Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvad kan du gøre for hakket kød? Forbered nyttige og velsmagende.

På spørgsmålet om, hvad der kan laves af hakket reagere selv uerfarne værtinde. Selvfølgelig er dette er velkendt fra barndommen koteletter, frikadeller, frikadeller. Men der er gryderetter, ruller, zrazy pølser indenlandske, souffle kød, Lasagne. Endvidere kan fyldet anvendes som fyld til kager, pandekager, grøntsager. Det kan fremstilles ud fra kød, skrevet hele kogebøger. Det er usandsynligt, at en lille skitse sammen alle opskrifter. Derfor har vi valgt kun usædvanlige retter blandt sorten.

Peberfrugter proppet med "Fragrant"

For at forberede sådanne fantastisk lækker fyldte peberfrugter, vi har brug for: hakket kyllingebryst 250 gram, kiks hvid 60 gram, tomat store med fast kød, en flok grønne løg, hvidløg, et par nelliker, flødeost pakning 200 gram creme 50 ml, blommen i et æg , 50 g revet ost, 100 ml kylling bouillon, hakkede grønne (dild, koriander), sød peber bælg 8 store.

Hakket præ slukke indtil gjort ved at tilføje lidt fløde, salt og peber. Rens peberfrugterne og halv fylde dem med fyld.
Tilslut æggeblomme, flødeost, hakkede tomater, fløde, løg, knust hvidløg og croutoner. Sæt fyldet på toppen og let fedt med smør. Drys med revet ost. Placer peberfrugter i ovnen i 20 minutter.

Fad af hakket kød forberedt nemt og få meget velsmagende. Men desværre, oksekød, en parabol anset for fed. Derfor er dem, der er tvunget til at følge figuren, ofte udelukke det fra deres kost. Det viser sig, at dette ikke er nødvendigt.

Lad os se, hvad der kan være fremstillet af hakket kød til dem, der er på slankekur. For eksempel, gryderetter, der fungerer som et fyldstof grøntsager, kalorier er meget mindre end deres kolleger kød. Men nok af denne parabol er meget lettere.

Bagt blomkål og hakket

At forberede gryderetter behøver hakket kylling hvidt kød 500 gram, 300 gram blomkål, 2 æg, 150 gram rugbrød, lidt mælk, gulerødder - 1 piece, løg - 1 fed, hvidløg - 2 - 3 fed.

Fyld til at forberede gryderetter samt for frikadeller, men i stedet sætte kun æggehviderne. Kål demontere i buketter og blanshiruem i kogende vand. Bagning fad fedt med smør, spredt halvdelen af kødblandingen og sprede stykker af kål. Ovenfor rester tæt stopning, gryderetter olie smører overfladen og sat i en forvarmet ovn i 1 time. Vi serverer en salat af agurker og peberfrugter.

Grøntsager er gode for børn og voksne, men det er ikke altid muligt at overbevise hjemmet. Velkendte koteletter med pasta eller pommes frites - dette selvfølgelig lækker. Men ikke rigtig nyttig. Derfor forsøger vi at ændre tilgangen til familiens ernæring. Lad os se, hvad du kan tilberede med kødet, så maden viste sig lækker og nyttigt.

Fyldte zucchini med tomatsauce

Til fremstilling af en solid middag for fire, skal én store zucchini, 400 g hakket kød, 4 spiseskefulde kogte ris med en slæde, en lille løg, hvidløg, et par fed, 100 g revet ost, 100 g creme fraiche.
Til saucen har brug for 4 moden tomat, koriander 1 bundt, hvidløg, peber og salt efter smag.

Mine zucchini, fjerne den tynde øverste lag, skæres ringene 5 cm bred og fjerne kernen. I en gryde steges hakkede løg og hvidløg, tilsæt oksekød, salt og peber. Simre i 20 minutter under låget.
Bland det hakkede kød med ris. Fyldte zucchini blandingen og spredes på en bageplade. Drys med ost og hakkede krydderurter, hæld creme fraiche. Bages i ovnen i 15 minutter. Til saucen, skæres tomaterne og lad det simre i en gryde med lidt vand og olie. Vi passeret et tryk løgfrø par fed og tilføje til tomaterne. Tør blandingen gennem en sigte og tilsætte hakkede greens.

Selvfølgelig enhver husmor kender dit svar på spørgsmålet: "Hvad kan jeg lave hakkekød?". Efter alt, dette produkt er meget populært. Vi håber, at vores opskrifter ikke vil gå ubemærket hen.

Som du måske lave en simpel fad af hakket kød for at forberede, velsmagende og billige. Dette er en fantastisk måde at sprede startmenuen, og spise ordentligt, og vigtigst af alt, nyttige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.