Mad og drikkevarerOpskrifter

Borsch med donuts - kortet af ukrainske nationale køkken.

Suppe for hele verden, sammen med bacon og dumplings, er det kendetegnende for ukrainske køkken. Denne generøse fad, rige smag af grøntsager dyrket i haverne ukrainske, har udsøgt smag. Borsch refererer til kød- og grøntsagsretter, og forberedelserne til den første af tyve forskellige produkter. En ingrediens i borshch er altid et must - det er en roer.

Ukrainsk Borsch med donuts vandes hvidløg sauce kendt og elsket over hele verden, men ifølge mange, koge det virkelig er i stand kun i Ukraine. Processen med madlavning borscht temmelig lang, så på samme tid du kan klare at lave mad dumplings og varmt at flytte dem til frisk borscht. Borsch med eller uden deres donuts - meget nærende fad. Det er ikke en diæt, men på grund af den store mængde af grøntsager brugt, meget nyttig. For at forberede suppen, du skal lave mad kød bouillon. Det kan være fremstillet af forskellige typer kød, så længe kødet var god kvalitet. Borsch med donuts normalt forberedt bouillon, kogt på en fedtfattig svinekød og unge oksekød med ben. Forbrug af kød i tre liter vand på ca. 400 gram. Omtrentlige tidspunkt for madlavning bouillon er to timer. At det viste sig velsmagende og klar, så glem ikke at fjerne skummet og tilføje en hel løg renset i tyve minutter før udgangen af madlavning, som skal kasseres bagefter.

Under udarbejdelsen af bouillon, kog grøntsagerne hver for sig nødvendigt. Tre liter bouillon forlanges: -350 g rødbeder, kål - 400 g gulerødder -150 g kartofler - 300 g, løg -150 g friske tomater - 300 g. Roer, skåret i strimler, er det nødvendigt at fastlægge i en gryde, tilsættes en lille mængde af solsikkeolie og en øse af eddike, derefter tilsætte frisk presset tomatjuice, som kan erstatte tomatpuré, simre indtil kogt roer. Borsch med donuts, kogt med tomatpuré, vil have en mere intens smag. Hakkede løg og gulerødder skal steges i solsikkeolie separat fra roer.

Til suppe med æbleskiver var den rigtige konsistens, er det nødvendigt at forberede mel tankning. For at gøre dette, skal du spiseskefuld mel til at stege i en lille mængde af solsikkeolie og fortynde bouillon.

Ved siden af den færdige suppe er nødvendig for at sætte de hakkede kartofler, derefter strimlet kål og koges i omkring en fjerdedel af en time. Først da braiseret rødbeder, stegte løg og gulerødder, peberfrugt, laurbærblad, mel tankning, endelig tilsæt salt smag og kog i omkring femten minutter.

Ukrainsk Borsch med donuts pampushek involverer forberedelse af gærdej. For at gøre dette, kan du købe færdige gærdej, men absolut lækker kokken selv dejen. At gøre dette i et glas varm mælk skal fortyndes med 10 g gær og tilsæt en spiseskefuld sukker at forbedre fermenteringsprocessen. Når dejen begynder at boble bør dej fra 300 gram mel, tilsætning halv teskefuld salt. Når dejen er egnet, kan du begynde at danne dumplings og læg dem på en smurt bageplade. Når de nærmer panden, er det nødvendigt at smøre dem pisket æggeblomme og bages i ovn ved 180 ° C

Ved udarbejdelsen suppe, skal de vandes med hvidløg sauce. Saucen er kogt meget simpelt, bare klemme hvidløg bør være med hjælp af løgfrø i en lille mængde kvass, tilføje en skefuld af vegetabilsk olie og salt. Blandingen skal være beat op og hæld det færdige dumplings.

Ukrainsk Borsch med donuts serveres ved bordet med fløde. Og som enhver suppe - en ret kreativ, så ved dets fremstilling kan være enhver improvisation med tilføjelse af grønne og krydderier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.