SkønhedNegle

Bryllup manicure gel-lak: Modetrends, foto

Den mest grandiose begivenhed i alles liv er et bryllup! Denne dag vil blive husket i mange år. Især ærbødig og omhyggeligt forberedt til brudens bryllupsdag. En snehvid kjole, et flyvende slør, en luksuriøs frisure og et fashionabelt bryllup manikyr er et vidunderligt billede! Alt skal svare til en stil, være tænkt ud til mindste detalje. Efter mange år vil det være så rart at se på billedet og se de smukkeste par nygifte på dem!

nyhed

For lidt mere end ti år siden sprængte neglelængde hurtigt ind i mode. Piger forsøgte at dekorere og forlænge deres guldsmykker til det maksimale. Formen af toppe, stiletter, modellering, rhinestones, bouillon - alt dette, nogle gange og på samme tid, var til stede på tynde piges hænder. Men tendenser ændrer sig, og i de senere år på mode af korte velplejede morgenfruer, dækket af gel-lak. De ser naturlige ud, naturlige. Farvepaletten er forskelligartet, producenterne forsøger at behage de mest indbydende kvinder i mode.

Gel-lak neglelak er den bedste løsning. Sådan skønhed vil vare for negle mere end tyve dage. Du behøver ikke at tynde noget og arkivere det, du kan sikkert nyde din bryllupsrejse.

Klassikere af genren

Den geniale opfindelse af franske modedesignere er den franske manicure. Neglen er dækket med base beige eller fersken lak, og dens spids - med hvid lak. Udseendet af neglene viser sig velplejede, æstetiske, men ikke iøjnefaldende. Det blev oprettet for nemt at nærme sig nogle af de spor, der blev demonstreret af modellen på podiet. Efter alt, male dine negle i pauser mellem forklæder er meget ubelejligt.

Bryllupsmandik af bruden udføres ofte i form af en jakke. Selvfølgelig er dette ikke bare en hvid fri kant, men et ægte kunstværk. Føreren kan udføre et indviklet mønster på flere negle. Faktisk på denne dag vil se blændende rhinestones. Modest molding passer også godt ind i konceptet.

Gentle toner

I de fleste tilfælde vælger brude en kjole og tilbehør af rolige toner. Fersken, pink, champagnefarve, lys beige - de mest populære farver til tøj. Bryllup manicure gel-lak skal passe ind i billedet af bruden. Så brug ikke prangende toner, for lyse indretninger.

Romantiske naturer foretrækker pink, lavendel lak. Ofte til dekoration brug blomstermotiver. De er malet med specielle tynde børster, suppleret med perler, perler, pailletter. Det viser sig et festligt design, der løfter stemningen. Hænderne på bruden vil være i fuld visning af alle under hele ceremonien. Ringen er et symbol på kærlighed og troskab, brudgommen bør kun have velplejede fingre. Når alt kommer til alt, vil alle de mindste detaljer blive fanget på mindebilleder!

Romantisk billede

Denne sæson i brudekjoler og tilbehør er der blonder. Manikyreksperter lærte at anvende det på morgenboller. Det ser bare godt ud. Til salg er der klistermærker og film med blonde mønstre, som let kan placeres på bryllup manicure, gel-lakeret.

Dette design er særligt velegnet til blonderkjørt, slør, som om vævet af en dygtig edderkopper. For et fotografering kan du købe en blonderparaply eller en kappe. Lyse billeder i naturens barmhjul vil give havet af positive følelser til de nygifte. Og sådan en feminin og romantisk blonder manicure vil bare ikke gå ubemærket.

Ædle metaller

Modetrenden i bryllupsmanduren er tilføjelsen af guld og sølv til den klassiske hvide farve. Først og fremmest skal bruden bestemme hvilket ædelmetal der er mere til hendes smag. Når alt kommer til alt, er blanding af guld og sølv et tegn på dårlig smag.

Hvis en pige foretrækker guld, skal alt tilbehør, op til skruerne på skoene, matche det valgte metal. En hvid jakke med tilføjelsen af guldfarveindretning er moderne og stilfuldt. En professionel kan billedringe på negle af navnløse fingre. Det vigtigste, at indretningen ikke var for voluminøs og udsmykkede. Trods alt er billedet af bruden ømhed og kvindelighed.

Elever af negleindretningen af sølvfarve passer også perfekt til bryllup manicure gel-lak. Hvis ceremonien finder sted om vinteren, passer snefnugene godt ind i konceptet. De kan males løs på flere negle. Til den varme årstid er sommerfugle og blomster lavet i sølvfarve relevante. Glitter og luksus af metal vil tilføre zest til billedet af bruden.

abstraktion

Mange piger foretrækker abstrakte tegninger på deres negle. Erfarne mester med glæde vil realisere et usædvanligt design. Få en meget usædvanlig bryllup manicure. Billeder hjælper med at bestemme valget. Du kan kombinere flere pasteltoner: mynte, beige, lyserød. Denne kombination vil tilføje lidt lysstyrke til billedet. Geometriske figurer, linjer suppleret med rhinestones, vil se godt ud. Men det er værd at overveje, at sådanne tegninger kun kan anvendes på negle af mellemlang længde. Til korte plader er en klassisk fransk jakke mere egnet.

Månen

Bryllup hvid manicure er toppen af nåde og perfektion. Det skal være yderst præcist. For nylig kom månen manicure ind i mode . Den lyse base af neglen er forskellig i farve og ligner formen af en halvmåne. Dermed navnet - månen! Fashion designere fra trediverne har valgt denne form for negle design. Men over tid har tendensen ændret sig, og måneskinnet manicure blev glemt i mange år.

Bruden foretrækker månens manikyr i denne form - neglepladens hovedfarve er hvid, og halvmåne er lyserød eller guld. Dekorer denne måde, du kan negle af nogen længde, manicuren vil se godt ud. Flyvningen af fantasi her er ubegrænset. Enhver kombination af farver, der passer til månen manicure.

Længde - en delikat sag

Stylister siger, at brudenes lange negle ser meget bedre ud end korte. De gør hånden elegant, forlænger fingrene visuelt. Og valget af design muligheder for en sådan festlig manicure er enorm. Elementer til modellering, placer, rhinestone, perler - du kan skabe ægte mesterværker på lange negle.

Hvis brudens kjole ikke er for prætentiøs, ikke oversået med sten og perler, kan du fokusere på bryllupsmanduren. Billeder af mesteren skal overvejes nøje. Så kan du hurtigt vælge selv eller komme ind i indretningen selv og få inspiration fra de scannede værker. Til en beskeden kjole er en hvid jakke med et mønster af rhinestones, der let kan gå over til fingrene og et håndled, egnet. Du mødes sjældent sådan skønhed, fordi det er et meget besværligt arbejde og en dristig beslutning.

Skønhed og praktisk

Gel-lak holder på neglene i mere end to uger. Derfor vil bruden ikke opleve ubehag, og hun behøver ikke at bruge dyrebar bryllupsrejse på turen til salonen. Farvepaletten er så forskelligartet, at du kan gå til en blindgyde. Lyt til mesterens råd, for han har allerede meget erfaring med at arbejde med bruden. I forvejen diskuterer designen, for ikke at forkæle dit humør på tærsklen til bryllupsceremonien. Fantasere, eksperimentere, vær smuk og elsk dig selv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.