HobbyBordspil

Hvordan man gør tricks og blive en tryllekunstner

Mest sandsynligt, du ikke bare nødt til at undre sig over, hvor stor illusionister gjort flyvende objekter forsvinder og dukker op igen monumenter fra mørket. Og måske, venstre barndomsminder af kanin, som er en tryllekunstner trækker en hat-cylinder. Efter dette er ofte et ønske om at lære at gøre noget som dette. For sådanne mennesker, og jeg skrev denne artikel, som er et par hemmeligheder helt populære, men på samme tid simple tricks.

Før du finde ud af at gøre magiske tricks, husker et par ufravigelige regler, der hjælper tryllekunstneren i sine taler.

1.Nelzya fokus afsløre hemmelige publikum. Dette er den vigtigste regel, ellers publikum vil simpelthen miste interessen for dig som en tryllekunstner. Beskueren kan endda gætte eller spekulere hvad er hemmeligheden, men du kan ikke deltage med ham i striden, er det nødvendigt at vise, at dette er blot et gæt.

2.Nelzya vise fokus, mens han omhyggeligt ikke øvede og du vil ikke have opnået ti gange ud af ti. Først et godt arbejde ud af at gøre magiske tricks. En god hjælper til træning er en normal spejl. Vis flere gange tricks selv, omhyggeligt tænkning gennem fagter og ord, som vil ledsage alle dine handlinger.

3.Nikogda ikke advare hvad der ville ske næste. Så seeren bare gætte hvor man skal lede, og hvad du skal følge. Af samme grund er det umuligt at gentage tricket en anden gang, selvom det spørge dig meget.

Derfor, i forvejen, tænker, hvordan man lærer at gøre magiske tricks, huske på, at disse hurtige regler for enhver professionel tryllekunstner er kodeksen. Først når de er underlagt, kan du opnå den ønskede virkning, og vil fortsat være en rigtig tryllekunstner for beskueren. Blandt det store udvalg af de mest populære er de tricks med kort. Den enkleste af dem - gætte kortet, som seeren vælger. Han tager ethvert kort, gemmer det viser andre seere, og returnerer til dækket.

Før du foretager fokus, skal du vælge et nøglekort (kortet skal ligge tæt på enderne, den skjulte tilskuer). Den nemmeste måde at gøre dette: tag dæk, beder seeren til at sætte sit kort og dække det med en bunke af allerede tittede kort. Efter at blande dæk og seerne mulighed for at flytte det. Så udvider dækket står ham meget let at opdage nøglen ved siden af kortet kort, skal en tilskuer. Allerede vide, hvordan man gør magiske tricks, du har brug for at gøre hele processen lidt slør af mystik. Put zagadannuyu kort sekund fra bunden, hele pakken holde i hånden og vise beskueren hendes sidste kort. Alle kan se, at dette ikke er det kort, der blev lagt frem.

Yderligere udelade pakke og holde det i hånden opad og trak ligesom det nederste kort. Men du stille og roligt flyttet til sin egen, og i hånden er du bare lagt frem et kort fremviser. Du svinger det i luften, vendes og alle kan se, at et andet kort pludselig er vendt i den rigtige. Så produktet vil i høj grad øge effekten. Dette er blot en af det store hav af forskellige kort tricks. Hvis du seriøst ønsker at lære at gøre magiske tricks, du er nødt til at arbejde hårdt for at træne. Også alvorligt lette opgaven af rekvisitter tryllekunstner, der er nu ganske nemt at købe. Ingen grund til at genopfinde eller opfinde trudnoispolnyaemye tricks. Nok til at udforske alle de hemmeligheder og ledsager dem grundigt uddannet, vil du være i stand til at opdage hemmelighederne af erhvervet. Når du har nå op på at konventionelle rekvisitter dig lidt, intet vil forhindre at forbedre deres voksende færdigheder og komme op med nye måder, hvorpå du kan overraske publikum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.