HjemlighedKøkken

Restaurering af facader af køkkenmøbler

Restaurering af facader af møbler - er den bedste måde at opdatere headsets. Efter alt, nogle af møblerne er i stand til at tjene os i mange tak til holdbare og materialer af høj kvalitet, der er blevet anvendt i produktionen år, men på grund af slid og kraftig brug af møbler facader bliver lurvet udseende.

Hvorfor genoprette møblerne, når du kan købe en ny?

Fra synspunkt rationalitet kan forlænges af møblerne af mellemledere og høj kvalitet, mens materialerne med lavt jernindhold, bedre virkelig helt erstattet.

Restaurering, reparation af facader, udskiftning af armaturer , der er nødvendige i tilfælde, hvor et tilsvarende færdigt møbler vil være mange gange dyrere end de omkostninger, som du kan gøre, når du opgraderer headsettet. Hvis rammerne er velbevarede, mens udadtil de møbler, du har brug for at køle og kræver udskiftning af slidte eller forældede mekanismer - restaureringen vil være den bedste løsning.

En særlig kategori af konservatorer tager køkkenmøbler, på grund af kriteriet pris, det adskiller sig fra andre boliger produkter. Summen af omkostningerne til produktion af rammer, facader, udgifter til funktionelle tilbehør - alt dette kræver ordentlige udgifter fra familiens budget. Nyt køkken kan vise sig i en god fornyelse af gamle, især hvis det er lavet af massivt træ. Restaurering af facader i dette tilfælde kan helt ændre udseendet af et køkken. Emalje i næsten alle farver, en ny toning, belægning af facader, udskiftning håndtag - køkken kan være helt forvandlet, men familiens budget ikke vil pådrage sig betydelige omkostninger.

I nogle tilfælde, en facade restaurering

Mange husmødre efter et par års drift anstændig køkkenmøbler drøm om at en eller anden måde opgradere din vigtigste "kontor". Men altid er det nødvendigt at ændre hele sættet eller facader eller kan kun genoprette glans?

Hvis dit køkken med facader af træ finer eller massiv har tjent i mere end 10 år, men du er ikke en elsker af retro møbler og gamle skabe, så mest sandsynligt, vil du ønsker at opdatere headsets.

Restaurering af facader af finér eller fast, vil ikke blot bidrage til at genskabe den oprindelige skønhed af møblerne, men også for at opdatere hele rummet. Hvis du søge hjælp fra fagfolk, på samme tid til at gøre reparation værelse, så bare et par uger, kan du få næsten nyt køkken.

Hvordan er genoprettelsen af køkken fronter i professionelle værksteder?

For at genoprette køkkenet, nok kontakt med de professionelle på telefonen og bestille en konsulent til at forlade huset. På mødet vil eksperter inspicere møbler og tilbyder en bred vifte af muligheder baseret på de grundlæggende kvaliteter af møbler. Restaurering muligheder er mange, og det hele afhænger af, hvad du ønsker at komme i slutningen: ajourføring gamle køkken eller ny stil og farve.

I processen med måling og kontrol af møblerne er det ofte sådan, at vi har brug for ikke blot restaureringen af facaderne. Kræver udskiftning håndtag, skinner, dørlukkere og andre mekanismer. I dette tilfælde, det vigtigste incitament for ejerne er ønsket om at gøre deres liv mere behageligt: den gamle loop, selvom arbejde, men uden lukkere, alle nu ønsker at erstatte med nye, med lukkere; glidende mekanismer skævt kasser, som har en større belastning under drift, skal også udskiftes helt. Specialister i restaurering virksomheder takket være sin erfaring og viden i de snørklede af møbelindustrien vil være i stand til at tilbyde den bedste løsning til udskiftning af ødelagte dele.

Som regel er restaureringen af køkken fronter udført i værkstederne, så de fjernes og taget væk. Resten af reparationer udføres i hjemmet. Processen, afhængig af kompleksiteten, varer fra en uge til en måned.

Udskiftning af montering i facader restaurering

Nye mekanismer vil gøre køkkenet en komfortabel og moderne møbler. Bløde lukkeklapper forlænge levetiden af rammer, og tavse mekanismer tillader værtinde til at føle sig godt tilpas i køkkenet.

Udskift om nødvendigt fittings er åbenlyse fordele ved professionel restaurering, fordi specialister vil være i stand til at vurdere tilstanden af maskinen, samt at reparere eller udskifte nogle dele. Du behøver ikke at køre til butikker og byggemarkeder i jagten på de nødvendige mekanismer, såvel som selvstændigt at montere sofistikerede moderne produkter af funktionelt tilbehør.

For eksempel, blød lukning hængsler har en dybere kop til fastgørelse til fronten, og gøre hullet størrelse, der kræves i hjemmet er ikke alle under kraft. Nye optrækkelige systemer kræver kompetent installation til facaderne skuffer ikke gnide mod hinanden og derefter skal installationen være nøjagtig til millimeter. Kvalitativt etablere nye funktionelle tilbehør kan kun bygmestre.

Typer og metoder til restaurering af køkken fronter

For køkkenmøbler restaurering proces involverer tre mest relevante metoder:

  • maleri;
  • indsætte film;
  • lakeret.

Maling og lakering er de mest egnet, hvis du har brug for en restaurering af facader af array eller MDF. Når belægningen emalje vil radikalt ændre farven på køkkenet, men skal forstås, at en sådan restaurering kvalitet kun kan tilvejebringes med en god ydre lag af træ eller finér, og også på den uddannelse overflade til maling.

Indsætning film - budget mulighed for facader af spånplader, frame fronter lavet af PVC, som belægning skrælning eller komme galt. Glatte facader kan være at indsætte hjemme uden inddragelse af fagfolk, men med fræsning frame facader, og i endnu højere grad med udskåret bånd og infill er bedre at indsætte over i workshops af møbler restaurering.

Fernisering - en god mulighed renovering, hvis du vil have en mindre restaurering af facader.

For eksempel, hvis køkkenet facader blev oprindeligt lavet i toning uden lak, med den tabte oprindelige appel og de var mindre fejl - lakering er en glimrende mulighed, der vil returnere en ny form for køkkenmøbler.

Udskiftning af indre af facaderne fra et array

Opdater køkkenmøbler i klassisk stil døre, som er fremstillet af massivt MDF eller rammer, er det muligt, ved at anvende indersiden af facaden af udskiftning (paneler). Som følge af de nye tendenser i stil værelser, kan ideel til udskiftning af den centrale del af facaden af glas overvejes i alle variationer: farvet glas, sandblæst mønster, glas med sprosseform barer. Også altid relevant indsættelse af kunstig rattan.

Hvis klassiske møbler har mistet sine æstetiske kvaliteter, eller du ønsker at gøre det mere moderne, er opmærksomme på muligheden for at erstatte panelerne til mere raffinerede muligheder. Dette gælder især for de øverste skabe med glas, sådan aktuel i de nye moderne køkkener.

Delvis eller fuldstændig udskiftning af facaderne

Der er også en stor mulighed i de tilfælde, hvor det er umuligt restaurering af facader. Hvis køkkenet rammen er lavet af en god pålidelig materiale og deres udseende var acceptabelt til brug, er det muligt helt at erstatte de gamle facader af det nye køkken. For at afgøre, om de har brug for at bedre deres restaurering eller fuld opdatering er nødvendigt at konsultere masteren.

Det sker, at under operationen, en eller flere beskadigede køkkenlåger, mens alle de andre facader har en god udseende og er egnet til videre brug. I dette tilfælde kan du også finde anvendelse på værkstedet til restaurering, er det værd at huske, at sammen med facaderne kan opdateres og tilbehør, som er ude af drift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.