FinanserPant

Bank "Tinkoff" realkreditlån: anmeldelser, betingelser

Når der er et behov for fast ejendom er ikke altid nødvendigt beløb til at købe det. Hertil kommer, at ikke alle låntagere er villige til at bruge tid på at finde og gennemgå bankernes udlån programmer. Alt afhænger af tid og lyst. Men der er en organisation, der kan løse alle disse problemer for dig. Det er Ruslands første internetbank "Tinkoff". Mortgage, anmeldelser og funktioner i sit design i virksomheden er blevet en af de mest populære søgninger i dag. Derfor besluttede vi at analysere de eksisterende anmeldelser og sortere tilbuddet fra banken. Hvad er kendetegnene for denne behandling? Hvor meget kan der forventes? Og registreringsproceduren adskiller sig fra andre kreditinstitutter?

Et resumé af banken

"Tinkoff" - en af de mest usædvanlige af banker i Rusland, som har specialiseret sig i kundeservice via internettet. Det blev oprindeligt kaldt "Himmashbankom" og blev oprettet i 1994. 11 år senere blev han købt af kendte iværksætter Olegom Tinkovym, som det lykkedes ikke blot drastisk ændre navnet på den finansielle institution, men også at revidere princippet om dens drift.

Hvilke tjenester "Tinkoff"?

Siden introduktionen i det finansielle marked i Den Russiske Føderation "Tinkoff" (pant - en tjeneste, der har optrådt her for nylig) fuldstændig forladt de fælles arbejde standarder. Dets opgave er at maksimere lys version af tjenesten med en minimal indsats. For eksempel alle de tjenester, som denne lånegaranti, udført på afstand. Og den eneste kontor i selskabet var den reelle bankfilial beliggende på adressen :. Moskva, Volokolamsk 1-y passage, 10, bygning 1.

Da de flyttede på hjemmemarkedet, banken skabt og tilbød en række produkter af kredit-tjenester. En af de mest berømte blandt dem er kreditkort udstedt i online-mode. De er stadig en slags visitkort for virksomheden. Ikke stoppe der, repræsentanterne for garanten periodisk introducere nye tjenester. Så for nylig dukkede fristende øjeblik af depositum programmer til hurtig clearance af betalingskort i deres finansielle menuen.

Stadig senere, at banken begyndte at tilbyde tjenester af en professionel pant mægler. Denne gang i porteføljen af bankprodukter var boliglån, som er blevet det nye flagskib i selskabet "Tinkoff". Mortgage, hvis vilkår er blevet udvalgt individuelt, hurtigt vundet hjerter af nye og gamle kunder i garanten.

Brief er pant "Tinkoff" bank

I modsætning til andre finansielle institutioner, er banken selv ikke give boliglån. I dette tilfælde, det virker som en kreditformidler og tilbyder realkreditprodukter af sine partnere. Han er ansvarlig for at modtage online-applikationer fra kunder, der ønsker at få boliglån, samt deres fulde høring om kreditering spørgsmål. Så samler han fra potentielle låntagere de nødvendige dokumenter og leverer responsforespørgsler ansøgning til andre pengeinstitutterne. Derefter krediteret person kan blive fortrolig med de muligheder og vælge den relevante pant program. Og så, i virkeligheden, det virker "Tinkoff" (bank). Realkreditlån er ikke lavet ud, men det viser sig professionel hjælp i sin udvælgelse og design.

Realkreditlån i de "Tinkoff" banker - er det nyttigt?

Registrering af realkreditlån er meget omhyggelig og alvorlig sag. Fordi det er så vigtigt at vælge ikke kun banken, men også den kredit ekspert til at hjælpe i ord og handling. Som svar på din klage, "Tinkoff" -Bank (pant i denne organisation vil bidrage til at løse de eksisterende boligproblemer) vil tilbyde dig en række privilegier. For eksempel, hvis du har de relevante dokumenter, kan du få et lån på op til 100 millioner rubler.

Derudover vil du finde ikke bare en engangs-gratis konsultation og langvarig kontakt med den personlige manager. At han vil være i stand til at fjerne den tvivl og misforståelse af banklån, til at beregne størrelsen af overbetaling og udarbejde en grov tidsplan for lånet.

Hertil kommer, at pant i "Tinkoff" -Bank (kan for leverede service anmeldelser findes nedenfor) består i at stille den første betaling inden for 15%. Hertil kommer, at hvis vi tager et boliglån gennem oprettelse af "Tinkoff", vil du være i stand til at spare en procent af banken sats. Og det er langt mere rentabelt end at kontakte långiver direkte. Til sammenligning, når låne i den nationale valuta af væddemålet starter ved 10,5%.

Endelig vil en appel til denne finansielle institution bidrage til at øge chancerne for lån godkendelse. Dette skyldes det faktum, at klienten ansøgning sendes til flere banker. At reducere tid til at finde og indsnævre udvalget af potentielle kreditorer.

"Tinkoff": pant, real (Petrozavodsk)

På trods af, at banken tilbyder formidlingstjenester for nylig, har de allerede formået at drage fordel af mange mennesker. For eksempel disse rosende oder rettet til en finansiel institution kan høres fra beboerne i Petrozavodsk. Nogle af dem er inspireret af en kvalificeret service og høflighed af medarbejdere i banken "Tinkoff", som nemt rådgive og besvare spørgsmål på telefonen.

Andre brugere, som er interesserede i pant "Tinkoff" (af programmet kan høres af mennesker med forskellige niveauer af rigdom), kunne lide den enkelhed af proceduren. Ifølge dem, de kun sendt ansøgningen, og virksomhedens medarbejdere har gjort for dem alle de andre: den aftale med banken, med forsikrings- og vurdering virksomheder. Kort sagt, "ol inclusive" eller altomfattende.

En tredje kunne lide den enkelhed af betalinger. Som de siger, den månedlige betaling uden nogen problemer, kan du optælle gennem terminalerne "Euroset" og i "The Messenger". Fjerde godtgjort, at bankens formidlingstjenester er helt gratis for deres kunder.

Som du kan se, mange mennesker er glade for at stille spørgsmål til dem, der tog et realkreditlån i "Tinkoff" BANK. Anmeldelser af erfarne låntagere med til at vurdere de potentielle risici og få sig en masse nyttige tips.

Da tjenesten leveres af banken?

For bankens tjenester skal indsende en ansøgning. Den skal indeholde følgende oplysninger:

 • dit fulde navn;
 • en kontakt telefonnummer;
 • pin email.

Få minutter efter at sende ansøgningsskemaet med den potentielle låntager kommunikerer en bank repræsentant. Under et opkald, svarer han spørgsmål og beder hende om lånebeløbet og andre nuancer. garant leder informerer også kunden af den pakke af dokumenter, som han har brug for. Og det fungerer i pant "Tinkoff" BANK. Kommentarer om virksomheden tjeneste giver for at lære mere om den service.

Hvilke dokumenter der er påkrævet til registrering?

Ifølge medarbejdere i banken "Tinkoff", for den længe ventede bolig lån skal indsende følgende dokumenter:

 • en ansøgning form;
 • en kopi af værket bog (skal være certificeret af arbejdsgiveren);
 • en kopi af passet i Den Russiske Føderation (herunder tomme og fyldte sider);
 • den oprindelige opgørelse af formen 2-PIT eller andet mønster bank.

Antag, at du bliver kontaktet med et program i "Tinkoff" bank (pant, anmeldelser om tjenesten - alt dette er ofte interesserede potentielle låntagere). Men hvordan man kan overføre de ovennævnte dokumenter, hvis alle de tjenester udføres on-line?

Hvordan til at overføre dokumenter til et lån?

Ifølge reglerne i Banken for overførsel af dokumenter er tilstrækkeligt til at opfylde deres scanning eller tage et billede. Det er netop sådanne visuelle kopier skal foretages med høj opløsning, indeholder klare bogstaver og tal. Ellers er du nødt til at gentage hele processen fremad.

Alternativt kan du scanne dokumenter og udskrive dem. Men i dette tilfælde er det nødvendigt på hver af dem til at sætte sin underskrift og datoen for forsendelsen. Efter dette, kan de udskrevne scanninger sendes via fax: 7 (495) 645-59-09. Eller har mulighed for at sende deres RF-mail.

Er det nødvendigt at besøge kontoret i banken?

Hvis du spurgte "Tinkoff", i dette tilfælde er pant udstedes kun delvist eksternt. For at komme til kontoret, du stadig har. Men kun for den endelige underskrivelse af låneaftalen.

Hvad långivere arbejder med banken "Tinkoff"?

I øjeblikket samarbejder med banken følgende kreditinstitutter:

 • "Uralsib Bank";
 • "Absolut Bank";
 • "Delta Credit Bank";
 • "AK BARS Bank ';
 • "Housing Finance Bank";
 • "TransCapital Bank";
 • "Investtorgbank".

Hvad folk siger om pant i "Tinkoff" bank beboere i forskellige regioner?

Som vist, i "Tinkoff" bank (pant, fast og betingelserne for dets bestemmelse rejser mange spørgsmål blandt potentielle låntagere) vender folk fra forskellige regioner i Rusland. For eksempel blandt brugere anmeldelser kan findes indbyggere i Moskva og regionen, Rostov, Sochi, Novocherkassk, Kirov, Vladivostok, Petrozavodsk, Skt Petersborg og andre russiske byer.

Blandt disse anmeldelser er der både positive og negative. For eksempel, nogle af de låntagere til at tilbagebetale lånet skrive, at med hjælp af "Tinkoff" bank lykkedes det dem at arrangere et realkreditlån på 10,45% om året. På trods af at alle steder han nægtede og krævede yderligere garantier i form af en anden co-låntager.

Andre taler om hastigheden af afgørelsen på lånet. Ifølge dem, de virkelig hjulpet banken "Tinkoff". Mortgage (af hendes genskabe den reelle billede af proceduren for registrering) for blot 25-30 minutter blev godkendt med støtte af virksomhedens ledere. Atter andre er taknemmelige for den professionelle rådgivning og hjælp til at finde en kredit organisering af den enkelte medarbejder "Tinkoff". De nævner deres navne samt udtrykkelige smigrende komplimenter på dem.

Og selvfølgelig er der dem, der er utilfredse med kvaliteten af den service. Ifølge dem, scannede dokumenter arkiveringssystem er ikke perfekt. Det er vaklende, og tillader ikke komplet forsendelse. De hævder, at på grund af problemer med den private kontor scanninger hang i "limbo" i tre uger. Som et resultat, repræsentanter for "Tinkoff" Bank fjernet dem og bedt om at sende igen. Kunder tabte tid og måtte personligt gå til bankerne på jagt efter et egnet långiver. sådanne bemærkninger er imidlertid undtagelsen snarere end den almindelige overtrædelse af systemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.