ModeTøj

Originale T-shirts

Du er træt af at køre rundt i butikkerne på jagt efter gaver? Er du træt af de evige køer til kabiner? Du sindssygt irriterende skarer i indkøbscentre? Velkommen, du er i en præ-ferie travlhed! Fra det ikke kan undslippe, fordi ferien, hvad enten vi kan lide det eller ej, er det stadig ikke kommet. Nytår, jul, Valentinsdag og Dag forsvarer af fædrelandet - ikke alle de helligdage, der har brug for at give gaver. Ved køb af gaver til venner - temmelig kompliceret, men meget spændende oplevelse, der, hvis ikke du, bedre end nogen anden kender din virksomhed?
Jeg har flere bedste venner, så i år til ferien, besluttede jeg at købe dem noget lignende og samtidig meget forskellige, som de er. Helt ærligt, ingen weekend tilbragte jeg i indkøbscentre, men kunne ikke finde noget egnet, det er så svært at give en kvinde og en mand lignende gaver. Det forblev ét håb - på internettet, der og derefter gik jeg. Hour søgninger og en løsning er fundet - shirts. Men ikke bare nogen t-shirt, men med forskellige inskriptioner. Vælg etiketten var let, fordi jeg har kendt mine gutter. Jeg har valgt et par af de eksisterende sætninger, og kom op med et par meget, god pris er stadig den samme.
På vingerne af glæde fløj jeg i "Konfetti Boom» (der jeg gøre en ordre) for deres gaver. Visir, kom hjem, pakkes ud og så på hver T-shirt - ja, jeg er nødt til at finde den rigtige etiket. Derefter forsigtigt lagde gaverne på pakken pakke og sukkede lykkeligt - hvad en velsignelse, der ikke længere behøver at gå på indkøb! Men det vigtigste er, at jeg stadig formået at nå sit mål - at give noget lignende, men helt anderledes. Jeg håber, at mine venner vil være glade, fordi bogstaver på T-shirts afspejle deres karakter. Jeg ser frem til ferien, så du hurtigt vil se deres overraskede ansigter og cheers: "? Og hvordan kom du til denne" jeg stolt smil og sjov svar: "Og hvem udover mig"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.