ModeTøj

Coat oversayz: hvad de skal bære? Generelle anbefalinger.

Style oversize - en enkel og praktisk måde at bære for kvinder, træt til at holde sig inden for visse grænser. Fashion tendens er baggy tøj, som hvis taget fra en andens skulder. Bemærkelsesværdige blandt sådanne ting tager overtøj. For eksempel pelsen oversayz: det må nødvendigvis dekorere tøj tillid kvinder, der elsker komfort og funktionalitet.

Lidt historie

Trend oversize burst ind i vores liv i de tidlige 80-erne af det sidste århundrede. Det var dengang, at tingene syet flere størrelser for store, bliver relevante. Mønster frakke oversayz udskrive stort set alle modeblade: unge piger og modne kvinder, der har det sjovt skåret ud billeder, forsøger at skabe hjem-lignende. Rygtet siger, at tendensen har vundet popularitet med den let hånd af solisten af gruppen "Nirvana", der elskede at flagre i de strakte trøjer og skjorter af stor størrelse.

I dag, flere og flere designere repræsenterer alles opmærksomhed indsamling, hvor bemærkelsesværdige er baggy frakker, trøjer, skjorter. De er især relevant i denne sæson outfits syet flere størrelser for store, bliver udviklingen i vinteren 2016. Køb sådanne tøj kan være i næsten alle butikker. Hvis du ønsker at lave en original, kan forskellig fra andre eksempler på modellen træffe sine egne hænder. Mønster frakke oversayz forskellige muligheder og i dag er trykt i mange modeblade: det er let at bruge, med folk som tegningerne selv håndtere en skolepige.

Fordele oversize frakke

Stilen er meget populære. Mange repræsentanter for showbusiness slid frakker oversayz. Billeder og videoer af stjernen parade i en kjole med en sjov udskrive indenlandske og udenlandske publikationer, der udsendes på TV. I baggy overtøj spottet sangeren Rihanna og Beyonce. Skuespillerinden Elizabeth Olsen intelligent kombinerer en frakke med lagdelte kjoler, og hendes kollega, Eva Mendes elsker at flagre i lyserød "hoodie" ømhed som understreger strenge sorte sko.

oversize frakke bedste bit fedt piger: det slører konturerne af figuren, skjule dele af kroppen, at den unge dame ikke er opfyldt, såsom hofterne. Hvis damen er for meget vægt, det tøj, hun vil ikke arbejde: det tal vil virke endnu mere besværligt. Udpræget tynd kvinde i en frakke ser gunstig: i en kappe de bliver mere skrøbelig og sart. Oversayz - alsidig stil. Den er velegnet til alle omstændigheder: bære sådanne ting til at arbejde, en dato eller en fest.

Coat og bukser

Skinny jeans hud - det perfekte match for en sådan beklædning. De ved, hvordan at afbalancere silhuet, afbalancering rummelig toppen af dit billede. Hvis pelsen oversayz lyse, er det bedre at vælge den model af mørke farver. Når det er gråt eller sort, den "mørke" top fint fortynde blå eller blå jeans. Ragged model vil også være relevant. Lige jeans eller kærester parret med baggy pels skabe den perfekte bue: lidt kæphøj og skødesløs, men på samme tid attraktiv.

Måske ikke være svært at vælge en bund frakke oversayz. Fra hvad de skal bære det til at virke i et kontor, hvor jeans er forbudt etableret dress code? Bare rolig - bære bukser. Mærkeligt nok, men kombinationen er strengt bunden og toppen af den skødesløse ser godt ud. Rummelige, brede bukser skal sys i at flyde stoffer - i dette tilfælde vil billedet ikke være besværligt. Men med sådan en kompakt model overtøj se uharmonisk. Med oversize frakke kan også bære eventuelle leggings eller footless strømpebukser, tunikaer eller suppleret langstrakte bluser. At forsøge at trimme toppen af mønstrede mørke bukser, en solid-farve - farve og broget.

Kjoler og nederdele

De er også tilladt at bære en frakke oversayz. Ingen restriktioner på stil, men det er bedre at vælge korte kjoler og nederdele: meget grim, når sømmen kigger ud fra under den øverste påklædning. Undtagelse - ukorochonnoe pels. Med det ser flot lang nederdel: knælang eller endda på gulvet. Pick up til en rummelig top kjole a-line eller i form af en trapez. De ser godt ud med en frakke draperet over skuldrene: de såkaldte sager og blyanter er velegnet til kontoret.

Som for raskloshennyh nederdele og plisserede modeller, er de også lov til at bære, men glem ikke om længden. Den perfekte bue - ned lige over knæet. Meget imponerende ser unge damer, klædt i bred bløde pels og oversize læder stram nederdel. I princippet forskellige materialer og silhuetter supplerer hinanden, en lille spiller og drilleri dens modsætning og tilsyneladende uforenelige. Uanset kjole du vælger, så husk, at det er meget vigtige dele af stævnen er lange sokker og tykke strømpebukser.

Sko & tilbehør

Lad os sige, du har købt en frakke oversayz. Fra hvad de skal bære denne populære tendens og en del af garderoben: sneakers, sko eller støvler? Tro mig, alle disse muligheder er gode. Det vigtigste er at vælge den rigtige kombination af elementer. For eksempel er den gennemsnitlige længde frakke perfekt pasform med høje støvler: støvler, strømper af ruskind eller glat hud. I dette tilfælde stiften ud af stedet her: Vælg en stabil, en lille hæl. Støvler på en flad eller "traktor" såler vil også blive et godt supplement til den massive top. Med dem er det hensigtsmæssigt at bære leggings eller strømpebukser. Den oprindelige beslutning vil være Pumps: de opveje store øverste og henlede opmærksomheden på anklerne.

Coats i stil med oversayz afhængig volumen og silhuet, snarere end på detaljerne i tøj. Derfor så billedet ikke syntes ligegyldig og kedelig, bruger en række forskellige tilbehør. Baggy tøj perfekt supplement til de slanke bælter, briller i "skildpadde" stil, farverige tasker, intrikate bundet tørklæder. Hvis ukorochonnymi frakke med ærmer, slid under sine lange læderhandsker.

andre anbefalinger

oversize tøj giver sin ejer komfort. I den vil du føle dig tilpas på alle tidspunkter. Desuden bærer det, du proslyvote sidste fashionistas. Rødhåret piger og en blondine meget at blive sort frakke oversayz: i det første tilfælde, det understreger den retmæssige fremtoning i den anden - hvilket gør det Bole udtryksfulde. Mørke jakkesæt op som de unge damer til den type udseende "vinter" og "forår". Som for lyse farver, er de anbefales til brunetter og brune hår. Af den måde, mørkhårede og du bør være opmærksom på den røde kjole muligheder - de skaber et billede af en elegant, luksuriøs og sexet dame.

Yndefulde og slanke kvinder har brug for at købe en frakke af hvid farve: Det forstørrer størrelsen. Men med den grønne, blå, lilla og orange palet skal være forsigtig. Disse farver kan gøre dit ansigt "træt" og buen er for broget. Overdrevent lyse nuancer såsom røde og pink, er du nødt til at bære kun sort, brun, beige eller grå tøj. I øvrigt, beige - en universel skygge. Det passer næsten alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.