SundhedSygdomme og betingelser

Koldt i næsen: kuren? Hvordan man vælger en salve til kold næse

Næsten alle, desværre, kender denne modbydelige sygdom, ligesom herpes. Under alle omstændigheder, om fjenden, du har brug for at vide alt, selv om det er - en kold i næsen. Sådan behandler? Hvad er dens natur? Lad os finde svar på disse spørgsmål.

Herpes virus er en snigende hudinfektioner. Udslæt af små bobler dækker kroppens og slimhinder og forårsager således kløe, temperatur, og undertiden smerte. Ofte lider hud, øjne og kønsorganer. Denne virus er så farligt, der påvirker det centrale nervesystem. Derfor bør du seriøst overveje behandling og forebyggelse.

Det faktum, at den overordnede udvikling af mennesket er i stand til at bære 8 typer af herpes :

  • Simple type 1 (læber, næse);
  • Simpel type 2 (genital);
  • Skoldkopper, herpes zoster - den tredje type;
  • Epstein-Barr virus type 4 (infektiøs mononukleose);
  • Cytomegalovirus - type 5.

De sidste tre typer er endnu ikke blevet undersøgt af forskere indtil udgangen, og meget farlig.

Koldt i næsen: kuren, symptomerne

Starten af det øjeblik, hvor du indser, at du har i din næse er ved at springe ud koldt, altid har en form for forspil. Denne elendige sted på huden begynder at klø, selv smerte, kan der forekomme kulderystelser.

Fremkomsten af virus herpes i næsen er ofte et signal om, dette er en regression af sygdommen. Efter sygdommen ved at slippe sine fangarme én gang, ikke vil forsvinde fra dit liv nogensinde. Under alle overkøling eller omvendt, overophedning virus vil vende tilbage, peger på huden og slimhinderne i første omgang. Undertrykt, eller et svækket immunforsvar er også en åben dør for dit helbred. Normalt smittet ved direkte kontakt med en syg person: luftbårne dråber, ved hjælp af fælles husholdningsartikler og meget mere. Nu ved du, hvordan og hvorfor der er en kold i næsen. "Hvordan at slippe fra det "-? det er det vigtigste, spændende en masse spørgsmål.

Rådgivning af traditionel medicin

Mange mennesker foretrækker at bruge mindre medicin, for ikke at svække organismen. I det tilfælde, hvor du har en kold i næsen end helbredelse - prompt healere.

Den bedste metode er at bruge saften af celandine. Den anden plads blandt de rednings stoffer tager havtorn olie. Nervøs det vil være vanskeligt at bruge salven af hvidløg, honning og aske, men effekten er ikke lang tid at vente. Dovne elskere kan sole sig i den varme ske til at sætte en udslæt over hele dagen. Også velkommen køling sår, men fik ikke alt for transporteres væk.

En af de mest populære middel er sløring sår rester af brændt papir. Hvordan ser det ud? Du brænder hver ark papir på en tallerken, det hele kaster aske, men en brunlig sediment på servicet - hvad du har brug for. Smør sår dem 2-3 gange om dagen.

Hvis herpes lover at blive vist på næsen, er det nødvendigt at tage kampen, slikke svovl og smøre den elendige sted, som er de blærer bagefter.

Tilstoppet næse herpes. Sådan hjælper?

Når en kold, tilstoppet næse på grund af udslæt - ofte sker. Generelt er selv en almindelig forkølelse mest populære blandt læger metode vask med havvand. I dette tilfælde, du helt slippe af næse og hals af uønskede stoffer. I apoteker solgt store havsalt pakker i det - en masse mineraler og næringsstoffer, som vil påvirke dit helbred er mest gunstige. Siden oldtiden har mennesker blevet behandlet for mange sygdomme i marine salte vand. Skyl din næse med dette vand godt for dit helbred, selv når du ikke er syg.

Hvilken slags salve mod herpes købe?

Hvis du stadig ikke tilhænger af traditionel medicin eller ønsker at kombinere begge muligheder, bliver du nødt til at købe en salve på apoteket. Hvorfor ikke piller? For ganske lang tid, lægerne er kun salver til behandling af en simpel form for herpes. Salve fra forkølelser i næsen bør vælges baseret på dens effektivitet. Topping toppen af antivirale salver, "Acyclovir", "Zovirax", "Panavir", "Acyclovir-Acre". Dette er en billig og hurtigt virkende behandlingsmulighed, der vil tillade dig at slippe af med den irriterende virus. Husk, at du har brug for at anvende salven kun en vatpind i stedet for dine fingre. Afstå fra at kysse, hvis du ikke ønsker at inficere en elsket og udvide dets udslæt endnu mere. For dem, der vedholdende forsøger at presse ud boblerne, en særlig advarsel: gør det ikke, ikke kun fordi du vil sprede udslæt over store områder af huden, men også fordi det kan få en bakteriel infektion som en "bonus" til sygdommen.

Koldt i næsen og dens komplikationer

Catching nogen sygdom, begynder hver person til at bekymre sig om de mulige komplikationer, at det kan bringe. Koldt inde i næsen og herpes simplex-virus, der har forårsaget det, er ingen undtagelse.

De berørte områder af huden er i stand til at inficere alle omkring ham, så lægerne forbyde at røre ved dem med hænderne eller lommetørklæder. Brug kun salver eller medicineret olier og afkog. Så du behøver ikke infitsiruete andre områder af huden. Glem ikke, at øjnene også er påvirket af herpes virus, som forårsager, i dette tilfælde conjunctivitis og keratitis. Det kan forårsage delvis synstab.

Hvis du ikke lider immundefekt virus, bør du ikke være bange for de komplikationer af sygdommen. HIV-smittede personer får særbehandling, fordi de har en allerede svækket immunsystem.

Forebyggelse Herpes - den bedste kur

Hvis du har en kold i næsen end at behandle det bedste? Forskere fandt, at denne virus overføres direkte gennem direkte kontakt med en person, og ved hjælp af husholdningsartikler. Glem ikke om de luftbårne eksponeringsveje. Hvis du ved, på hvilket område af huden fik en virus, kan det være pre-treat med antiseptisk salve.

Specialister rådes også til at henvise til den immunolog at få en recept på et lægemiddel, der forbedrer immunforsvaret. For ikke at fange nogen af de typer af herpes, især cytomegalovirus, sørg for at bruge midlerne til prævention, nemlig kondomer. Men glem ikke, at slimhinden, som ikke beskytter kondomet modtagelige for infektion, især hvis de findes mikrorevner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.