FinanserBanker

Du ved ikke, hvordan man kan kontrollere kortets saldo sparekassen? Det er nemt!

Lad os tale om , hvordan man kan kontrollere den resterende del af sparekassen i kortet. Generelt er fem måder, hvorpå dette kan gøres: via ATM, filial eller kontor i branchen, gennem World Wide Web, ved hjælp af SMS-beskeder eller telefon. Dernæst ser vi på hver af disse metoder i flere detaljer.

Til at begynde, analysere, hvordan man kan kontrollere saldoen på sparekassen kortet gennem en ATM (eller ATM). For at gøre dette, skal du indsætte det i en kortlæser nok, indtast din kode, skal du vælge "Vis saldi." Som det kan ses, de særlige færdigheder, du måske ikke har brug for. Bemærk, at nogle banker giver mulighed for gratis visning kun en gang om dagen. For alle andre "anerkendelse" vil blive opkrævet provision. Tilsvarende ATM udenlandske pengeinstitutter. Derfor udelukkende at ty til de tjenester af "pengeautomater" ejes af din udsteder.

Lad os nu se, hvordan man kan kontrollere den resterende del af sparekassen i kortet ved hjælp af SMS. Her, i almindelighed, alt enkel. Liget af meddelelsen skrive ordet "balance", og de sidste fem cifre trykt på forsiden af plast. Det skal sende til det korte nummer 900. Som svar, du modtager vil være alle de nødvendige oplysninger.

På telefonen, som du ved også, skulle opstå problemer. Det første skridt - indstil linjenummer, som kaldes "hot" - 8-800-555-55-50. Hvis nogen ikke kender, så kan du udspionere bagsiden af plast. Når operatørens reaktion, bør han meddele årsagen til dit opkald, så ring kodeordet adgangskode (kræves til klientgodkendelse) og lytte til oplysninger om status for kontoen.

På grund af det faktum, at mange borgere i stigende grad bliver internetbrugere, alle de er interesseret i, hvordan man kontrollere balancen i sparekassen i kortet ved hjælp af Network. Du bliver nødt til at bruge en speciel service på udstederens hjemmeside. Når på hjemmesiden, skal du indtaste dit ID og et permanent kodeord. Men disse data vil ikke være nok, for at sikre sikkerheden ved anvendelse af plastickort, der kræves for at komme ind selv engangs-adgangskode. Af den måde, tage det (samt et permanent brugernavn og password) kan være en pengeautomat, udskrive et par checks fra den pågældende menupunkt. Efter vellykket tilladelse, indehaveren får alle oplysninger om plast til rådighed. Læg mærke til den lysegrønne ovale. De kredsede tal er netop det beløb til rådighed til brug. Desuden er det muligt at se en liste over de seneste transaktioner. Hvis en handling med den konto kan du ikke huske, kan du udskrive en erklæring eller sende det til din e-mail boks, til senere studere det mere og forsøge at huske alle de indkøb foretaget.

I de første fire sager, så vi på, hvordan man kan kontrollere dit kort balance Sberbank alene. Men hvis vi taler om muligheden for hans visning rum, så er der ingen kassereren ikke kan gøre. Venter på deres tur, bør indeholde anmodningen og lytte til svaret omhyggeligt. Af den måde, plast, og et dokument, der bekræfter din identitet, er det bedre at have det samme ved hånden.

Nu hvor du ved, hvordan du kontrollerer saldoen på kortet. Sparekassen giver en masse muligheder, blandt hvilke er sikker på at finde den mest egnede i en given situation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.