FormationHistorie

De "militære bosættelser" Arakcheev: reform, plusser og minusser

Militære bosættelser eksisterede i Rusland i perioden fra 1810 til 1857, at systemet er designet til at give hæren reserve i tilfælde af krig. Gennemførelsen afveg tvetydighed og en masse knæk.

forudsætninger

De første militære bosættelser eksisterede i Rusland, længe før Alexander I. I XVII-XVIII århundrede, de optrådte i udkanten af staten til at beskytte civilbefolkningen fra de nomader, som boede mod syd og øst for landets grænser. På forskellige tidspunkter, en masse af militære bosættelser var på Volga, i nærheden af Orenburg og i Kaukasus. De fleste af dem ved udgangen af regeringstid af Katarina den Store blev opløst. Soldaten er tildelt de kosak tropper. Nogen har fusioneret med den sædvanlige bybefolkning.

Når strømmen kom i 1801, Alexander I, besluttede han at vende tilbage den gamle hær (kun i opdaterede form og til andre formål). Chefdirigent for de reformer kongen udnævnte sin omtrentlige - Count Alekseya Arakcheeva. Grandee ved første ønsker selv ikke at tage denne sag, men stadig er aftalt, frygtede ellers at miste så vigtigt for ham at få indflydelse på den unge kejser.

Udnævnelsen af militære bosættelser

Hvad var inspireret af militære bosættelser? Han Arakcheev efter sin monark blev styret af den preussiske oplevelse. Der findes godt finpudsede system hæren Reserve, som blev anvendt i forbindelse med storstilet konflikt.

Det er for hurtig opfyldning af tropper i en nødsituation og nødvendige militære bosættelser. Arakcheev desuden han havde at tilbyde Alexander Pavlovich system, som ville befri landet af forældet værnepligt.

Hjælp budget

Hvis det lykkes, kunne de egne reformer spare på forberedelsen af reservedele. Faktisk var det den optimering, til at genopbygge budgettet. Kejseren ønskede at omfordele de frigjorte midler og sende dem til de ændringer i landbruget. Først og fremmest, Alexander var ivrig efter at indløse bønderne fra godsejerne og hjælpe dem med at slippe af med livegenskab (senere var det kun i de baltiske lande og Finland).

Hvad andet var at hjælpe de militære bosættelser Arakcheev? År efter år, de lavere militære grader fortsat lider under dårlige økonomiske status og isolation fra familie. Reformen bør rette op på denne situation. I den militære afvikling af soldater, ikke kun for at tjene sit land, men også boede i nærheden med sin familie, på samme tid at have sin egen gård. Det gør det muligt for familien at engagere sig i dyrkning af jord, dyrkning af afgrøder, og så videre. D. Med korrekt afvikling af datterselskaber gårde soldat kunne han brødføde sig selv, selv i alderdommen.

Begyndelsen af reformen

I 1810 kom de første militære bosættelser. Arakcheev valgt til demonstrationsprojekt musketer regiment i Mogilev provinsen. Tæl selv udviklet fredsplanen, forbereder tegninger og så videre. D. Et vigtigt element i reformen var, at bønderne, som tidligere havde levet på jorden, hvor der var soldater, der var regeringsdekret flyttet til den sydlige provins.

Ifølge planen, kun de lavere rækker (menige, underofficerer) bosatte de militære bosættelser. Arakcheev beordret til at begynde kun at vælge de bedste soldater i god behold. Da økonomien var at lede familien i de nye bosættelser gik det meste gifte medarbejdere. Få ungkarle blev beordret til at binde knude med en lokal bonde. I alt dette, at regeringen selv gav ud en kontant fordel for de fattigste som en privat, så de kan blive gift og købe små ting til deres gårde. Treasury delte også landbrugsredskaber, såsæd og husdyr.

Fra udseendet af planen på papir nogle omtrentlige Alexander afskrækket til at foretage dette projekt, men kejseren stift insisterede (der var usædvanligt for ham i hans ungdom). Kejseren håbede, at med etableringen af militære bosættelser, vil en ny social klasse vises i Rusland, som vil støtte de liberale reformer af den planlagte effekt.

Efter krigen i 1812

På grund af den efterfølgende krigen i 1812 indførelsen af militære bosættelser blev standset. Arakcheev var i stand til at se på første hånd, hvordan hans regiment af Mogilev, den første til at afprøve reformen, kæmpede ved fronten. Det indgik i hæren. Når overlevende af soldaterne vendte tilbage til deres militære løsning, viste det sig, at det blev plyndret af bønder. Hertil kommer, de menige var fattige bønder. De var ikke vant til landbrugsarbejde.

Treasury begyndt at lide alvorlige tab. Så besluttede kejseren at foretage nogle ændringer i den militære bosættelser Arakcheev. Kort sagt, de lå i det faktum, at myndighederne fra det øjeblik, er ophørt med at smide bønderne, før lever på den jord, hvor der engang boede regiment. Desuden er de lokale landsbyboere ikke kun tilbage i deres oprindelige steder, men også indskrevet i en militær løsning. Det tilladt at udjævne økonomiske vinkler - økonomi begyndte at bære rige afgrøder og venstre til selvforsyning.

husholdning

I henhold til reglerne for soldaternes familier havde de til at tage halvdelen af deres høst til den generelle fond (den anden, de kunne disponere over efter eget skøn). Landbrug forhindrede strenge regler, som var baseret på misforståelser Arakcheeva arbejdet i marken.

Myndigheder forsøgte at hjælpe soldaterne med forskellige midler. For eksempel i forliget afladet tyske kolonister, der besad den nødvendige tekniske ekspertise. Men selv deres råd ikke havde nogen effekt. Ved udgangen af regeringstid af Alexander I, bosættelserne årligt giver 35 millioner rubler af indkomst, mens statskassen er brugt på dem 26. Men på dette niveau af hæren er først i slutningen af mans omkostninger.

Betegnelsen af de lavere rækker af livet

Den berømte reform af de militære bosættelser Arakcheev defineres nye vilkår for service-soldater. En beboer i bebyggelser på landet kunne gå på pension efter 45 år. Hvis han for alvor kom til skade i en kamp, en mand er anerkendt som handicappede og modtager offentlige ydelser.

Hvis en landsbyboer havde børn uden jord, tjene i hæren, ville han give dem jord, som han har arvet fra staten. Mennesker med handicap fra jorden værker blev løsladt, men de fik et job som tjenestepige på hospitaler og andre offentlige institutioner, hvor deres arbejde kunne bringe sociale ydelser.

overordnede og soldater Relationships

Hvad andet var præget af etableringen af militære bosættelser? AA Arakcheev insisterede på, at livet for deres beboere måtte være fuldt reguleret. De fleste mindre overtrædelser af vedtægter og andre regler straffet hårdt (herunder praktiserende fysisk afstraffelse).

Alt arbejde på den jord kontrolleret af myndighederne. Så som voksne på grund af den stramme tidsplan ikke havde tid til at uddanne afkommet, børnene er også i høj grad under jurisdiktion af staten (i skoler og andre specialiserede institutioner). Have vokset op døtre til at gifte sig i henhold til beslutningen fra myndighederne.

Administration og officerer afveg bestikkelse og uvilje til at dykke ned i spørgsmålet om landbrug. Det var et systemisk problem. Oprettelse af de første militære bosættelser under ledelse af Arakcheev førte til en sådan situation, fordi hverken greven eller hans hjælpere ikke har kæmpet med uautoriseret adfærd overordnede. Til sidst blandt soldaterne begyndte at vokse utilfredshed.

optøjer

Til mange konflikter resulteret i etableringen af militære bosættelser. Arakcheev i 1831 modtog han en meddelelse om, at oprøret begyndte i Novgorod provinsen. Soldater og før der var utilfredse med myndighederne, men nu er de i modsætning til administrationens arme. Årsagen til optrapningen af spændingen var koleraepidemien. Myndighederne, med henblik på at forhindre spredning af sygdommen, blokerede veje på tværs af europæiske Rusland.

rygter begyndte at sprede bredt i militære bosættelser, at administrationen selv specifikt inficerer soldater, forgiftning brødet og vandet. Kolera optøjer brød ud i Staraya Russa. Først myndighederne reagerede trægt til hændelsen, der mener, at de lokale garnisoner selv klare utilfredshed. Faktisk er det kun et oprør voksede. I august 1831 in undertrykkelsen af optøjer deltog den regulære hær. Efter optøjerne blev undertrykt foci, arrestationerne begyndte. Mere end tre tusind mennesker blev dømt.

Fremkomsten af distrikter

Alexander I døde i 1825, og hans efterfølger, men den yngre bror Nicholas I, på trods af de tvivlsomme reformer, besluttet at holde de militære bosættelser. Han indså, at enheden er helt utilstrækkelige militære bosættelser. I begyndelsen af sin regeringsperiode blev han bestilt til at udvikle projektet transformation.

Som et resultat, i 1831 (i henhold til den højeste orden af kejseren), blev tidligere militære bosættelser omdannet til soldater District. De er ophørt med at være ejet af regimenter. Soldaterne slog sig ned i distrikterne efter doaleksandrovskim regler. For eksempel: i Novgorod provins 14 nye distrikter. Reformen blev stort set dikteret af de nyligt bestået kolera optøjer.

Afskaffelsen af militære bosættelser

I 1855 begyndte regeringstid Alexander II. Monarken kom til magten i en vanskelig situation. Rusland mistede Krimkrigen, og var planlagt økonomiske krise i landet. Alexanders far Nicholas jeg var anderledes for konservativt. Over tredive år af hans regeringstid, han næsten ikke ændre tilstand og militære struktur i landet. I løbet af denne tid, de mekanismer, der er udviklet af Alexander I, forældet. Hovedsageligt på grund af dette, og det har mistet Krimkrigen.

Blandt disse faldefærdige gamle æra, og de tegn, var militære bosættelser Arakcheeva. Fordele og ulemper ved systemet er blevet beordret til at studere i detaljer officer og forfatter Dmitry Stolypin. For dette, gik han til Kaukasus, hvor på det tidspunkt var den største militære bosættelser. Den Inspector så elendige billede. Den lokale befolkning levede i meget trange forhold, at mange ikke engang kvæg. De ældede bygninger nødvendige reparationer, statskassen ikke havde råd til. Med andre ord, at økonomien i de militære kolonier var urentable og blev en økonomisk byrde. Vender tilbage til St. Petersborg, Stolypin delte sine observationer med kongen. I 1857, Alexander II besluttet at afskaffe de militære bosættelser. Således eksisterede Arakcheeva udkast militære kolonier i 47 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.