Kunst og underholdningFjernsyn

Nelly Kobzon: biografi, alder, familie. Hobby Nelly Kobzon

Hvordan en kvinde kan vinde bred popularitet i Rusland? Det kan blive den model, der anvendes til denne begavede karakter af ekstern data, kan godtgøre, at det offentlige deres udestående vokale evner, hvis en sådan skal være en skuespiller og fascinere alle talent af reinkarnation, eller organisere en virksomhed og bringe det på niveau med multi-million dollar indkomst. Eller bare et godt ægteskab.

Kvinden, der er emnet for denne artikel, for mere end 40 års "fungerer" hustru til hendes berømte mand. Nelly Kobzon kunne være en ideel ledsager for livet af berømte kunstner Iosif Kobzon, som nu, efter fyrre års ægteskab, ikke får trætte anerkendt kære kone i kærlighed. Hvordan lykkedes det hende at skabe en så stærk familie? Hvad er de hemmeligheder af den kvindelige bruger i forbindelse med sin mand Nelly Kobzon? Biografi, der er beskrevet i denne artikel vil fortælle om dette og mange andre ting. Vi kan endda afsløre hemmeligheden bag et lykkeligt familieliv.

Nelly Kobzon: biografi

År for fødslen af den kommende kone af den store kunstner faldt sammen med den vanskelige for landet efterkrigstiden. I december 1950, i det herlige byen Leningrad i familien af et tidligere medlem af de militære aktioner i anden verdenskrig havde han en datter, der blev opkaldt Nelly. Kun de navne, der er registreret i en særlig godkendt liste, og navngivne Nellie var ikke det var muligt at angive på fødselsattesten på det tidspunkt. Derfor pigen registreret som Nina (der betyder det modsatte fortolkning af ordet "Lenin"). På trods af dette, alle de pårørende og venner kaldte hendes navn og dato for Nelly.

forældre

Nelly far var en krig, og efter dens afslutning blev tsehoviki. Da hendes datter var tre år gammel, flyttede familien til den sovjetiske enorme luksus lejlighed. Driziny kortvarigt boede i fremgang, fordi i tre år i spidsen for familien blev arresteret og konfiskerede ejendom. Familien havde en hård tid, det eneste, der reddede - hans fars bibliotek, som bestod af sjældne bøger. Da det var virkelig dårlig, har moderen til Nelly solgt en af bøgerne og reddede sig selv og sine børn fra at sulte ihjel.

Skole år og valget af erhverv

Skolen "dukke" Drizinyh datter kaldet for hendes gode udseende og evne til at klæde godt. Efter at have modtaget den afgangsbevis, Nelly indtastet College of Catering. Valget var meget bevidst - på det svære tid kokke er altid i stand til at brødføde sig selv og sin familie.

Som studerende Nelly Kobzon (dengang Drizina) først faldt i kærlighed. Unge skønhed selv kommer til at binde knude, men moderen greb ind. Hun afviste kraftigt af sin datter valg og bidraget til, at de unge har forladt. Nelly implicit i sin ungdom at lytte til sin mor, hun førte en meget beskeden liv og relationer med mænd meget alvorligt.

Kendskab til Kobzon

Nelly og Joseph bekendtskab skete i Moskva. En ung pige kom til hovedstaden for at hendes mors ven - lilii Radovoy. Hendes mand, Emil arbejdede for en tid i Moskontsert ceremonier og blev godt bekendt med mange stjerner. Radov skal besøge nogen fra bekendte og besluttede at tage med Nellie, så hun mødte nogen fra Muscovites, fået nye venner. Der, blandt de inviterede gæster var Kobzon. Skønhed pige fra Leningrad vandt straks en berømt sanger. Nellie ikke modstå karisma og charme af Josef. Han var ældre end hendes tretten år, attraktive, berømt, talentfuld - hvad har du brug for sympati?

Som senere indrømmede Nelly Kobzon (biografi indeholder sådanne oplysninger), gift med populær sanger af kapitalen for hendes første var en simpel beregning, en masse kærlighed kom senere.

bryllup

I nogen tid, de unge mødtes, tekstet og kaldte hinanden. I det øjeblik kom, da Joseph fremsat et forslag til sin elskede. Unge bryllup spillet i Leningrad, da Nelly straks flyttet til svigerforældre hus. Josef levede og Nelly Kobzon i første omgang ikke en, men deres mor boede i lejligheden af Joseph Ida Isaevna og hans gravide søster Helena Moiseevna. Pige-in-law straks fundet et fælles sprog. Med varmen fra hans anden mor reagerer Nelly Kobzon og nu.

I Baltikum var den bryllupsrejse de nygifte. Der var planlagt koncerter Kobzon, så parret besluttede at kombinere forretning med fornøjelse.

Tilbage i Moskva, Nelly fik et job hos Moskontsert kostume mand.

Vi boede i Joseph Kobzon moderens lejlighed, i en dedikeret plads i en Moskva hospital, så fortsættelsen af familien det varede ikke længe, før de har erhvervet deres egen bolig. Det skete kun en lykkelig begivenhed i 1973.

Fødslen af børn, og selvrealisering

Allerede i 1974 i familien Kobzon første barn blev født - søn Andrew. To år senere, Nelly gav sin mand en datter, Natalia.

Arbejde i kostume Moskontsert forlod Nelly Kobzon med tiden. Biografi kone russiske kunstner indeholder oplysninger, som det med held har uddannet fra All-Union kreativt studie popkunst og lære erhvervet som skuespiller konversation genre. Siden da har hun ofte spillet rollen som den førende mand ved koncerterne. Alligevel blev det vigtigste arbejde af Nelly tage sig af børn og familie, husførelse og bevarelse af familiens arne.

Siden bliver Drizina Nelly Kobzon, har i mange år gået? Hvor længe har parret lever sammen? Deres ægteskab har eksisteret siden 1971, mere end fyrre år, og meget af kreditten er en bemærkelsesværdig kvinde og en fantastisk kone Nelly Kobzon.

Plastic operationer - noget, som bruges af mange berømtheder, der ønsker at se unge på alle alderstrin. Nelly, de ikke har brug for, og så det ser godt ud i mine 63 år. Ifølge hende, det vigtigste - den indre følelse af lykke og harmoni med omverdenen. Det er svært at argumentere med, at fordi Nelly synes at gløde indefra, så det er lyst og positiv person.

skæbne test

I familielivet var Kobzon en masse problemer. En af dem var Iosifa Davydovicha sygdom i begyndelsen af 2000'erne. Læger diagnosticeret kræft af kunstneren. I 2005 undergik han en kompliceret operation i en af de bedste klinikker i Tyskland, og i 2009 en anden.

Det er kendt, at Joseph Davidovich på mindre end fem dage efter operationen i år 2009, stod på scenen i Jurmala og sang levende. En sådan fatning er iboende ikke alle.

Lodestar af livet for Iosifa Kobzona er hans kone - Nelly. Hele tiden skuespilleren var på hospitalet, var hun ved siden af ham, stærkt støttet og jublede. Det er sikkert at sige, at takket være hendes kærlighed og tro Joseph Davidovich er stadig med os.

Tredje ægteskab - glad

Joseph Davidovich har været gift tre gange (to ægteskaber - med Kruglovoy Veronikoy og Gurchenko Lyudmiloy var mislykket). Kun med sin tredje kone Nelly, fandt han familiens lykke. Nelly har helt helliget sig til sin mand. Hun er overbevist om, at hendes geni Josef, så hun, den menige mand, til at tjene ham hele mit liv er der ingen problemer.

Iosifa Kobzona kone - et kald. Nelly er allerede vant til det faktum, at leve med en mand, der er blevet offentlig ejendom og ikke tilhører hende helt. Joseph Davidovich meget aktiv person - der ikke en kunstners karriere, har han ledet virksomheden med succes engageret i politik. Hver dag han var ved fronten, og derfor ekstremt vigtigt at have en pålidelig tilbage for ham. Og giver det til ham elskede kone.

Nellie M. fortryder nu kun én ting i hans liv - der fødte et tredje barn. Nu, når børnene er vokset og leve deres eget liv, hun havde ikke nok i huset til højlydt latter af børn.

Og ja, i henhold til hustruen til en stor kunstner, er hovedformålet med en kvinde - en familie. Ingen karriere er ingen erstatning for en kærlig og taknemmelig mand og gav ikke så meget glæde og lykke, da de kan give børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.