FormationGymnasier og universiteter

Pinsky Medical College. Tips til ansøgere

En af de mest respekterede i lang tid en uddannelsesinstitution i byen - Pinsk College of Medicine, som altid har deltaget i udviklingen af medicin og folkesundhed i alle områder af regionen. Hele historien om det tyvende århundrede, blev Hviderusland afspejles i etableringen af institutionen, som alle de begivenheder, der fandt sted her, ikke kunne hjælpe, men efterlade et mærke i hans liv.

under Polen

Den Første Verdenskrig næsten fuldstændig ødelagt af polske tropper besatte Pinsk region. Forarmede befolkning havde ikke de mest basale sanitære forhold, så infektion klipper hele familien. Regeringen var ude af stand til at give selv de beboere med mad og tøj, og tale ikke gå til lægehjælp. Læger næsten var ikke, paramedicinere for få hospitaler, og de havde aldrig nogen sæder, på trods af, at behandlingen omkostningerne er ekstremt dyrt.

Selv smittefarlige patienter blev tvunget til at blive hjemme, og ofte dør. I regionen, ene epidemi efter den anden kom, og omfanget af deres voksende med hvert år. Læger, selv dem, der har arbejdet hårdt, havde at stille med status quo, og ofte rent filosofisk forklarede situationen med høj dødelighed etnografiske særlige forhold i terrænet.

sovjetmagten

Sociale forhold ikke forbedre indtil ankomsten af sovjetmagten. Kun hvis lægehjælp var ikke kun det offentlige, men også var i stand til at stoppe epidemien. Ikke nok arbejdere sundhedspleje på alle niveauer og i alle specialer, især jordemødre, paramedicinere og sygeplejersker. Til træning og åbnede obstetrisk paramediciner skole, i fremtiden - Pinsk Medical College.

1940 gik det første år, og fremtiden så lys i denne langmodighed jord. Men kom Anden Verdenskrig, som igen fuldstændig ødelagt den nyetablerede livsform af befolkningen. Byer og landsbyer var i ruiner, Folket blev trængt, og efterlod dem lidt. Og sammen med hele region i landet begyndte sin revival. Alle lærere og alle de studerende på kollegiet, som i 1941 var der kun et par dusin mennesker, som forsvarer deres hjemland - en person i den Røde Hær, den anden i de partipolitiske afdelinger. Hvor mange af de sårede var i stand til at redde disse unge bortfald m sygeplejersker! Hvor mange af dem døde ...

frigivelse

I august 1944 restaureret Medical School er begyndt igen. Først - med en gruppe af første-års studerende, og i 1945 fik to mere, hvoraf den ene sluttede de, der vendte tilbage fra fronten, at fortsætte deres uddannelse. Rummet var nødt til at dele med lærerseminariet, som også har til at fungere.

Men allerede i 1946, flyttede Pinsky Medical College til midten skolebygning nummer 9. Det var ikke den sidste genbosættelse. Kun 195 meter, formået at slå sig ned i en separat bygning uden for Irkutsk-Pinsk division, og i 1961 har skolen fundet sin permanente hjem på gaden Rokossovsky, hus 6. Da de første efterkrigstidens dage Pinsk Medical College havde sin egen hostel.

Betingelser for undersøgelse

Før 1949, kan arbejde og studere tilstande kaldes tung: rummet er ikke nok, visuelle hjælpemidler og lærebøger ødelagt af krigen, lærere var en mangelvare, men den praktiske uddannelse af kommende medicinske assistenter, jordemødre og læger søstre har nok tid med overskuddet: hele Pinsk Regional Hospital var i deres bortskaffelse plus en barsel hospital. Den første udgave blev afholdt i 1947, tre og tredive mennesker modtog eksamensbeviser for faglig uddannelse og blev straks sendt til de vanskeligste områder i distrikterne i regionen.

Valgte deres profession medicin studerende allerede i gymnasiet for at vide hvor man kan gå på skolen fra starten var det meget godt ry. Følgende spørgsmål er allerede fordelt mere bredt - i Brest og omegn, selv i de andre republikker. efterhånden dannet et lærerteam meget godt, de var alle kreative mennesker og uselvisk. Opholder i bestyrelsen for ære i deres portrætter er aldrig ophørt. Og i 1987 i den socialistiske konkurrence blandt de medicinske skoler i Sovjetunionen det Pinsk State Medical College var vinderen og blev tildelt det røde banner.

Historie omdøbning

For alle de mange års arbejde Pinsk medicinsk skole kandidater forlader væggene 57 gange i alle elleve tusinde fagfolk, der er involveret i plejen af sundheden for deres medborgere. Som et resultat, omdannelse fra medicinske skole forvandlet til Pinsk State Medical College sundhedsminister ordrer Hviderusland i 2001 alene. I løbet af denne tid, har institutionen haft tid til at forberede en mere professionel 1123.

Før den ellevte Pinsk ønsker at blive læge, og nu er ikke spørgsmålet opstår - hvor de skal gå, som den bedste skole er i nærheden. De vigtigste baser for praktik er blevet meget mere: til Pinsk Centralsygehus med hendes klinik blev tilføjet børnehospital, også med en klinik, et barsel hospital, sanitære epidemi station, og kozhvendispanser.

Pædagogisk arbejde

Gymnasier efter 11. klasse er i øjeblikket tilgængelige for deltagere i al deres mangfoldighed: Ud over sundhedspleje, de er også for dem, der har valgt en hvilken som helst anden form for aktivitet - fra uddannet i kunst og lov til teknik og teknologi. Og også, valget er rig på fremtidige læger: kun i Minsk flere af dem, og i alle større byer tilstrækkeligt til stede. Men hvorfor gå andre når odinnadtsatiklassnik bor i samme by, hvor den Pinsk Medical College?

Passing score her, selv om, er ganske høj, men kan overvindes vanskeligheder, hvis det ønskes. Især hvis de studerende venter på et interessant program på den samme profil "Sundhed", som overalt. Her ikke kun er sekundær specialiseret medicinsk uddannelse, men også for at forbedre deres færdigheder, i virkeligheden - med omskoling af ledere og specialister i de uddannelsesmæssige standarder i landet. Programmet er ikke kun uddannelsesmæssige, men også lærerigt. Styrer College of Health afdeling af Brest regionale forretningsudvalg.

kollegium struktur

Enheder, der leverer uddannelsesaktiviteter på skolen, er som følger:

  • fuld tid videregående erhvervsuddannelse, specialitet "medicin";
  • fuld tid videregående erhvervsuddannelse, specialitet "Sygepleje";
  • Institut for omskoling af ledere og uddannelse fagfolk (videregående specialundervisning).

Fuld tid uddannelse forbereder de studerende til programmer for sekundær professionel medicinsk uddannelse i specialerne: "General Medicine", "Medical-diagnostiske forretning", "Sygepleje". Kvalifikation medicinsk afdeling: sygeplejerske-jordemoder, læge assistent (ambulant behandling). Eksperter diagnostiske afdeling er kvalificeret medicinsk assistenter, laboranter, og ammende fremtidige sygeplejersker er uddannet. Ankommer i medicinske colleges efter klasse 11 vil have mindre generel uddannelser, og de har mere tid tilbage til selvstudium og rekreation.

Tips til ansøgere

Grupper er afsluttet hvert år i august, så næsten hele sommeren deltager kan dedikere college udvælgelse og forberedelse til optagelsesprøver. Bekendtgørelse af overførsel udstedte passende orden direktør for kollegiet efter afgørelsen fra udvælgelseskomitéen og ansøgeren efter indgåelsen af en kontrakt. Typisk gruppen fuldtidsuddannelse op til tredive elever.

lærere

Personale potentiel college er meget høj, og er i stand til at tilbyde uddannelse af høj kvalitet. De fleste af lærerne har stor pædagogisk og praktisk erfaring, men der er begyndere, der traditionelt støtter kontinuitet i institutionen i samarbejde kolleger. Af de fyrre-syv fuldtidsansatte lærere og tyve har den højeste kvalifikation kategori, hvilket er meget højt. Undervisningen i hver disciplin forstærket højere grundform og svarer til profilen.

Traditionelt at undervise studerende kommer til den tidligere college, kan modtage en videregående uddannelse. Tyve lærere var tidligere kandidater fra dette kollegium. Øget faglig kompetence undervisere gennem konferencer, cykliske kommissioner og andre former for arbejde. Alt dette bidrager til kvaliteten uddannelse af universitetsstuderende. College Kandidater demonstrerer et højt niveau af viden og praktiske færdigheder, deres viden Pinsk, Brest region og mange andre regioner.

udstyr

Særlig opmærksomhed i college er betalt til moderne teknologi og forbedring af den pædagogiske proces: bruge en række teknikker, der anvendes computerprogrammer de nyeste modeller, testmiljø "ti-overvågning", "Afsnit: College XXI" - software og teknologi netværk komplekse software IRS "Standard", "Social overvågning "multimediepræsentationer," Psykologisk overvågning ", og mere. For fuldt ud at uddybe viden og forbedre praktiske færdigheder, udvikle kreative evner og til at erhverve lægevidenskaben, udført mange fritidsaktiviteter i college.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.