FinanserPant

Hvilke dokumenter der er nødvendige for et realkreditlån bistand til låntageren

Med hjælp fra borgerne i pant kan blive fuldgyldige ejere af boligerne. Dette er den mest almindelige mulighed for at købe en lejlighed i Rusland på sikkerheden købt eller eksisterende ejerskab. I tilfælde af manglende betaling (standard) kredit belånte ejendom sat til salg, og provenuet fra salget anvendes til at tilbagebetale hovedstolen. I dag er stort set alle långivere giver pant på gunstige vilkår, men om der er behov for dokumenter for et realkreditlån, kan findes i bankerne.

I Rusland er pant programmer understøttes på statsligt niveau og i særlige realkreditinstitutter. Til at begynde, er låntager forpligtet til at blive testet for evnen til at betale med et kreditinstitut. Hvilke dokumenter der er nødvendige for et realkreditlån? De vigtigste dokumenter er passet og bevis for indkomst (2 PIT). Det er også tilladt at give deres indkomst i form af banken. Efter en indledende udvælgelse af en fremtidig låntager vil kræve dokumenter, der bekræfter arbejdskraft, familie og sociale situation.

Hvilke dokumenter der er nødvendige for et realkreditlån i den anden fase?

Kreditor bank vil anmode om kopier af følgende dokumenter: beskæftigelse rekord, moms, forsikring certifikat, diplom uddannelse, militær identifikation kort, dokumenter af ægteskab (skilsmisse), barnets fødsel med den karakteristiske sted for fastansættelse. På et senere tidspunkt tjente juridiske dokumenter på kreditfaciliteten, som BTO pas til den tekniske beskrivelse af ejendommen. Dette er en standard pakke, som nødvendigvis kræver Sberbank.

Boliglån: Hvad der er brug dokumenter ud

Hver kreditinstituttet fremfører sine egne betingelser, og en liste over dokumenter. Credit Manager undersøger grundigt kredit historie og mener applikationer på favorable vilkår for kunden. For eksempel er den sociale realkreditlån med statstilskud kræver en person snævert fokuserede dokumenter. Den nøjagtige liste kan findes i de lokale organer, der beskæftiger sig med disse spørgsmål.

Militær pant: Hvilke dokumenter der er nødvendige for at opnå?

Den væsentligste forskel ligger i det faktum, at den første betaling er lavet af de opsparingskonto soldat. Midler overført til en konto tilhørende det føderale budget. Mortgage betaling betaler Forsvarsministeriet. Hvis du vil købe et hus på programmet for besparelser og realkreditsystem (NIS) er en militær mand, der tjente i mindst tre år. Oprindeligt skal NIS part give militært id, TIN certifikat NIS, en resultatopgørelse, arbejde rekord (kopi). Mere detaljerede oplysninger og en liste over nødvendige dokumenter, vil du lære i banken.

Hvilke dokumenter der er nødvendige for et realkreditlån

Jeg vil gerne fremhæve en standard liste over nødvendige dokumenter til registrering af transaktionen:

-pasport;

-For mænd - militær ID;

-Inn;

-Certificate pension forsikring;

-attestaty, eksamensbeviser;

-spravki bekræfter stabil indtægtskilde;

-Copy af arbejdskraft, som er certificeret af arbejdsgiveren;

-documents fødslen af børn;

Banken er berettiget til at anmode om følgende dokumenter til en mere detaljeret inspektion:

-spravku af psychoneurological klinikker;

-pravoustanavlivayuschie dokumenter af ejerskab (bil, sommerhus, lejlighed, hus, plot);

-pasporta familiemedlemmer.

Før du udfører transaktionen af køb og salg af pant program, afveje fordele og ulemper, fordi i Rusland renten er ikke sådan og små, og nogle gange nødt til at betale for et helt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.