SkønhedNegle

Hvad gennemgang pedicure gør kunderne?

Det er rart at være sund og attraktiv, især for kvinder. Tilgængeligheden af manicure og pedicure er nu blevet obligatorisk i personlig pleje. Men huske på, hvor meget tid måtte bæres i en kabine på sådanne procedurer? Nu, det tager meget mindre gennem brug af moderne metoder til behandling. Det er derfor, kunde gennemgang pedicure modtager gunstigere end den klassiske måde at skære fødder behandling.

Dette skema er ikke i alle tilfælde den procedure kan anvendes, for eksempel, hvis foden hud og negle plade er alt for tynd, de er let såret. Tværtimod for ru fødder mere passende kombineret metode stopper håndtering, dvs. først dampende med en klassisk-cut tånegle, så slibemaskine. Den bedste bedømmelse får en pedicure på konstant pleje. Hvis du gør det en gang hver anden uge i træk, så resultatet vil blive pink som et barns hæle. Det vigtigste i dette tilfælde - lad ikke fodpleje til tilfældighederne.

Hvad er forskellen mellem hardware pedicure udstyr fra de sædvanlige? Procedure er omtrent det samme. Først behandles neglepladen, fjernes derefter kutikula arbejdssikkerhed, og den sidste fase - frem formalingsmøller af varierende grader af grovhed, afhængigt af hudens tilstand. Den eneste forskel er, ifølge en gennemgang - pedicure gjort uden dampning, i stedet bruger en speciel værktøj til at blødgøre ru hud og desinfektion, som er påført ved at sprøjte direkte på huden af fødderne i et par minutter før håndtering.

Apparatet er en noget, der ligner en skov maskine, som kan ses i tandlægen kontor, med kun en lille styreenhed. Forskellen mellem en amatør maskine til brug i hjemmet og professionelt værktøj er ikke kun i pris, men også i kraft og dermed i antallet af omdrejninger i minuttet. Også inkluderet til professionel brug træder et stort sæt af fræsere til bearbejdning, overfladekvalitet er højere, hvorved der opnås et bedre resultat i behandlingen af fødder. Hardware pedicure Moskva og andre regioner stadig foretrækker den klassiske kantning, fordi den højere kvalitet af den behandlede overflade, jo længere det forbliver glat. Efter den sædvanlige udjævning huden maskine, kan der være ikke fuldt slebet skiver, som derefter omdannes til de revner og slid, og i tilfælde af slibemaskine er mulig. Denne anmeldelse pedicure gør de fleste kunder, men hvor mange mennesker, så mange meninger, så du altid bør være baseret på personlige erfaringer. Det er bedre at prøve en gang end at høre hundrede gange. Find den tjeneste, næsten enhver moderne salon, master forsøger at gå til den hardware type behandling, som den tid for dens gennemførelse lader meget mindre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.