Sport og FitnessFodbold

Argentinske midtbanespiller Lucas Bilya

Lucas Billa er en argentinsk fodboldspiller, der spiller for italiensk "Lazio". I år blev han tredive, men mens han ikke engang tænker på pensionering - tværtimod er hans præstationer lige nu mere imponerende. Lucas Billia spiller i defensive midtbanespillerens position, men kan også gå lidt højere, hvis han tager mere kreative opgaver, selvom han med forsvaret bestræber sig bedst.

Tidlig karriere

Lucas Billa blev født i Argentina den 30. januar 1986. Allerede om fire år sluttede han sig til fodboldakademiet i den lokale lille klub "Estudiantes" fra sin hjemby Mercedes. Der tilbragte han otte år, og da han blev tolv, gik han gennem en visning på klubben "Argentinos Juniors", hvor han straks blev modtaget. Der tilbragte han seks år før han underskrev en professionel kontrakt med klubben. Men selv før han blev 18, begyndte Bill allerede at tale for hovedholdet. I alt tilbragte han 17 kampe, som scorede et mål, og så han bemærkede en temmelig stor argentinsk klub "Independiente", der talte i Major Leagues. I sommeren 2005 gik den 19-årige Lucas Billa på forfremmelse og blev spilleren "Independiente", som underskrev ham for et beløb, der endnu ikke blev offentliggjort.

Kommer til Independiente

Lucas Bilya er en fodboldspiller, der begyndte at vise sig i sit hjemland før han flyttede til Europa. På blot et år i "Independiente" spillede han 49 spil, som tiltrak europæiske klubbernes opmærksomhed. Normalt tiltrak de sydamerikanske spillere europæere med deres tekniske færdigheder, men Bill var den støttende midtbanespiller, som perfekt fungerede på defensiven. Bare denne spiller og havde brug for den belgiske "Anderlecht", der i 2006 betalte 3 millioner euro til argentinsk talent.

Flytter til Europa

I "Anderlecht", Lucas Bilya, hvis billeder på tidspunktet for hans overgang til den europæiske klub begyndte at blive vist i alle sportsblade, tilbragte det meste af hans karriere. Fra den første sæson blev han base spiller - og blev hos ham i syv år, som han gav til Anderlecht. For den belgiske klub, spillede argentineren i mængden af 302 kampe og scorede 16 mål. Der vandt han fire belgiske mesterskaber og en belgisk cup. Men i 2013 er det tid til at tage et skridt fremad. Han blev inviteret til sin italienske "Lazio", der betalte "Anderlecht" otte og en halv million euro.

Spillet for "Lazio"

For "Lazio" Bill har spillet i tre år - i løbet af denne tid lykkedes det at spille 99 kampe, score 11 mål, komme til finalen i den italienske Cup i 2015 og blive holdkaptenen. I den nuværende sæson viste midtbanespilleren på banen i fire kampe, hvilket gav et mål, hvorefter han blev alvorligt skadet. Det antages, at han kun vender tilbage til uddannelse i midten af november.

Landsholdets fremtoning

For landsholdet i Argentina spillede Billa 47 kampe, hvor han scorede et mål og gav to assisterer. Han debuterede ikke så længe siden - i februar 2011 i en kamp mod det portugisiske landshold. Sammen med holdet gik han til America's Cup i 2011, hvor han kom ind i feltet i to kampe. Ved verdensmesterskabet i 2014, hvor Argentina nåede til finalen i de første fire spil, gik Bill kun ud som en erstatning - men i de sidste tre var spillerens base. Han deltog også i America's Cup i 2015 og 2016, hvor argentinerne mistede to finaler til chilenerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.