Hjem og familieTilbehør

Hvad kalder man en kasket med lige visir? Caps Direkte visir - foto

Alle husker, hvordan og hvad der gik teenagere og rappere i de fjerne 90'erne. Selvfølgelig, i kasketter, de var enestående hovedbeklædning, var de alle hårde fyre og piger. I musik gjorde videoer ikke undvære sådan en hovedbeklædning, og man mente, at bandets medlemmer virkelig se godt ud i dem. Og nu mode for hatte med lige baldakin er endnu ikke gået, men tværtimod selv små børn bære dem. De vil altid være relevant, uanset århundrede, og mode.

historie

Hvad kalder man en kasket med lige visir? De blev kaldt kasketter, fordi før det var en sports hovedbeklædning. Den blev båret af atleter spille baseball. Først cap med lige spids, fotos, du ser på papiret, begyndte at dukke op i 1954 i Amerika. Deres popularitet kom i 70-80'erne. Og så begyndte de at bære baseball fans. De har vundet universel kærlighed og stålkappe produceret forskellige modeller og med alle former for logoer. Alle undtagen et par år senere blev de solgt på forskellige T-shirts.

I dag ofte kommer kasket med buede toppe (de genererer mere positive følelser end de modeller med lige). Reperskie cap er altid på mode, det er ikke afhængig af alder og køn på den person, der kører det. De bærer næsten alt: fyre, piger og børn, kvinder, mænd, og selv repræsentanter for den ældre generation har råd til at gå ud i hovedbeklædning. Selvfølgelig er dette tilbehør hører mere til de unge mode. Over tid, begyndte folk at kalde hende reperskoy hætte. Og det er ikke underligt! Faktisk blev de bemærkelsesværdigt kombineret med billedet af rappere, men mange er og elsker dem, men har ingen relation til dette område.

Snapback

Og her er vi lidt bekendt med historien om denne hovedbeklædning og lærte navnet på en hætte med visir ret. Men de har et andet navn, hvorom få mennesker kender. Mange kendere af mode med al sikkerhed vil fortælle dig, at en hætte og hætten er ikke det samme, det er to forskellige hatte, og mange mennesker simpelthen forvirre dem. Du kan skelne dem i stil og kvalitet slid. Da hætten kaldes Direkte visir? Der er et andet navn for denne hat. De kaldes Snapback (snepbek).

De er ofte sælges med en regulator bagfra, med henblik på at vælge den rigtige størrelse af hovedet. Broderi på dem af fremragende kvalitet. Caps godt modstå alle vejrforhold. De kan vaskes, de ikke kaste under denne proces. Det materiale, hvoraf den syede produkt er meget holdbart, konstrueret til længere tids brug. Den regulator, der er på bagsiden, så du kan bære en kasket for alle interesserede, uden at forårsage ubehag.

Bemærkelsesværdige modeller

Meget populær kasket "Nike" Direkte visir. De modeller af dette mærke er tilgængelige med forskellige logoer af fodboldhold. De er ikke kun sports fans, men også dem, der foretrækker at lægge loft anden hovedbeklædning.

Sådanne produkter er komfortable, stilfuld, velegnet til enhver sportstøj. Men det vigtigste i disse hætter, selvfølgelig, kvalitet, og det er dybest set perfekt. Made produkter af fremragende naturlige materialer.

konklusion

Endelig har vi fundet ud af navnet på en hætte med visir ret. Vi finder ud af, hvad de adskiller sig fra hætterne. Derudover får vi at vide, at kvaliteten af dette tilbehør. Og nu kan vi alle roligt sige, at hætten og hætten - det er absolut ikke det samme, de er slidte og sy forskelligt. Selvfølgelig er den nuværende mode er meget omskifteligt og populariteten af et sådant loft kan både stigning og fald. Relevansen af denne hovedbeklædning aldrig tabe. Efter hætten - det er ikke kun beskyttelse mod solen, men også et tilbehør, der skaber et personligt billede, moderne og moderigtigt image.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.