HobbyHåndarbejde

Blomster kanzashi - japansk kunst

Japan - mystisk og interessant land med en masse traditioner og en rig historie. For eksempel kan en simpel hår ornament i form af nitter eller højderyggen har sin oprindelse og af stor betydning for asiatisk kultur.

Historien om forekomst

I middelalderen i Japan, har kvinderne flyttet fra den gammeldags til en mere moderne frisure, der er meget forskellig fra den forrige ved, at håret begyndte at lægge indviklede former. Og til alt dette blev holdt så længe som muligt, ved hjælp af alle ved hårspænder, hårnåle og kamme. Oprindeligt kanzashi blomster begyndte at lave en pige, der traditionelt anses for deres erhverv, som de kunne gøre i deres fritid. Men så denne handel flød til masserne, og artikler af stof i form af blomster begyndte at blive brugt til at dekorere en bred vifte af hår tilbehør. Og de er så glade for alle, der har fået fremtrædende plads. For eksempel, i henhold til hvilken slags en pige eller kvinde barrette eller pin, kan du bestemme næsten alt: Single det som hendes børn. Blomster kanzashi og påpeget, hvor damens sociale status, fordi nogle stifter er meget dyrere end de mest udsøgte kimono. De er blevet en vigtig del af mode og kultur i almindelighed.

Aktuel betydning

Nu kanzashi blomster i Japan er ligesom kokoshniki i Rusland, de er de eneste mennesker, der er forbundet med de traditioner og skikke middelalderlige Asien. Geisha, Yuzo, brude bære dem i løbet af te ceremonier, eller bruges til at oprette blomsterdekorationer. Selv i de seneste år den unge pige begyndte at genoplive kulturen i håndværk, som er mest sandsynligt på grund af deres ønske om elegance og ynde. På det seneste har denne teknik kommer til os, er flere og flere unge damer belæst deres måde at forstå den japanske kunsten at gøre blomster ud af stof og bånd.

Hvad er blomsterne kanzashi

Disse ornamenter er lavet af stort set alle stof, men det er at foretrække at bruge en satin bånd, de ser spektakulære. Og her er, hvor du har dem justere, afhænger kun af din fantasi. Dette kan være en scrunchy, og plast, træ eller stof rand, og hårnål-krokodille, og du kan oprette hele buketter og give dem til venner. Det vil være en stor hobby for dig eller dine børn. Allerede i butikker eller i blade er blevet muligt at finde masterclasses, som ikke kun vil fortælle dig hvordan man laver kanzashi blomst, men også forklare i detaljer, hvor de skal anvende det. Du kan nu gå ud og bestanden op på alt, hvad du har brug for, nemlig, bånd, lim og lettere, hvad du ellers kan meget vel være i stand til at finde derhjemme. Lighter behov for at lodde sektioner, fordi båndet har en funktion til at rulle ind, og lim er nødvendig for at gøre mere komplekse blomster.

valg af farve

Mærkeligt nok, farven er meget vigtigt, skal det vælges i henhold til den tid af året og måneden. I middelalderen havde geisha kimono og tilbehør i nøje sekvens af årstiderne. Afhængig af farven klasse også ændret. Til foråret, for eksempel, er præget af hvide og lyserøde farve, fordi bare begynde blomstrende frugttræer, men faldet vises sædvanligvis i orange og røde farver, det hele er vist og hår smykker. Lad det ikke har så stor betydning for os, men traditionen skal overholde og respektere så gamle kunst. Kanzashi blomst af satin bånd - det er simpelt, men samtidig et elegant smykke, som kan bæres på alle alderstrin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.