HobbyHåndarbejde

Bog med deres egne hænder - blot en kompleks

Bog med deres egne hænder - det er en stor gave, der ikke vil forlade nogen ligegyldig. Og for at gøre det muligt både papir og stof. Den vigtigste ting, du har brug for at afgøre, hvilken tilfælde den er beregnet.

Grundlæggende papir bog

maskiner, der fremstiller hjemmelavede bøger kom fra den sovjetiske fortid, da uofficielle publikationer blev distribueret, kaldet "samizdat". I dag kan denne enkle proces bruges til at skabe ønskerne fra bøger, unikke fotoalbum og meget mere.

Så for at skabe en bog, du har brug for at tage: et lige antal sider (som bestemmes afhængigt af formålet med bogen), tryk, stor fed nål, tyk tråd, sejlgarn, gaze, lim "PVA", pap og materiale til omslaget.

Bog med deres egne hænder er lavet på følgende måde. Ark foldet på midten og form til en notesbog. Antallet af sider i motion bøger kan variere afhængigt af tykkelsen af arket og destinationen bog. Hver sådan notebook sys med en nål og tætte filamenter således at en ende udformet med to symmetriske sløjfer og venstre ender af tråd til stramning.

Endvidere er alle kopier sendt af pressen til at falde med omkring en time. Så fremtidige bog elementer forbundet. At gøre ved at bruge to skærende sejlgarn ført gennem venstre sløjfe. Når alle bærbare computere er stablet, skal gradvist trække trådene, der blev syet dele af bogen. Og den resulterende "kage mix" er tilbage med endnu en time under en presse.

Meget snart bogen med deres hænder vil få det endelige udseende. Nu enden er klistret over produkter imprægneret med lim "PVA" gaze. Når dette materiale skal placeres langs længden af kanterne af siderne i en afstand på cirka fem centimeter.

Mens limen tørrer, skal du passe på dækslet. Til dette er det nødvendigt at fremstille to pap rektangel, hvis længde og bredde vil overstige størrelsen af et ark på 2 cm og et rektangel af det samme materiale, længde lig med højden af bogen plus 2 cm, og bredden - tykkelse af bogen ende plus 1 cm Tre. låget limes således, at jo mindre bredde af rektanglet er i midten, og store bryde ind i det i en afstand på 0,5 cm. den resulterende imprægnerede præform er også dækket med lim "PVA" osteklæde og udskudt til tørre.

Hvad vil være dække af vores bog? Hans hænder er altid lavet unikke ting. Special vil dække, men fordi dens overflade skal indsættes materiale, som derefter kan nemt indrettet.

Når udtørret begge dele, er de forbundet med den samme PVA og derefter gå under pressen, men i en halv time.

dekoration

I denne proces, kan du foretage ændringer, afhængigt af formålet med bogen. For eksempel bogen ønsker til brylluppet, med sine egne hænder lavet, kan omfatte ikke kun ark, men også pergament lagt imellem dem. Således kan hver gæst efter optagelse suppleres med fotografier.

En anden udførelsesform er omfangsrige bog. Hans hænder kan gøre vidunderlige ting, suppleret med anvendelser af væv eller filigran billeder lavet ved hjælp af krøllede hullemoduler.

Desuden bør det overvejes i detaljer ved at dekorere coveret. For at gøre dette, kan du være opmærksom på kunsten at scrapbog, decoupage eller batik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.