Kunst og underholdningFilm

Biografi og Filmografi Gaidai

En af de mest foretrukne instruktører og manuskriptforfattere i størstedelen af publikum forlod Leonid Gayday. Biografi og filmografi af denne talentfulde person er interesseret i ikke kun publikum af den sovjetiske æra, men de unge i dag. Dette er ikke overraskende, fordi hans malerier kan revideres med stor interesse forfra.

CV

I Amur-regionen i 1923 Gratis 30. januar blev søn af en jernbanearbejder Iova Gaydaya født den tredje barn, der blev opkaldt Leonid. Hans far og mor drengen havde arvet let munter natur, hvilket er meget nyttigt for ham i den valgte vej i livet. Over tid, flyttede familien til Irkutsk-regionen, hvor i sine yngre år Leon arbejdede i Satire Teater og deltaget i produktioner på den lokale House of Culture. I 1942 blev han indkaldt til hæren, og et år senere, blev alvorligt såret ben. Efter hjemkomsten gik han at studere på Drama Theatre, dimitteret i 1947. Efter at to år med succes spillede han i forestillingerne, men indså, at han ønskede at prøve sin hånd på at lede.

I 1949 gik Gaidai til Moskva for at studere på instruktøren. Det var der, at han stiftede bekendtskab med den, der blev hans kone for livet - Nina Grebeshkova. Det var hende, der støttede ham i perioder med kreative fiaskoer. Den samme studerende, begyndte filmografi Gaidai, da han viste sig som skuespiller i filmen "Liang" (1955). Efter yderligere tre år tilbage drama "The Wind", hvor Leonid blev skudt igen. Men efter disse film er den vigtigste slagmark for ham var at lede og handler så filmografi Gaidai temmelig dårlig. Således kan det ses, selv i "12 stole" i 1971 og "på Deribasovskaya godt vejr ..." 1992. Denne talentfulde mand var ikke i november 1993.

instruktørdebut

Hans måde som instruktør, Leonid begyndte i 1955, et år senere så dagens lys i filmen "Længe Walk". Selvom billedet ikke var en komedie, fagfolk så i ham en stor komiker og anbefalede at fokusere på denne genre. Fra det øjeblik begyndte instruktørens filmografi Gaidai. Hans første komedie blev arbejdet i "Groom fra verden", men filmen kunne ikke lide satire embedsmænd og de kritiseret og skære billedet. Den unge instruktør var chokeret. To år senere, er han tilskueren film historie "Tre gange den opstandne" (1960), men da det ikke var hans genre, har arbejdet mislykkedes. Gaidai desperat, fordi de ikke forstår, at han trække sig tilbage.

succesfuld turnaround

Gik til at besøge sine forældre, Gaidai opdaget på loftet af avisen "Pravda", hvor der var vers Oleynik "Hund Mongrel." Han så det som en fascinerende historie, hans kone i støtte. Han blev hurtigt filmet kortfilm uden ord, hvor Goonies, Coward og erfarne vundet popularitet. Ja, det var et gennembrud, som manifesterede dramatiker Gayday Leonid Iovich. Filmografi af instruktøren begyndende fra denne dag være interesseret i andre. Blev straks vist verden den næste kortfilm "Bootleggers" (1961), det fremhævede denne samme komedie trio. Næste blev skudt "Forretningsfolk", "leder af Redskins" og "Kindred Spirits."

Særlig anerkendelse kom til Gaidai efter romaner "Operation Y" i 1965. Et år senere, "Fangen i Kaukasus" cementerede hans succes. Gaidai filmografi som suppleret i 1968 "Diamond hånd". Alle tre film af denne tid var den mest kontanter.

Det er titlen på komedie

I denne instruktørens talent ikke er opbrugt - folk lo igen i 1971, ser i biograferne komedie "12 stole". Af den måde, rolle Ostap forsøgte Gaidai 22 kunstner, mange af dem var kendt. Det Batalov, Mironov, Basov, Evstigneev og andre. Som et resultat, Bender blev Archil Gomiashvili, der på det tidspunkt var ukendt for beskueren. I Korobeinikova episode spillede sig Leonid Gayday.

Komedie var kendetegnende for denne direktør, og han satte to mere, der har modtaget ikke mindre herlighed. I 1973, publikum lo på "Ivan Vasilyevich Ændringer Beskæftigelse", og to år senere på den "Kan ikke være!".

Firserne oplevede også udgivelsen af to komedier, der er blevet legendariske - "For kampene" og "Sport Lotteri-82." I sidstnævnte en vigtig rolle i komedien film lavet Pugovkin som glimrende fremlagt hans karakter.

komedie recession

Efter disse billeder blev løsladt et par flere komedier, men de var allerede svage og adskilte sig ikke fra den lethed og ironi, der var til stede i tidligere værker. Måske er det tid holdt skydning, fordi det var en periode med tilpasning. De sidstnævnte værker omfatter "Danger" og "On Deribasovskaya godt vejr ...."

Instruktørens filmografi Gaidai

Liste over film instrueret af Leonid Iovich, ganske imponerende. Nogle af værkerne er allerede blevet nævnt i denne artikel, nedenfor er de andre film, som han arbejdede, denne talentfulde mand:

  • "Bryllupsrejse";
  • "Gaden førte kommode ...";
  • "Incognito fra St. Petersborg";
  • "Det kan ikke være";
  • "Private detektiv operation eller samarbejde";
  • "Hund Mongrel og usædvanlige kors";
  • "Ganske alvorligt";
  • "The Long Road";
  • "Sjov eventyr".

anerkendt talent

Som det er almindeligt i vores samfund, ofte talentfuld person modtager anerkendelse efter dødsfaldet. Så hvad der skete med Gaidai. Få mennesker vidste om død af instruktøren, men efter at han blev anerkendt som en mester i satire og komedie.

I dag hører til klassikerne i genren Leonid Gayday. De bedste film af denne instruktør, er vi klar til at revidere igen og igen. Disse omfatter "The Twelve Chairs", "Diamond Hand", "Obsession", "Fangen i Kaukasus" og mange andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.