HobbyHåndarbejde

Application "Tulipaner" af forskellige materialer

Meget smukke og oprindelige ansøgning kan være "Tulipaner". Gøre det muligt forskellige materialer, med en række forskellige måder. Vælg den ønskede mulighed, og engagere sig i kreative aktiviteter med børnene.

Tulipaner: anvendelse af papir (plain)

For den nemmeste måde at kræve stencils i form af en blomst og blade. Blanks klarer sig bedre forud for kraftigt papir eller pap. Hvis håndværk vil udføre et meget lille barn, så en voksen ville være nødt til straks skære alle elementerne i farvet papir.

Når aktiviteten udføres med et barn, der selv vil være i stand til cirkel kontur stencil og skære arbejdsstykket, sekvensen af drift på følgende måde:

 1. Tag stencil blomst og cirkel det på rød, gul eller anden nuance ark egnet ønskede antal gange.
 2. Skær præformen.
 3. Også gøre at høste bladene.
 4. Fra grønbog skære tynde strimler. Det vil stilke.
 5. For at gøre anvendelsen "Tulipaner" så pæn og komplet, skal du arrangere paneler i rammen, så zagotovte fire strimler af papir eller pap, som når færdig vil indsætte på siderne af basen.
 6. Når alle elementer udskåret håndværk, fortsætte til "samling". Processen er enkel. Lim præforme tulipaner i toppen af substratet.
 7. Fra hver blomst stilk stick på vej ned.
 8. På toppen af stilkene, placere bladene.

Arranger i en ramme - og er klar til at hacke.

Hack af papiret (medium)

Mere komplekse, men smukke applikationer "Tulipaner" kunne udføres på grundlag af den stencil lancetformede, der spiller rollen som et blad og kronblad ad gangen. Hack er som følger:

 1. Forbered stencil fra pap i form af et blad, men ikke alt for langstrakt, tegne og skære emnet.
 2. Lav et mønster på cirkel et par detaljer på et stykke grønt papir. Dette vil være bladene. For én tulipan kun to stykker.
 3. Skåret langs konturelementerne.
 4. Om ønsket kan en tilstrækkelig mængde tid og udføres for hvert blad for et andet emne Større papir anden skygge elementer, der skal limes, og primært tjener et dekorativt loop blade.
 5. Af grønbogen gøre smalle strimler af passende længde til stænglerne.
 6. Cirkel tidligere gjort skabelon på et ark rød (orange, pink, gul) Papir tre gange for en enkelt blomst. Kan foldes arket, hvis papiret er tyndt, det ønskede antal lag, og skære rundt skabelonen en gang.
 7. Afskårne emner farvede kronblade.
 8. Udfør det samme antal stykker hvidt papir. Af dem vil danne en bræmme for hvert kronblad. Frynsede tulipaner ser meget imponerende på en seng, og derfor i form af artikler i papir, også vil være meget usædvanligt.
 9. Nu er du nødt til at skære kanten. For én tulipan to hvide blanke det er skåret på indersiden, som vil blive sendt til centret, og en tredjedel af hvide blanke behøver kun akut spids, hvor parterne og at skære frynser.
 10. Når alle elementer fremstilles, grab base og videre til limning proces. Det er muligt at først anvende skitse tegning, der viser arrangementet af delene.
 11. Lim er første centrale hvid blank.
 12. Det andet lag af kronblade farvet lim omhyggeligt mod en hvid frynse.
 13. Lim udkanten af de par ekstreme kronblade, og derefter gøre kronbladene.
 14. Hold dig stængler og blade.

Ansøg om håndværk i rammen eller bruge til at dekorere forsiden af kortet.

Tulipaner af servietter

Hvis programmet "Tulipaner" af farvet papir synes skræmmende at dig baby, bruge en simpel teknik, når barnet vil blive spredt på håndværk tegne omridset af de forud opløftet klumper af partikler af farvede servietter. Du kan også bruge hvid, men de vil have efter valsning til kugler dyppet i gouache og tør.

Tulipaner: applikationsstoffet

Dette hack kan bruges blot som dekorative paneler eller som et element i udsmykningen af nogle tilbehør, såsom tasker, pudebetræk pude. Stoffet er egnet enten, men det er bedre at bruge en fleece eller filt. De kræver ikke kantning stykker og tillade limning småting.

Du ved allerede, hvordan en ansøgning "Tulipaner" af farvet papir af filt let at lave dekorationer på lignende teknologi. Forskellen er kun i at præformen ikke kan limes og syes langs konturen af nål og tråd.

Således bliver ansøgningen "Tulipaner" let gjort som papiret på forskellige måder og fra et stof eller andre materialer. Vælg den ønskede indstilling håndværk. Følg med barnet paneler for vægdekoration eller et postkort forår tema.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.