Sport og FitnessHockey

Spillet af pass - er grundlaget for hockey færdigheder

Hockey, som du kender - et team spil. Selv den mest fremragende fremad, er det dømt til at mislykkes, hvis det er til at stole på deres egen styrke. Dette på ingen måde forringer værdien af de individuelle færdigheder i hver atlet. Men for at overvinde fjendens forsvar er kun mulig gennem en præcis aflevering. Det er øjeblikkelig og fejlfri transmission skiver partner, der var kommet ud til den position, hvor du kan ramme modstanderens porten. Sig uden overdrivelse, at evnen til at give en præcis aflevering til en klub partner - er grundlaget for hockey færdigheder.

Sovjetiske hockey skole

Det er en udbredt opfattelse, at spillet via pass - er grundlaget for den nationale hockey skole. Angiveligt på hjemland hockey i Canada, at opbygge en strategisk baseret på individuelle motortrafikveje passerer mål. På trods af at en sådan påstand kan diskuteres, det element nøjagtig observation af national hockey tradition i den stadig indeholder. Sandheden er, at det er den sovjetiske hockey strategi har perfektioneret princippet om spillet gennem bolden. Det er et anerkendt faktum. Den overordnede handlingsplan i en bestemt situation, træneren forklarer fremtiden for hockeyspillere stadig i børnenes sport skole. Hele essensen ligger i evnen til at "se feltet", at fokusere ikke så meget på pucken, men om at flytte spillere på banen, deres egne og andre hold; evnen til korrekt at beregne og forudsige intuitivt følge udviklingen af begivenhederne og komme ud vinderen af hvert spil episode.

Solo på is

Der er sådanne udestående mestre, som hver især er på isen, i det figurative udtryk, det er værd at halvdelen af holdet. De er i stand til at knække og gå gennem nogen forsvar af fjenden. Og det ville være en strategisk fejltagelse på den del af træneren at få dem til at spille med den fælles mønster. Men det geniale ved angriber på det rigtige tidspunkt er nødvendigt at holde en præcis aflevering. Dette vil gøre det muligt at resten af arbejdet på skud til at gøre individuelt. Derfor er nøglen til succes ofte skjult i det korrekte valg af de tre bedste spillere i samme angreb. Den vigtigste angriber og assistenter skal spilles og forstå hinanden i angrebet. Hemmeligheden til succes på isen er en rationel kombination af individuelle og kollektive fordele ved spillestile.

Hvad er den scoring pass

I hockey, ganske ofte er der situationer, hvor efter en svimlende kombination angriber fuldender hans solo passage et mål modstander. Kun det sidste touch med hockeystav gør hans holdkammerat. Er det rimeligt at antage, i dette tilfælde målscorer eneste, der virkelig sendt projektilet i nettet? Selvfølgelig ikke. Derfor effektiviteten af spillere på holdet (og i overensstemmelse med det, og den samlede vurdering, og udsigterne til fremtidig aktive fodboldliv), vurderet til såkaldte "mål plus en pass". Det betyder, at i den samlede stilling ikke kun forladte skiver, men også hjælper. Og en sådan tilgang er absolut korrekt. Det stimulerer de kollektive aktioner af teamet. Ofte er endda forsvarerne, hvis pligt det er ikke inkluderet, er forbundet til angrebene, og giver partnerne en nøjagtig scoring pass.

Uden for hockey

Betydning af ordet "pass" i lang tid har haft tid til at gå ud og videre hockey og sport i almindelighed. Det er ofte brugt i mange områder af menneskelig aktivitet, som henviser til kollektiv handling og relationer med partnere. Ofte er denne populære sport, kan udtrykket høres i politiske diskussioner, og i diskussionen af spørgsmål af det offentlige liv. Især glad for denne sporty image i en virksomhed, hvor succes ofte afhænger af evnen til at opbygge et samarbejde med partnere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.