BilerBiler

Tesla Model X, eller den fremtidens teknologi i dag

Tesla Motors - ekstraordinær amerikansk bilproducent, den eneste af sin slags. Kendetegnet for virksomheden er ny IT-teknologi og den seneste udvikling i teknologien. Tesla Motors - udtænkt af grundlæggerne af Google: Larry Page og Sergey Brin. De mener, at fremtiden tilhører elbiler, så virksomheden var engageret i udviklingen af elbiler udelukkende.

en start

Selskabet blev den første-fødte Tesla Roadster. Eksperter erklærede straks, at bilen venter på fiasko, men han var i stand til ikke bare "overleve", men også at blive verdens første masseproducerede elbil. På trods af de enorme amerikanske målestok for den pris, det fundet en køber. Miniature elektrificeret Lotus, for værdi overstiger 2 gange Porshe Cayenne, fundet forståelse blandt bekymrede for miljøet amerikanere. Selv Arnold Schwarzenegger, guvernør i Californien, talte positivt om bilen. Der er intet mærkeligt, fordi nogen, uanset hvor ham vide om de fattige økologisk staten Californien.

Efter selskabet udgivet roadster liftbek Model S. Det er bygget på platformen "sensationelle" model af firmaet Tesla Motors - Model X.

På hjemmemarkedet

Den første "Eski" dukkede op på vores veje i 2013, året før starten af officielle salg. Du er nødt til at være stort set tilhænger af "grønne" teknologier, til at købe sådan en bil, da der ikke servicestationer eller dele vi ikke har. Selv køretøj opladning sker omkring en dag, da det er designet til spændingen USA på 110 watt. er endnu ikke blevet fundet at løse dette problem.

Hvis der er et helt netværk af frie og hurtige ladestationer i USA, ikke har dem overhovedet. Ligeledes er det ikke klart, hvor hurtigt i frostgrader vil blive afladet batteri Tesla Model X.

udvendig

Formen af bilen er ikke futuristiske elementer: det er meget ligesom Aston Martin og endda Mazda. Dette skyldes det faktum, at bilen designeren Frants Holtshauzer, der afsluttet arbejdet Henrika Fiskera, gik til Tesla Motors fra Mazda.

Sammenlignet med deres kolleger, elektriske køretøj Tesla Model X bare enorme - omkring 5 meter i længden. Kaldet hatchback bil tænder ikke sproget, det er snarere en coupe.

interiør

Bilen er meget rummelig. Bagdøren er placeret inde i bagagerummet, hvor du kan bære to små børn: to optrækkelige sæder til dette formål. Front under kølerhjelmen, hvor motoren er af konventionelle biler, denne bil er tom. Omkring 150 l volumen er et godt supplement til stammen Tesla Model X.

Den traditionelle benzin motorblokken her erstatter lithium-ion-batterier firma Panassonic. De bare gøre den vanskeligste del af kraftværket. Til det er bundet underrammer med dobbelte wishbones foran og bagtil mnogoryichazhka.

Kompakt asynkron elektromotor er under bagakslen. Oven i ham iført aluminium krop inde som en masse ledig plads. model udviklere arbejder på firehjulstræk version af "Eski". Til dette formål de planlægger en tom plads til at etablere den anden elektrisk motor til forakslen, som kun kan reducere mængden af den forreste stammen.

Manglen på kardanled og en standard udstødningssystem i Tesla Model X har gjort det muligt at lave et gulv under passagerernes fødder selv. Det skal bemærkes, at batterirummet reducerer højden, og derfor følte nogle ubehag i ryggen af rummet: rummet over vores hoveder er ikke nok. På trods af dette, pladsen til passagerernes fødder med tilstrækkelig margen, og sofaen i kabinen fuld triple. Til dette blev den bageste midterarmlæn fjernes med kopholdere. Det understreger rummelighed overlegen i forhold til konventionelle biler elbil Tesla Model X. Billeder af interiør - bevis.

Salon trimmet med læder og carbon-fiber paneler. "Eski" udgivet på robot-anlæg, tidligere ejet af Toyota og General Motors, så build kvaliteten er høj.

bag rattet

Førersædet er meget usædvanligt: omkring et minimum af knapper, håndtag. I stedet for den centrale tunnel er en kæmpe bakke, hvorpå der er placeret en 17-tommer touch screen, der kører på styresystemet Linux med Nvidia Tegra processor. Virksomheden ikke forsømme brugen af smartphone-teknologi. skærm lydhørhed fremragende, misundelse af de fleste bilproducenter.

Med hjælp af displayet kan føreren styre stort set alle systemer Tesla Model X, nemlig fastlæggelse af den indvendige temperatur, tænde forlygterne, tuning indsats på rattet, panoramatag, genvinding niveau, luftaffjedring. Sidstnævnte Systemet tilbydes som en mulighed. Standard køretøj kørehøjde - 152 mm, og ved hjælp af suspensionen kan forøges til 22-23 mm eller lavere ved 20 mm. Ved hastigheder over 30 km / t frihøjde vender automatisk tilbage til standard position, og ved høje hastigheder suspension falder til 20 mm.

Kendetegn Tesla Model X

Acceleration af elektriske 4,2 sekunder til at "væve". Top slagvolumen på 310 kW (416 hk ..) Umiddelbart kommer til maksimum på 600 nm, og en 2-ton bil starter rask. lineær acceleration af køretøjet, hvilket er meget mærkeligt for elektriske køretøjer. Hvis vi mener, at alt dette sker under fuldstændig tavshed, lidt underlig fornemmelse. Jeg hørte kun brøl af gummi og lyden af modkørende vinden. Maksimal hastighed Tesla Model X - kun 210 km / t, på grund af de særlige træk ved motoren.

Recovery efter udskrivelsen gas temmelig skarp, men den kan justeres. Sammenlignet med andre elektriske køretøjer, intens acceleration "Eske" ikke reducere cruising intervallet 10-20 km. Officiel reserve af et batteri kapacitet på 85 kW / h er 265 miles (427 km). Brug af klimastyring Er og ridning ved høje hastigheder vil reducere det til 200 km, hvilket er heller ikke dårligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.