Kunst og underholdningFilm

"Intergirl". Aktører af filmen bombe 1980

"Intergirl" (aktører: E. Yakovlev . Laustiola T., A. Nemolyaeva, I. Rozanovs, V. Khromushkin osv) sprængte den indenlandske filmdistribution i 1989, benægte aforisme ranneperestroechnoy æra, hvori det hedder: "! I USSR, ingen sex"

ideologiske gennembrud

Litterære kilder, hvorfra scriptet billede "Intergirl" er skrevet (skuespillerne var forpligtet til at læse den før du deltager i skyderierne) blev offentliggjort i tidsskriftet "Aurora" roman Vladimira Kunina veltalende titlen "prostitueret." En sådan frank navn syntes også at udfordre en af censorerne, der var medlem af politbureauet, så indtrængende, en ny, mere tilsløret - "Intergirl". Dette udtryk er det samme indgået talt ordforråd af enhver sovjetisk borger. Trods begyndelsen af alle mulige "glasnost" og "perestrojka", de moralske værdier og idealer, indskærper i årtier almindelig sovjetisk borger, fortsatte med at holde stillingen, så filmen "Intergirl" kan kaldes et gennembrud. Og gennembruddet skete endda i biografen, og i ideologiske termer.

historie

Filmen "Intergirl" havde en specifik grund. Den vigtigste heltinde Tatiana Zaitseva (Elena Yakovleva) bor sammen med sin mor, en lærer og arbejder i et distrikt hospital sygeplejerske. Men i sin fritid pligt hospital hun underholder rige udlændinge i hotelværelser. Hun ønsker at bryde ud af fattigdommen, tarvelige miljø for dette, tjener på denne måde, i håb om at finde en udlænding til at gifte sig og emigrere til udlandet. Og hun mødte en svensker Larsen, der ikke kun blev hendes fast kunde, men også forelskede sig i Tanya, han friede til hende. Det lader til, at opfyldt alle de drømme og forhåbninger hovedpersonen, men for alt i livet, du skal betale, selv for en kort velvære, ikke så meget for deres synder. Efter at have læst manuskriptet, "Intergirl" tape, skuespillere fokuserer på de personligheder deres karakterer.

Skaberne og den specifikke plot

De filmskabere modtaget meget godt ved at undgå rod saftigt sexscener. På nuværende tidspunkt, da den tilsyneladende specificitet af historien linje, har de halvdelen af timing malerier er blevet fyldt. Men da, efter de blandede anmeldelser partiets centralkomité stadig gav tilladelse til optagelserne af en provokerende historie, direktør Peter Todorovski og manuskriptforfatter Vladimir Kunin fokuseret på det sociale aspekt af sådanne tvetydige fænomener som prostitution, tager for grundlaget for historien om en prostitueret. Tragedien af hovedpersonen var ikke meget konkret, men det kunne ske kun i den sovjetiske samfund. Vladimir Kunin skrev en filmatisering af en specifik performer - Tatiana Dogileva, men fandt ikke Todorovski Dogileva i billedet af en prostitueret overbevisende nok. Men ligesom mange andre: Natalia Andreichenko og endda sexet polsk-lyse filmstjerne Katarzyna Figura.

førende dame

Resultatet blev den førende dame af filmen "Intergirl" Yelena Yakovleva. Prøv skuespillerinde for hovedrollen tilbudt at skuespilleren direktør Vsevolod Shilovsky, som allerede er godkendt i billedet på den rolle, Tatiana far. Men da Peter Todorovski så skuespiller, blev han overrasket og ikke lidt vred. Efter alt, pigen var hudovata uden udtryksfulde former. Yakovlev var ked af, men deltagelse i prøverne stadig bestået. Efter at instruktøren indså, at Elena - en stor skuespiller, og straks vedtaget pigen for den ledende rolle.

Aktører og biroller

Alle kunstnere er involveret i filmen, dannede en stærk cast, hvor en masse kendte navne og velkendte ansigter: Zinovy Gerdt, Anna Frolovtseva Valery Khromushkin Larisa Malevannaya Thomas Laustiola, Vsevolod Shilovsky, Martins Wilsons. Skuespillerinder, der udførte rollen som den anden plan, har forfatterne samlet op meget hurtigere end den udøvende kunstner i rollen som den centrale karakter. Ingeborg Dapkunayte (kisulya), Irina Rozanova (Sim-Gulliver), Anastasia Nemolyaeva (nøgle) og Lyubov Polishchuk (Zina Meleyko) blev godkendt til rollen i første forsøg. Med al den professionalisme skuespillerinder de nægtede at handle i sexscener. Men billedet stadig var på prostitution, så skydning sengetøj og eksplicitte scener er blevet en af de vanskeligste opgaver kinogruppy film "Intergirl". Skuespillere huske censorer forbyde embedsmænd: "Ingen pornografi" - men instruktøren har gentagne gange brugt de snedige tricks og installation.

Succes uden "jordbær"

Umiddelbart efter leje billede skabte stor opstandelse. Men for vrede og dømme forestillinger barske moral tilhængere publikum er i stand til at se de kunstneriske fortjenester filmen, tanken om, at instruktøren lagt i den. "Intergirl" blev tildelt og professionelle filmkritikere: medvirkede Yelena Yakovleva vandt prisen for filmfestival "Constellation", prisen "Nika" og den særlige præmie i Tokyo Film Festival for bedste kvindelige hovedrolle. Simple biografgængerne, på trods af den begrænsede antal eftertragtede "jordbær", stormede biograferne. film succes var enorm. Filmen indtjente en hidtil uset mængde for perioden - 41 millioner rubler. De stadig nogen resents nogen beundrer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.