvelser om morgenen i 10-15 minutter, eller bruge tid lange gåture, løbeture, adgang til pool. Hvis du ønsker at udvikle en generel fysisk udholdenhed og forbedre din figur, bare prøve at bevæge sig mere. Massen af muligheder - at give op i elevatoren til trappen, ændre bilen på cyklen, og i weekenden sendt uden for byen eller en tur i stedet for at sidde derhjemme.

Nyttige tips til dem, der er engageret i hjemmet

Hold kosten, ikke blot i løbet af dagen, men også i forhold til beskæftigelse. Før motion ikke anbefales at indlæse, men på tom mave til at engagere sig i dårlige. Den bedste mulighed - at spise lidt let mad omkring en time før starten af klasser. Under en træning, godt at drikke, forberede sig på forhånd en flaske stadig vand, og gem den i klasseværelset. Det gør bedst i et godt ventileret rum eller udendørs i varmt vejr.

Under øvelsen følge åndedrættet og strække musklerne. Og husk det vigtigste - et træningsprogram for kvinder i hjemmet, bør først og fremmest være sjovt. Hvis du gør bare gennem kraft, forsøge at finde nye øvelser og genopdage glæden ved træning. Husk gradvist (én hver 1-2 uger) eller til at øge antallet af sæt af gentagelser. Og snart vil du blive overrasket over resultaterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.