SundhedSygdomme og betingelser

Kraniebrud base. kliniske billede

Brud på kraniet segmenterne er opdelt i basal og convexital. Alvorlige skader kan udvikle en revne i taget. De kan sprede sig til basen.

Der er en klar klassificering af læsioner afhængig af karakter. Således skelner revner, perforerede (frakturer med defekter), sønderdelte frakturer.

TBI kan være ledsaget af en divergerende sømme. Dette nederlag ikke væsentligt relateret til frakturer. Revner arch kræver ikke, som regel ingen særlig behandling. I flere uger, fyldning af revner første vejkryds, og derefter knogle.

Indikationer for operation i findelte læsioner opstår, når deformation med forskydning af fragmenterne ind i hulrummet (enthlasis).

I tilfældet, hvor under indflydelse af intrakranielt tryk, hjerne begynder prolabirovat (ned og udbuling) ind i såret, sy hård skal bliver umulig. I sådanne situationer er det tilrådeligt at bære en plastskal. Til dette formål fascia lata, periosteale-aponeurotic klap eller kunstige erstatninger. Produceret fjerne knoglerester. For at forhindre liquorrhea lag syet blødt væv.

Fraktur af kraniet base, normalt ledsaget af basale hjerneskader, stængelstykker. Der er også tegn på nerveskader. Kraniebrud basen har form af revner, ofte passerer gennem paranasal sinuser, pyramiden segment af tindingebenet, ephippium. Samtidig skade slimhinden i paranasal sinus og skallen, er der stor sandsynlighed for infektion af hjernen. Dette skyldes spirende kommunikation mellem de pneumatiske underordnede sektioner og cerebrospinalvæske rum. Disse læsioner karakteriseres som penetreringsmidler.

Basal kraniebrud manifesterer cerebrale symptomer. Status omfatter også manifestationer stamceller lidelser, nerveskader, cerebrospinalvæske, og blødende fra ørerne, mund, næse, nasopharynx. observeres blødning fra øregangen, når beskadiget petrous knoglesegment i kombination med beskadigelse af trommehinden; næse - med nederlag Sibenet knogle; Nasopharyngeal og mund - kile element er beskadiget.

Liquorrhea med indholdet af cerebrospinalvæske antyder, at ud over, at der er en kraniebrud basen er beskadiget og mater. Således blødning fra ørerne og næsen bliver diagnostisk funktion i tilfælde af, at der opstår i forbindelse med neurologiske manifestationer. Mindre blødning intensitet stopper let nok. De normalt ikke angive en fraktur. Rigelig og langvarige blødninger, tværtimod, normalt indikerer tilstedeværelsen af en alvorlig skade.

Kraniebrud base. effekter

Tilstedeværelsen af læsioner i de basale afdelinger umiddelbart efter skaden eller inden for en kort tid kan føre til døden. Nogle patienter kan være i en alvorlig tilstand tilstrækkelig lang periode. I dette tilfælde er et kraniebrud basen ledsaget af angst, angst, lidelser i luftvejene og hjerte. Den farligste komplikation anses purulent meningitis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.