Mad og drikkevarerOpskrifter

Kissel havre fra havre: en opskrift med et foto

I dag gelé næsten forsvundet fra tabellerne i vort folk og menuen. Hvis nogen beslutter sig for at lave mad og drikke, køber normalt kemisk opløselig emnet i et supermarked. Ja, det er hurtigere og nemmere. Men for at hverken god smag eller god forvente fra denne "delikatesse" er ikke nødvendig. Det er bedre at koge budding havregryn fra Hercules. Opskriften er enkel og tilgængelig for udførelsen af alle. Det eneste, der har brug for madlavning - tålmodighed.

Fordele ved gelé lavet af havre

Små undre, at i oldtiden det blev flittigt anvendt af det russiske folk. Og ikke kun de almindelige mennesker - adelen, også er det ikke undgås. Især nyttig og anbefalede havregryn for mave-tarmproblemer, samt nyresygdomme. Hertil kommer, det er en yderst positiv effekt på udseendet: tak til rådighed i havre vitaminer og sporstoffer styrker hår og negle, forbedrer hudens tilstand, rengjort grim hævelse. Havregryn og en gavnlig effekt på vision: videnskabelige beviser for dens effektivitet i forebyggelsen natteblindhed , og at komme af med det.

Moderne mennesker den mest interessante feature er en anden havregryn: det bidrager aktivt til vægttab. Desuden er resultatet stabilt: når kasserede kg ikke vende tilbage efter ophør drink.

Nu tænker jeg, mange beslutter at forsøge at koge havregryn budding af havregryn. Opskriften kan tage nogen. Vi tilbyder et par gør det at vælge imellem.

Bare gelé

Der er flere måder , hvordan man laver budding havregryn fra Hercules. I de fleste tilfælde vil nogle flager ikke være nok. Men vi starter med en simpel opskrift, som du kun har brug for dem. Polukilogrammovaya pakke med "Hercules" (ikke øjeblikkelig!) Hældes i en 3-liters glasflaske og fyldt med vand til omkring det halve. Halsen er dækket med en klud (ikke dækker!), Og et stykke plade er placeret et eller andet sted varm. Vi er nødt til at vente i omkring tre dage. Så beholderens indhold æltes, anstrengt neemalirovannuyu i en gryde og sat i brand maksimum. Det er nødvendigt at gribe intensivt indtil kogning. Det er hele havre budding havregryn! Opskriften, som du kan se, nezateyliv, og nogle mennesker forsøger at gøre det til noget af deres egne - saharok, vanilku, selv tørret frugt. Det vil sige, at berige smagen. Men eksperter i den kulinariske virksomhed anbefales kraftigt, at tilføje noget til madlavning. Allerede køles ned, kan det være en smag til din smag. Af den måde! Traditionelt, bør det have gelé med stegte løg - et fad betragtes mager. Men du kan drikke mælk, fløde og endda kaffe. Eller tilføj marmelade.

næsten gelé

En anden udførelsesform af præparatet, hvilket resulterede i fremragende gelé opnået fra havre havre. Opskriften kan kaldes hurtigere: dens gennemførelse får brug for hele dagen. Halvt glasflager fyldt halvt kopper opvarmet vand, er dækket og henstilles til opvarmning på et bestemt tidspunkt at opsvulmet. Derefter stamme væsken ud gennem osteklæde, foldet i flere lag, det er tilføjet tre skeer af sukker og en knivspids salt, og basen er placeret på en lille brand - med en konstant og kontinuerlig omrøring. Når fortykket gelé, fjernes fra pladen, er et glas mælk hældes og omrørt. Den afkølede væske hældes i en skål smurt med smør. Når hærder - skåret af typen af muskler og spises med yoghurt eller kold mælk.

Milky havregryn option

På trods af tilstedeværelsen i forrige komponent fadet mejeri, er det alligevel brygget vand. Og at stå bør danne grundlag for en lang tid. Men du havregryn i havregryn opskrift omgås helt uden vand. flager polstakana zaparivat i to kopper varm mælk. Efter en time og en halv, når dønningerne valset havre, mælk blandinger, korn presses gennem osteklæde i det, tilføje en skefuld stivelse uden rutschebane og lidt salt. Hvis drikken er beregnet til børn, kan du smag den med sukker eller honning. Kogte gelé på svag varme, omrøring med uundværlig. De vigtigste ting - lad det ikke koge.

Velsmagende drik til vægttab

Hvis ikke tabt fordele for kroppen som en helhed, er hovedformålet med denne indstilling retter - at komme af med overskydende vægt. For en hurtigere opnåelse af den tilsigtede er klar, ikke blot af valset havre havregryn: recept kost suppleret med tørrede blommer og rødbeder. I dette tilfælde, du ikke kun tabe sig, men også renser kroppen af toksiner. Halv kop tørret frugt, udstenede fint skåret; vegetabilsk gnides - det bør have det samme antal. Begge komponenter blandes, suppleres flager (også et halvt glas), fyldt med to liter vand, og en fjerdedel timer kogte uden voldsom kogning. gelé drikke sig til at sove, og derefter anbragt på leveren varmelegeme. En tyk bliver morgenmad - lækre og meget nyttigt.

Kissel om Izotov: forberedelse af surdej

I slutningen af sidste århundrede læge-Virologen Izotov ikke bare opfundet en ny slags gelé, men også patenteret det. Alle de nyttige kvaliteter af de traditionelle drikkevarer, det forstærkede mange gange. Og dens effektivitet i behandling og forebyggelse af en række sygdomme, der er anerkendt som officiel medicin. Men forberedelsen af sine mange stadier og generende, men det er værd at prøve, hvis du vil have en virkelig mirakuløs havregryn fra Hercules. Opskrift kræver forudgående forberedelse havre koncentrat. De kommer til at gøre.

I tre-liters ren krukke er fyldt med et dusin og en halv spiseskefulde skefulde havregryn, halvt kilo korn, sætte en lille stykke sort brød (rug ren, ikke blandet) og hældt en halv kop yoghurt. De sidste to komponenter er nødvendige for fermentering. Resten af det frie volumen er fyldt med kogt vand. I de varmere måneder, er banken isoleret i kulden - er placeret under opvarmning radiator. Fermentation vil vare en dag eller to; længere drikker ikke så lækker.

Blandingen dekanteres og efterladt til sedimentering. Olie vaskes med små mængder vand, der udledes i en anden beholder - det bør også bundfældes. Efter én dag supernatant omhyggeligt drænet og koncentratet blev opbevaret i et køleskab.

Kissel havre fra havre: en opskrift med et foto

Have afsluttet koncentrat, kan du begynde at skabe en helbredende drik. Et par skefulde af det grundlæggende er opdrættet i to kopper vand - ikke opvarmet, cool. Nummer koncentrat varierer mellem 5 og 10 skeer - til din smag. Blandingen koges ved lav varme i fem minutter, derefter den trådte lidt olie (fortrinsvis vegetabilsk) og en knivspids salt. Jelly bruges om morgenen, med en skive rugbrød. Der vil ikke ønsker at mindst fem timer, så at der ud over den generelle forbedring inden for en måned, du vil være i stand til at se nogle vægttab.

Tja, som du kan se, er der flere muligheder med hensyn til, hvordan man laver havregryn budding af havregryn. Efter at have styr på teknologien, er det muligt du vil blive en fan af den gamle russiske drik. Tabe nemt med dem, plus en fordel for det ydre af kroppen og der. Smag, dog kan synes usædvanligt, men når rasprobuete, starter præcis koge gelé regelmæssigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.