SundhedSygdomme og betingelser

Opportunistiske infektioner

Opportunistiske infektioner - disse er sygdomme, der opstår som følge af lavere immunitet og den samlede modstand af organismen. Hos raske mennesker, de ikke forekomme, da kroppen er i stand til at klare de mange smitstoffer.

Opportunistiske infektioner ofte ledsager sådanne sygdomme som erhvervet immundefekt syndrom (AIDS). Det skal bemærkes, at ikke AIDS er dødsårsagen, nemlig optagelsen af disse infektioner.

Opportunistiske infektioner kan opstå ikke kun i HIV-positive mennesker, men også hos personer med svækket immunforsvar dramatisk. For eksempel kemoterapi med forskellige former for cancer er også i stand til væsentligt at reducere den beskyttende funktion af organismen.

Opportunistiske infektioner i HIV forårsaget af en række af vira, bakterier eller protozoer. Men en særlig alvorlig trussel er udviklingen af svampeinfektioner forårsaget af Candida ofte (Candida) og Aspergillus (aspergillose).

Opportunistiske infektioner omfatter herpes, candidiasis, humant papillomavirus, cryptococcosis, isopsoriasis, malaria, cryptosporidiose, lymfom, Kaposis sarkom, Pneumocystis pneumonia, toxoplasmose, cytomegalovirus, tuberkulose. Overvej de mest almindelige.

Human papillomavirus (HPV) - en meget almindelig infektion, hvis udvikling er forårsaget af virus, forenet under navnet "human papillomavirus". Ganske nemt opnå overførsel af HPV ved seksuel kontakt. Den virus forårsager udviklingen af kønsvorter, visse typer af virus forårsager livmoderhalskræft. Lægemidler mod HPV på nuværende tidspunkt er der, er der en række forskellige metoder til vorte fjernelse, behandling af dysplastiske cervikale processer og anus, som er forårsaget af HPV.

Candidiasis ofte lokaliseret i mundhulen, strubehoved, lunge og / eller vagina. Denne sygdom opstår ofte på grund af det faktum, at svampe udgør den naturlige mikroflora af det menneskelige legeme, og med et fald i immunitet, bliver de aktiveret og forårsage udviklingen af candidiasis. Han behandles med svampemidler, men ofte tilbagefald.

Kryptokok meningitis er udviklet i nærvær af CD4-celletal under 50. Agent forårsager det svamp er Cryptococcus, der indtages ved inhalation af støv. Denne eksponering er så mange, men en sund krop tilbud - og sygdommen ikke udvikler. Denne type meningitis ikke overføres fra person til person.

Lungebetændelse udvikler sig i kontakt med mikroorganismen Pneumocystis carinii, der bor i miljøet overalt. Formering foregår med fly. Forekomst af pneumocystis pneumonia sker i nærværelse af immunstatus patienten er under 200 celler / ml. Forebyggelse og behandling af denne patologi succes, men i mangel af behandling i den rette mængde muligvis fatal.

Herpes simplex forårsager herpes simplex virus: sår dannet på hans læber, og måske deres udseende på kønsdelene eller anus. Hos HIV-positiv sådanne udbrud er langt hyppigere og mere udtalt. Eksisterende lægemidler mod herpes lindre og forebygge dens manifestation, men ikke helbrede fuldstændigt, da cirkulationen af virus fortsætter i nervevæv.

Overførsel toxoplasmose opstår ved brug halvfærdige kød eller kontakt med katte. Sygdommen overføres ikke gennem mennesker, og ikke udvikler sig tilstedeværelsen af et sundt immunsystem.

Opportunistiske infektioner bør behandles med moderne anti-bakteriel, anti-svampe- og antivirale lægemidler, undertiden i en meget lang periode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.