TravelingRetninger

Grækenland, Heraklion. Rest på det højeste niveau

Heraklion er den fjerde største by i Grækenland (med en befolkning på 120 tusinde mennesker). Det er beliggende på øen Kreta og er centrum for den økonomiske aktivitet i regionen. Turist flow stopper aldrig i et land som Grækenland. Heraklion har en lufthavn, der passerer gennem sig selv omkring 15 procent af ankommer i landet.

Det er også en større befolkningscentre på Kreta og den centrale plads i den mykenske kultur, som til gengæld er de ældste centre for europæisk kultur. Mest sandsynligt, blev byen grundlagt i det 20. århundrede før Kristus. Dette fremgår af forskellige arkæologiske fund.

Så Heraklion var beboet af saracenerne i 824 e.Kr. Ikke underligt, de har valgt et land som Grækenland. Heraklion faktum var beskyttet af en voldgrav, og dens havn blev brugt som et tilflugtssted for pirater. Byen i 961 ud af held. Han blev taget til fange af byzantinerne. Så de lokale - saracenerne - blev ødelagt, og byen er grundigt brændt og plyndret.

Sammenlægningen af de kulturelle strømninger og virkningen af den italienske renæssance kunst ansporet Kreta, som nu kaldes den kretensiske renæssance. Denne kulturarv og er berømt for Grækenland.

Heraklion udfældet selv af tyrkerne. Det skete i 1645-1669 s, og fortsatte sådanne revelries i 22 år. Til den store trængsel, Heraklion i slutningen af belejringen faldt og efterfølgende forenet med det Osmanniske Rige. 1931 er berømt for det faktum, at i sin "omfavne" vedtaget byen Grækenland. Heraklion, ligesom resten af Kreta, var vedlagt det pågældende land.

Den rige historie i byen fødte en hel række af de mest værdifulde arkitektoniske monumenter, hvoraf de fleste er i det arkæologiske museum. Fem kilometer fra byens grænser er kendt over hele slottet labyrint. Han blev løsladt fra laget af århundreder, arkæologer strøelse og delvist restaureret. I løbet af de seneste ti år har vi fundet, og andre værdifulde monumenter i oldtidens arkitektur.

Hvis man ser gennem øjnene på en turist på en moderne Heraklion, på det centrale torv, i tillæg til restauranter og cafeer, du kan beundre Fountain of Lions. Den blev opført af venetianske bygherrer til 1628. Her kan du se rådhuset, som er beliggende i den venetianske Loggia hus. Konstruktionen og tyrkerne lykkedes. Ved afslutningen af markedet, har de bygget et springvand CUBES når ændrede hans nabolag kirke til en moske.

Jeg vil også gerne fremhæve en ting, der tiltrækker alle til Heraklion. Hoteller her give en række tjenester, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne gæster. I byen kan du finde plads "pakke", små værelser og vandrehjem. Restauranter og caféer er designet til en bred vifte af kunder, der besøger Heraklion. Attraktioner og fylde byen. Natteliv stopper ikke her for evigt. De fleste virksomheder døgnet rundt.

Hvis du planlægger en ferie, bør du vide, at Grækenland ikke har skuffet nogen. Så velkommen til at vælge Heraklion ferie er garanteret at være på højeste niveau!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.