FormationVidenskab

Fire-kamre hjerte er padder og krybdyr: eksempler

Vores planet er tæt befolket dyr af forskellige klasser, grupper og arter. Forskere studerer deres struktur og funktionelle betydning af de enkelte organer. Om hvad slags hjerte af padder og krybdyr, læse artiklen.

Som hjertet af de tre kamre er blevet en quad?

Hvirveldyr ilandføringen på grund af det faktum, at deres pulmonal respiration begyndte at udvikle sig intensivt. Kredsløbssygdomme begynder at genopbygge. Fisk, vejrtrækning med gæller, har en kreds af blodcirkulationen, er deres hjerte består af kun to kameraer. De kan ikke leve på land.

Tre- eller fire-kamre hjerte er terrestriske hvirveldyr. De er karakteriseret ved tilstedeværelsen af to cirkulation. Deres blivende voksested - jord. Krop med tre kamre er padder og krybdyr. Selv i nogle arter af krybdyr der er ufuldstændig dens opdeling i fire dele. Udviklingen af de fire-kamre hjerte i processen med udviklingen foregik parallelt i pattedyr, fugle og krokodiller.

Krybdyr og padder

Disse to klasser af dyr til rådighed for to omgange blodcirkulationen og hjerte, der består af tre kamre. Kun én krybdyr har en defekt, men har fire kamre, hjertet. Denne krokodille. Fuld hjerte-orgel først dukkede op i primitive pattedyr. I fremtiden hjertet med den nedarvede struktur af efterkommere af dinosaurer - fuglene. Det er arvet og moderne pattedyr.

fugle

Har fire-kamre hjerte fugle. Fugle afviger fuldstændig dissociation omsætning: store og små, som en mand, når der ikke er nogen blanding af blod - arteriel og venøs. Højre og venstre halvdel krop helt adskilt.

Fugle har fire-kamre hjerte, dets struktur er repræsenteret ved de to forkamre og ventrikler i samme mængde. Den ventrikel modtager deoxygenated blod fra højre atrium. Fra det der er udledning af lungepulsåren, som er opdelt i venstre og højre grene. Som et resultat, den venøse blod er i den tilsvarende lunge. På dette tidspunkt blodet oxideres let og kommer ind i venstre atrium. Dette kaldes cirkulation af sin lille cirkel.

En stor kreds af blodcirkulationen stammer fra den venstre ventrikel. Det afviger fra en enkelt beholder, kaldet en ret aortabuen som er umiddelbart nedstrøms for hjertet adskiller de to innominate arterie: venstre og højre. Den selvsamme aorta finder sted i den rigtige Bronkie og placeringen af feltet er parallelt med rygsøjlen i kapaciteten af dorsale aorta. Hver innominate arterie er opdelt i carotis og subclavia. Den første går til hovedet, og den anden igen inddelt i brystet og skulderen. Fra dorsale aorta afgår de store arterier. Uovertruffen designet til at levere maven og tarmene med blod, og parret - bagbenene, bækken organer og muskler bugvæggen.

Fire-hjerte har en fugl, er det kendetegnet ved, at bevægelsen af blodet af fugle sker primært gennem fartøjer fra store dimensioner, og kun en lille del af den går i de renale kapillærer. Fugle afviger ved tilstedeværelsen af et stort hjerte med hyppige nedskæringer og ind ligene af kun ren arterieblod. Dette tillod tæller fugle varmblodede dyr.

Kredsløbssystemet hos pattedyr

Hos pattedyr, fire-kamre hjertet af en mand eller fugle. Dets dannelse er en fuldstændig adskillelse af de blodcirkulationen cirkler forårsaget af nødvendigheden af udviklingen af sådanne kvaliteter som varm-bloodedness. Dette forklares som følger: varmblodede dyr har et konstant behov for oxygen, som er i stand til at opfylde kun det rene blod af arterierne med en masse af oxygen. Giv hendes krop er kun i stand til fire-kamre hjerte. En blandet blod på hvirveldyr, hvor hjertet har tre kamre, er ikke i stand til at give den ønskede kropstemperatur. Derfor er disse dyr kaldes koldblodig.

På grund af blodet ikke blande fulde partitioner. Storcirkel cirkulation kun strømmer arterieblod, som er det ønskede omfang leveres alle organer i et pattedyr, som hjælper fremskynde metabolismen. Denne proces hjælper med til at opretholde en konstant temperatur. Fire-kamre hjerte er pattedyr, fugle og andre animalske klasser, hvilket er afgørende for en permanent og stabil kropstemperatur. Nu miljøet har ingen effekt på dem.

firben

Faktisk, i hjertet af disse krybdyr har tre kamre to forkamre og én ventrikel. Men princippet om hans arbejde gør det muligt at hævde, at de fire-kamre hjerte er firben. Forklaringen på dette fænomen er som følger. Venøs hulrum er fyldt med ilt-fattige blod, som er den indtægtskilde højre atrium. Arterieblod er beriget med oxygen, den leveres fra den modsatte atrium.

Lungepulsåren og aorta, begge beskrevet. Det ser ud til, at blodet skal blandes grundigt. Men det sker ikke, fordi tilstedeværelsen af muskel klap i forbindelse med reduktionen tofasede i ventrikulær hjertefunktion og forhindre yderligere blod blanding. Den er tilgængelig, men i meget små mængder. Således ifølge den funktionelle værdi af de tre kamre hjerte firben ligesom quad.

Krybdyr

Krokodille har en fire kamre hjerte, men efter behandling blodet ikke er fuldstændigt adskilt af en skillevæg. I krybdyr organ (hjerte) er ansvarlig for at levere hele magt af kroppen gennem blodet, det har en særlig struktur. Ud over den pulmonale arterie, der strækker sig fra ventriklen på højre side, er der en ekstra, venstre. På det hovedmassen af blod ind i fordøjelsessystemet.

Mellem de to arterier, højre og venstre, i hjertet af en krokodille har et hul. Gennem ham, blodet fra venerne er i stand til at komme i en stor cirkel behandling, og omvendt. Forskere har længe troet, at hjertet har en form for krybdyr overgangsperiode på vej til at udvikle et komplet hjerte af fire kamre som i varmblodede pattedyr. Men dette er ikke tilfældet.

skildpadder

Systemet af blodkar og hjertet af disse krybdyr er den samme som andre krybdyr: hjerte med tre kamre forbundet af en vene og en arterie. Indholdet nok iltet blod forøges, når det ydre tryk stiger. Dette kan forekomme, når dyret dyk eller bevæge sig hurtigt. Puls falder, mens væsentligt at øge koncentrationen af kuldioxid.

Jeg har fire kamre hjerte skildpadder, skønt den fysiologiske struktur af kroppen har kun tre kamre. Den omstændighed, at hjertet er anderledes skildpadde ufuldstændig ventrikelvæg omkring hvilken blod funktioner, med forskellige mængder oxygen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.