Intellektuelle udviklingMystik

Sådan tilkalde en dæmon selv

Det betyder ikke noget for det, grunden til du har besluttet at henvende sig til de mørke kræfter, men dæmonen du en eller anden grund viste sig at være nødvendigt. Hvis du ikke har noget imod det religiøse aspekt af spørgsmålet, og du er ikke bange for at blive vist i dit liv ved overnaturlige kræfter, vil vi hjælpe dig. I denne artikel vil du lære at tilkalde en dæmon selv, derhjemme, og uden at ty til mørke magikere.

Vejen til "hjem"

Til dæmon "tilkaldevagt" Bliv ikke vred på dig og tog din sjæl, vil du have bringe ham til at ofre et kæledyr. Normalt anvendes til dette formål kylling eller ged. Du personligt nødt til at dræbe et dyr og derefter sætte det i midten af det trukket pentagram. Dette vil bidrage til at få den dæmon og få den ønskede hjælp fra ham. Så efter at dyret er ofret, tager at trylle. Det vigtigste er, at ordene kom fra hjertet, med ønsket og appel.

"Crossroads" Metode

Og nu ser på en måde at få den korsvej dæmon. Det svarer til den tidligere metode, er det kun pentagram bør udarbejdes i skæringspunktet af veje i den mørke nat. Du vil også nødt til at ofre dyret og kalde at trylle. Vær på vagt - omkring dig ingen bør være.

Tips om den dæmon opkald

Nu hvor du ved, hvordan man tilkalde en dæmon. Men vi skal også tage til efterretning af de punkter, er det vigtigt at udføre ritualet.

1. Først og fremmest skal du have færdigheder til at arbejde med sort magi. Hvis du er nybegynder i denne branche, er det bedre at lade vove at udfordre dæmon. I bedste fald vil du ikke lykkes, og i værste fald kan påtage sig vrede overnaturlige kræfter.

2. Vær ikke bange. Den mindste frygt kan føre til uoprettelige konsekvenser. Dæmoner store føle sig overlegne og kan nemt gribe din sjæl til dig for resten af livet adlydes kun til dem.

3. En anden vigtig tip er, hvordan man tilkalde en dæmon - et offer. Jo større et dyr er, jo bedre. I nogle tilfælde bliver du nødt til at drikke blod af offeret, dæmonen at vise din mørke side. Det kan også kræve, at du skille sig af med et levende dyr i hans øjne. Jeg er nødt til at adlyde og at gøre det med maksimal brutalitet. Hvis du fortryder dyret, har dæmon ikke kan lide.

Efter kald den dæmon vil du aldrig være den samme person. Fra nu af skal du være onde, og overjordisk kræfter er regelmæssige gæster i dit hjem.

Conduct opkald ritual skal være strengt alene! Ellers er du Du kan retten katastrofe for hele familien.

Før du kalder en dæmon, tænke over, om at gøre det. Du har aldrig efter denne handling vil ikke blive tilladt efter døden til himlen, og vejen til kirken i løbet af sin levetid vil blive lukket. Hvis du ønsker at få svar på et specifikt spørgsmål, så ring på hvid magi, vil det reagere meget mere sandfærdige og præcise. Efter alt, dæmonerne har en meget dårlig egenskab - de lyver og er over du bare grine. Efter ritualet vil ikke lade dig være alene. Vær forsigtig i deres handlinger og ikke gør beslutninger udslæt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.