SundhedSygdomme og betingelser

Svøbe for menneskeheden - osteochondrose. Symptomer på slidgigt

Osteochondrose - det er næsten uundgåeligt for den moderne mand med sin statiske livsstil. Det overhaler og hver anden bunke medfører samtidige sygdomme. I 80% af tilfældene, rygsmerter, nakke og hoved - et tegn på slidgigt.

Hvilken slags straf og hvordan man lever med det?

"Creaks lidt!" - taler ofte om sig selv folk i den ældre generation. Med dette kan du ikke argumentere med alderen begynder at "male" (crunch) samtlige knogler, alle ryghvirvler, nogle gange endda hoved vil ikke vende uden stykket. Disse er alle symptomer på degenerative disc sygdom, som i sidste ende deformerer mere intervertebrale brusk, fratage dem deres mobilitet. Men det ville være en fejltagelse at tro, denne sygdom er et problem kun for rygsøjlen. Det er indlysende, at det påvirker næsten alle organer og kropsdele.

Konstant hovedpine, tinnitus - følgerne af degenerative disc sygdom, som krænker den cerebrale blodgennemstrømning, hvilket medfører en indsnævring af cerebrale kar. Den uophørlige ringen for ørerne, især om natten, mørkfarvning af øjnene, pludselig svimmelhed, og nogle gange endda tab af bevidsthed kan tale bare om dette emne.

Absolut alle, der lider af denne sygdom, er det kendt udtrykket "cervikal migræne." Denne nagende smerte fra overfladen af skuldre og nakke til occipital og parietale hovedbund. Grunden til dette er oftest nederlag den vertebrale arterie på baggrund af osteochondrose.

Med hensyn til rygsøjlen - en "livets træ" af mennesket, og det er forbundet med alle de indre organer: nyrer, lever, mave, hjerte og sanser: øjne, ører. Enhver funktionsfejl i et af disse systemer kan være tegn på slidgigt. Ikke at nævne, hvordan en skadelig virkning på sygdomsstatus af ekstremiteterne: mennesket forfølger følelsesløshed i hænder og fødder, et gradvist fald i mobiliteten af hænderne, en smertefuld stykket i skulder og albueled.

Er der effektive behandlinger for degenerative disc sygdom?

Desværre, vi må indrømme, at i dag markedsføres og præsenteres som et universalmiddel for det meste af symptomatisk behandling, det vil sige alle former for smertestillende og salver lindre smerter. Behandlingsmetoder høj grad afhænger af kilden til sygdommen, de særlige kendetegn ved sin kurs, fra dens placering. Lændesmerter, som bekendt, kan være af forskellige typer: lumbal, cervikal, .. Bryst, etc. Hvis den syge unge mand (i dag er det meget almindeligt), kan årsagen være mangel på motion, infektion, traumer, gigt, arvelighed. I de fleste tilfælde, tid startede behandling baseret på fysisk aktivitet, særlig medicinsk opladning bringe gode resultater i osteochondrose.

En anden ting - en alder af vertebral knoglevæv deformation. Med dette, ak, er vanskeligere at håndtere. Især når det kommer til sådan en diagnose som diskusprolaps diske. Selvfølgelig betyder det ikke, at behandlingen ikke giver mening. Lindre tilstanden er det altid muligt, men på bekostning af en stor indsats. Men først, skal du være gennemtestet, fordi symptomerne på slidgigt kan tale om de forskellige manifestationer af sygdommen og dens forskellige steder. MR, CT, entsefallogramma, røntgenstråler - dette er ikke en komplet liste over anbefalede diagnostiske procedurer. På grundlag af detaljerede gennemgang neurolog kan udpege Behandling: medicinsk behandling, øvelsesterapi og så videre .. Ofte lægen anbefaler patienten at bære en speciel ortopædisk korset, som i høj grad letter smerter i columna eller halshvirvelsøjlen.

forholdsregler

Dette er tilfældet, når den selv kan være fyldt med alvorlige komplikationer. Især når det kommer til rygsmerter. Mange, uvidende om tilstedeværelsen af deres diskusprolaps diske, uden undersøgelsen indspillede en aftale med en ven massør eller kiropraktor, for hvem helingsprocessen - en lukrativ forretning. Det er overflødigt at sige, hvad konsekvenserne kan føre til manipulation af en massage terapeut selvlært eller homebrew manualshchiku, dårligt bevandret i de aktive point for akupunktur. Ingen grund til at gøre dig selv værre - er det vigtigste råd. Og et andet tip - ikke vente, indtil smerten i sig selv vil finde sted i osteochondrose. Det vil ikke arbejde. En grund til at tage alvorligt, er, at livet ikke bliver en kontinuerlig lidelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.