FormationVidenskab

Sundhedspsykologi.

Stress - den vigtigste kilde til problemer i livet af enhver person. Sundhedspsykologi hævder, at alle sygdomme er forårsaget af forkert, destruktive tanker. Desuden kan en person ikke være opmærksomme på dette, og er ikke klar over, hvad skade gør din krop hvert minut.

Sundhedspsykologi fastholder, at alle menneskelige sygdomme er forårsaget af forkert, ubalanceret opførsel. På sig selv og sin sundhed påvirkes ikke kun eksterne, men også interne faktorer. Ekstern kendte alt fra solstråling, slutter en dårlig miljø. Men fangsten er, at du kan tage sig af deres helbred, kun gælder for denne indsats. Eksempler på dårlig opførsel omfatter manglende evne til at klæde sig for ikke at være frosset og ikke at forkølet, udbytte udenfor i koldt vejr efter varme bade, drikke kvaliteten vandet ikke er for, kost og så videre. Disse sygdomme, som kan være en følge af disse handlinger, er det muligt at vinde en simpel forebyggelse: aftørring, regelmæssig hvile, motion, douches.

Sundhed psykologi studier, kan både negative og negative følelser påvirke sundheden for mennesker. Desuden er kemien og sundhed uløseligt forbundet. Efter alt, er sygdommen nu behandles af en række medikamenter, der producerer uden viden om kemi er simpelthen umuligt. Men denne såkaldte ydre påvirkninger. Det er tid til at gå til de interne faktorer, der påvirker sundheden. Disse er negative følelser. Det kan være stolthed, vrede, bagtalelse, fornærmelse, jalousi, frygt, sorg, løgne, misundelse, og andre. De uvægerligt føre til psykiske problemer, som igen udvikler sig til helbredsproblemer.

Sundhedspsykologi også til formål at finde måder at slippe af disse negative følelser. Mennesket skal lære at føle ikke kun sig selv, men også andre mennesker, respektere dem og dig selv til at forstå, hvad der driver dem til bestemte handlinger. Så du vil være i stand til at forudsige situationen og vælge for sig selv det mest korrekte og acceptabel opførsel.

Menneskelig biologi og sundhed hænger uløseligt sammen, og afhænger af din opfattelse af verden mere end du ønsker at. Glem ikke, at nogen problematisk situation ikke blot vises i dit liv. Det er altid en lektion, hvorfra du ønsker at lære at drage fordel. Og den vrede eller sorg, vil du ikke få noget, men de mulige sundhedsmæssige problemer.

Sundhedspsykologi taler også om de følelser, som organer kan forårsage problemer. Vrede er altid afspejles på tilstanden af leveren, frygter - nyrerne, og den angst - milten. Fornærme folk, kan du opnå forekomsten af gastrisk sygdom og sorg - lungeproblemer. Må ikke blive for finde fejl med de mennesker, det stimulerer blodsygdom. Og en anden pålægge deres verdenssyn kan få en tendens til at strække ledbånd og led. Tilknytning til materielle ting er en brok, og kritisere dem omkring du kan godt tjene bronkitis, halsbetændelse, lungebetændelse, eller en løbende næse. Foragt for mennesker fremmer hudsygdom, og vrede fører til slidgigt og gigt. Listen er meget lang.

Et andet problem er, at folk ofte ikke forstår - deres sygdom er forårsaget af intet andet end interne faktorer. De køber dyre medicin er i vid udstrækning annonceret på tv. Ofte er denne behandling er helt ineffektiv, da den interne årsag ikke er blevet elimineret. Derfor takle forebyggelse sygdom, der kan udløses af indenlandske faktorer, sundhedspsykologi tilbyder, alle forsøger at vække dig selv positive følelser og bringe brugsegenskaber: gavmildhed, glæde, mod, oprigtighed, varme, kærlighed, venlighed, og andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.