SundhedSygdomme og betingelser

Sådan beskytter halshvirvlerne osteochondrose

Moderne mennesker, især byboere, ofte hører stykket i nakken med en skarp drejning af hovedet, føler midlertidig følelsesløshed i fingrene, tunghed i hovedet, hovedpine, ubehag i kraven afdeling (nakke, skulder). Mange mennesker tænker ikke over årsagerne til sådanne følelser eller skrive dem på den sædvanlige træthed. Dette kan dog være symptomer på en kompleks sygdom, som du så angiver halshvirvel.

menneskelig rygsøjle ryghvirvler udgør der er indbyrdes forbundne diske. Sammenlignet med andre dele af rygsøjlen, vores hals - den mest bevægende, fordi vi er i stand til at dreje hovedet i en større vinkel end torsoen. Derfor er den halshvirvel er mere sårbare under bevægelse. På dem hviler og en stor belastning, fordi halsen understøtter hovedet i en oprejst position. Og hvis resten af rygsøjlen ryghvirvler kører rygmarven kanaltransmitterende pulser (kendelse af hjernen) til andre dele af kroppen, så at halshvirvlerne stadig ligge vertebralarterien ansvarlig for de cerebrale blodgennemstrømning og nerve kufferter, der giver følsomhed af vores hænder, fødder, hals.

Mennesker, der ofte føler sig utilpas følelsesløshed i skuldre og nakke, snurren i fingrene, ringen for ørerne, mørkfarvning af øjnene, svimmelhed, opstår skjulte processer, der fører til deformation af halshvirvelsøjlen. Drevene, fastgørelse halshvirvlerne, kan danne et fremspring eller diskusprolaps, benede vækster, der vil komprimere eller irritere nerveender, der forårsager ubehag og senere smerte. Som en følge af svækkelsen af hjernen blodforsyning (og dermed ilt) folk ofte oplever hovedpine, migræne, kronisk træthed, svimmelhed, døsighed.

Alle er symptomer på sygdommen, som kaldes osteochondrose af den cervikale ryghvirvel. Dette er en meget almindelig sygdom, det er at få hurtigt tempo på grund af fremkomsten af erhverv, der kræver langvarig siddende på skærmen eller i andre spændte frosne udgør. Osteochondrose påvirket computer specialister, lastbilchauffører, mennesker, der fører en mobil liv er ikke så.

I første omgang kan det manifestere sig i lyset af kortsigtede svimmelhed og træthed, men da kompressionen af den vertebrale arterie sygdom vinder momentum: starter trykstød, udvikle hypertension, vaskulær dystoni, der er problemer med hjertet, indtil han mistede bevidstheden. Halshvirvler slides ned, hvilket fører til en krampe i blodkar i halshvirvelsøjlen, og i nogle tilfælde, og deres ved fortrængning. Med alderen bliver billedet forværres af senil forsnævring af lumen inde vertebralis grund aterosklerotiske processer. Hvis du kører en sygdom, ændringer i halshvirvel blive irreversibel. Det er ikke nødvendigt at tro, at osteochondrose - senil sygdom: nu mere og mere unge mennesker 15-20 år gammel klager over smerter i ryggen og i nakken, er 30% af hovedpine faktisk forårsaget af utilstrækkelig cerebral blodforsyning som følge af sammenpresning af intervertebrale arterier.

Derfor, for at forhindre osteochondrose af halshvirvlerne, er det nødvendigt at være særlig opmærksom på forebyggelse af sygdom. Hvis du er nødt til at bruge en masse tid i en ubevægelig og anspændt kropsholdning, hver time, lave en lille øvelse: tilt dit hoved et par gange i den ene eller anden retning, op og ned, gøre hoved cirkulær bevægelse; trække med skuldrene og gør en bevægelse med hænderne. Behov for at tænke over, hvordan man gradvist slippe af med dårlige vaner - såsom rygning bidrager kun til vasokonstriktion. Watch Watchers - fedme og overvægt kun hælde benzin på bålet. Udvikling og osteochondrose kan fremme stofskiftesygdom. Vær opmærksom på sund søvn: høj pude, for blød madras, ikke giver kroppen til at give et strengt vandret position, du skal slappe af halsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.