FormationHistorie

Shumilov Mikhail Stepanovich: foto, kort biografi, priser

Shumilov Mikhail Stepanovich er en af de mest berømte helte i den store patriotiske krig. Hans strategiske og taktiske beslutninger spillede en vigtig rolle i sejren over nazistiske tyskland.

Hele hans liv, Mikhail Stepanovich afsat til militære anliggender, gik han igennem fem krige, der hver især skelnet sig med personlig mod og opfindsomhed. Indtil nu er det sat som et eksempel for den yngre generation.

Shumilov Mikhail Stepanovich: kort biografi

Shumilovs personlighed har i mange år været af interesse for militærhistorikere i forskellige lande. Oplysninger om det kan findes på ethvert sprog. Shumilov Mikhail Stepanovich blev født den 5. november 1895. Han voksede op i familien af almindelige bønder. Fra en ung alder arbejdede han og hjalp voksne i deres daglige forhold. Jeg har også brugt meget tid på at studere. I landdistriktskolen var han en fremragende studerende. Takket være dette modtog han efter en eksamen en statslig stipendium, der tillod ham at fortsætte sine studier gratis.

I en alder af 21 blev Shumilov mobiliseret for at deltage i første verdenskrig. Han er uddannet i Chuguyev. Efter sin eksamen modtager han rangen af ensign. Og i foråret næste år er der en ildedåb på vestfronten. Kampene udfolder sig under de sværeste forhold. Kommando tager ofte beslutninger, der er uforenelige med nabostillede dele.

På grund af dårlig industrialisering mangler soldater skaller og endda uniformer. Og fra de bageste breve kommer der, hvor slægtninge beskriver fattigdom og fattigdom.

Revolutionær aktivitet

Nyheden fra huset og situationen på forsiden vokser i den unge officers hat mod det eksisterende regime for ulighed og social undertrykkelse. Ved hjemkomsten til hjemlandet er Mikhail Shumilov frivillig til den Røde Vagt. Borgerkrigen begynder. Michael slutter sig til bolsjevikkerne og slutter sig til det russiske kommunistparti. Derefter går han mod øst for at bekæmpe White Guard-enhederne. Han deltager også i kampe mod udenlandske interventionister. For krigsåret opnår han rangen af brigadens øverstbefalende. Hans krigere deltager i den berømte storm af Perekop, da den blev holdt af Wrangels tropper.

Aktiviteter efter krigen

Efter sejren i krigen beslutter Mikhail Shumilov at forfølge en karriere og deltager i kurser af højeste kommando og politiske sammensætning. Han læser meget og studerer taktik for krigsførelse. Arbejder i hovedkvarteret. Bidraget til udvikling og forbedring af Røde Hær i overensstemmelse med tidens standarder. Stabschef siden 1929. Derefter overføres han til hovedkvarteret for gruppen af tropper i Central-Syd-zonen. På dette tidspunkt i Spanien blusser en borgerkrig op. De kommunistiske opstandere kæmper for magt mod general Francos fascistiske håndlangere. Mikhail Shumilov går der for at hjælpe de spanske frivillige.

Nye krige

Ved hans hjemkomst fra Spanien blev Shumilov udnævnt til kommandør for korps i Hviderusland. I foråret den tredive niende deltog han i den røde hærs polske kampagne, da de sovjetiske enheder besatte territoriet i det moderne vestlige Hviderusland og Ukraine. Der var næsten ingen kamp under denne operation, men det var ganske vanskeligt for kommandørerne at manøvrere, at være et par timers kørsel fra Wehrmacht-tropperne.

I samme år begynder en anden konflikt. Forsøger at skubbe deres grænser og sikre nord for landet, går sovjetiske tropper ind i en krig med Finland.

Kampene foregår under de sværeste forhold i den nordlige vinter og manglen på ammunition og mad. Mikhail Shumilov bestod næsten hele "vinterkrig".

Begyndelsen af den store patriotiske krig

Begyndelsen af en ny krig på Sovjetunionens område Mikhail Shumilov mødtes i de baltiske lande. Wehrmachtens jernniste ramte den nordlige del af Sovjetunionen med al sin magt. Shumilovs korps ledte tunge defensive kampe i nærheden af Riga. På trods af den røde hærs situation på alle fronter lykkedes det ham selv at modarbejde en tysk tankgruppe i Siauliai. Men på grund af fjendens overlegenhed måtte trække sig tilbage. I midten af sommeren 1941 formåede tyskerne at lukke omringningen omkring gruppering af sovjetiske tropper, herunder Shumilovs korps. Under tung ild brød hans mænd gennem ringen og tog defensive positioner langs Narva Highway.

Tilbagetrækning af de sovjetiske tropper

Efter Østersøen blev Mikhail Stepanovich udnævnt til stedfortræder for hæren i Leningrad-regionen. Men så bliver han tilbagekaldt til hovedstaden. Derefter sendes de til problemstedet for den sydvestlige front, hvor den røde hær bekæmper blodige kampe langs Don-floden. I slutningen af sommeren måtte Shumilovs fyrreogtyde hær tilbageholde en af de mest magtfulde tyske angreb under general Goths kommando i området Stalingrad.

Soldaterne fra den 64. hær gjorde et stort bidrag til slaget ved Stalingrad. Høringen af den fængslede general Paulus blev overdraget til deres øverstbefalende. Det var Shumilov Mikhail Stepanovich. De priser, der blev modtaget til Slaget ved Stalingrad, blev mest værdsat. Og hans hær modtog æresbetegnelsen "Guards".

I 1943 var den røde hær på offensiven. Shumilovs krigere deltager i slaget ved Kursk Bulge - det største tankkamp i menneskehedens historie.

Efter sejren i det er nazisterne overfyldte og befriet Sovjetunionens territorium. En ny forsvarslinje af nazisterne passerer langs floden Dnepr. I nogle områder når afstanden mellem de to kyster adskillige kilometer. Under kontinuerlig ild styrker sovjetiske styrker floden og frigiver hovedstaden i det ukrainske SSR - Kiev. For dygtige handlinger under denne operation bliver Shumilov tildelt den højeste statspris - stjernen i Sovjetunionens helt.

offensiv

Herefter går den syvende guards hær til Kirovograd. I begyndelsen af januar går den anden ukrainske front på offensiven mod South Bug River. Under kommandoen af Marshal Konev samlet mere end en halv million mennesker. Som følge af den røde hærs succesfulde handlinger blev fem tyske divisioner besejret, hvilket tabte mere end halvdelen af personale. Frigivelsen af Kirovograd gjorde det muligt at udvikle den strategiske offensiv operation i Dnieper-Karpaterne.

Shumilov Mikhail Stepanovich - kommandør for den 64. hær, Sovjetunionens helte - handlede sammen med en anden berømt general - Zhdanov. Deres evner blev noteret af Georgy Zhukov selv.

Efter krigen fortsatte Shumilov sin militære karriere og tjente i forskellige stillinger i Sikkerhedsministeriet for Sovjetunionen. Boede i hovedstaden. Hans søn Igor arbejdede som designer, blev tildelt titlen Helt af Socialistisk Arbejde.

28. juni 1975 i Moskva døde Shumilov Mikhail Stepanovich. Et billede af en veteran af fem krige blev trykt i næsten alle sovjetiske aviser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.