HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver dyr ud af plast: Spend tid med et barn

Mange forældre tror fejlagtigt, at kun deres lærere skal beskæftige sig med deres børn, først i børnehaven og derefter i skolen. Men hvis du vil have barnet til at udvikle sig og ikke have problemer med at lære i fremtiden, skal du starte hjemme. I mange familier ser den eneste fritid fjernsynsprogrammer eller tegnefilm, spiller spil på computeren. Og hvad med kreativitet? For eksempel er modellering af plasticin-dyr eller andre figurer og figurer en god måde at udvikle fine motoriske færdigheder i fingrene, tænkning, fantasi. Det er ikke så svært at afsætte en halv time tid til at træne sammen med barnet. Ved du, hvordan man laver dyr ud af plasticin?

Hvad har du brug for?

Først og fremmest forberede en arbejdsplads. Arbejde bedre på bordet. På den er det nødvendigt at sprede et stort ark Whatman (så er rengøring ikke nødvendig i slutningen). Læg op med papirservietter for at tørre dine hænder. Fra værktøjerne skal du bruge træ tandstikker, stakke og så videre. Plasticin skal være blød, så et barn kan støbe noget af det. Lær ham at knæde materialet med hænderne. Hvordan man laver dyr ud af plasticin, hvis man ikke giver tid til forberedelse? Et barn skal undervises og blandede farver, så flere muligheder åbner sig for ham. Fra to stykker af forskellige farver viser det sig, at det er nemt at få en ny nuance.

Hvad skal man begynde med?

Hvordan man laver dyr ud af plasticin? Det virker straks ikke. Begynd med enkle tal. For eksempel gør med babyen "pandekager". Bare noget, og du skal rive et stort stykke materiale lille og strække det med fingeren. Når et barn lærer at gøre dette ikke på bordet, men på vægt i hænderne, kan du gå videre. Det er umuligt at forstå, hvordan man støber dyr fra plasticine, hvis man ikke forklarer smulingen, hvordan man ruller cylindriske figurer. Vis ham hvordan man kan rive stykker af materiale og rulle dem med palmen af bordet og derefter i hænderne. Som et resultat opnås de såkaldte "pølser". Så kan du fortsætte til rullende bolde. Dette vil kræve barnet mere iver. Et stykke plasticin skal rulles langs den cirkulære bane med palmen uden brug af fingre. Og ballerne bliver så nemt omdannet til terninger, hvis du "prikapytyvat" deres bord og skaber et ansigt.

Et par eksempler

Når du har fundet ud af de enkleste nuancer og figurer, kan du begynde at forklare, hvordan man gør dyr ud af plasticin. Lad os prøve at lave en kat. Det vil tage en plasticine bold, en cylinder og fire "pølser". En kugle er hoved, en cylinder er et dyrs krop, og "pølser" er poter. Glem ikke om halen. Alt dette er forbundet med hinanden, og på hovedet er det nødvendigt at gøre ørerne - kun to beskyttere. Øjne og mund er lette at tegne med et tandstikker.

Når barnet forstår hvordan man laver dyr ud af plasticin, kan man gå til mennesker såvel som forskellige genstande af menneskelivet. Nok ved træning kan du oprette hele billeder. Det er ikke nødvendigt at tale om fordelene ved denne tidsfordriv. For det første er det en god mulighed for at tilbringe tid sammen med barnet, at kommunikere med ham, for at komme tættere på. For det andet er udviklingen af plastin af stor betydning for dens udvikling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.