Kunst og underholdningKunst

Hvordan man kan trække månen fra serien My Little Pony

Lyse og venlige tegneserie "Venskab - det er et mirakel!" vinder hjerter af børn og voksne. Unge tilskuere følger entusiastisk eventyr af en drilagtig ponyashek, lære, hvad ægte venskab, gensidig ansvarlighed. Unge fans af serien vil gøre et stykke af eventyr og i vores liv. Den nemmeste måde, selvfølgelig, købe nogle farverige legetøj, farverige t-shirts med billedet af tegn. Det gode, producenterne af børns produkter tilbyder den bredeste sortiment. Men du kan gå den anden vej. På denne måde ikke kun sparer familiens budget, men også udvikler de kreative evner af barnet. Efter alt, børnene er så glade for at tegne billeder og male dem. Ja, det vil være omkring, hvordan at skildre personerne i serien på papir. Deltag i denne spændende lektion kan ikke kun børnene - at hjælpe voksne er et must! I dag vil vi lære at tegne månen - en af hovedpersonerne i serien. Dette var en fascinerende ting stille og roligt flyve regnfuld weekend eller en kølig vinteraften.

learning materiel

Børn sikkert allerede ved alle detaljer og de mindste detaljer. Men en voksen før at trække månen, skal du bruge en lille krybbe. Derfor et kort kig på de vigtigste elementer i karakter: legenden, karakter, udseende, vaner. Det er alt, vi bliver nødt til at gøre et billede så meget som muligt som en prototype.

Hårdt liv af Månen

Prinsesse Luna - en af de mest mystiske figurer i serien. Det oprindelige navn på "Moon" lyder med vægt på "I". Hendes alter ego har sine manifestationer, nogle gange dreje pony næsten en skurk. På grund af de presserende klager i hjertet af Månen forsøger at vælge den rigtige vej, men snubler. Kun støtte fra venner hjalp hende komme tilbage på siden af god.

Prinsesse Etnicitet

Månen vises før publikum i et par billeder. I forskellige episoder, og hendes SKINTONE og manke, og selv vækst er meget forskellige. Men den grundlæggende tone af månen - mørk lilla, dyb blå, sort.

Sådan at tegne en pony prinsesse Moon

Først definere den måde. Lad os prøve at tegne et lilla Månen med lilla manke.

1. Før du tegner månen, lave et layout. Luna runde hoved og relativt lille krop. Det er ikke nødvendigt at trykke kraftigt på blyanten. Medhjælper linjer, vi derefter fjerne viskelæderet.

2. trækker ansigtet. Månen vokser en lille snoet horn i panden. Ved siden af det en lille krone. Hendes øjne temmelig stor, langstrakt. Før du tegner månen, henlede opmærksomheden på sin manke - ikke så længe de fleste veninder på en seriel.

3. Tegn på vingerne. De er relativt små. Vi aflevering frem. Månen lange ben med skarpe kløer. I modsætning til de fleste ponyash sine hove har en tegning.

4. dorisovyvat gump og ben. Vi vender os til halen. Det er lang, med en krølle i slutningen.

Sådan at tegne en pony måne at gøre det så ligner den tegneserie? Selvfølgelig skal du være opmærksom på alle detaljer af den karakter. På brystet og lår malede hun små billeder af månen. Glem ikke om mønstret på klovene.

Farvning pony

Til at begynde, skal alle ekstra linjer, de ikke længere er nødvendige. Nu definerer vi materialet. Egnede gouache eller vandfarve, farvede markører, blyanter, farveblyanter, eller gel penne. Hud måne lilla, og hendes man og hale - lilla. På brystet og gumpen hendes sorte pletter, der skildrer hvid halvmåne. De månen store udtryksfulde øjne, iris er for lilla nuance. Glem ikke om skyggen - det vil gøre billedet realistisk. Detalje baggrunden: tilføje blomster, grønne buske, solrige himmel.

Det er det! Portræt af prinsessen af Månen er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.