Hjem og familieKæledyr

Hvordan at bringe killingerne, så de er blevet en velopdragne hunde og katte?

Pet, medmindre, selvfølgelig, det er ikke en fisk, krybdyr eller apatisk hamstere - en positiv ladning, og glæde, samt mulighed for at observere opførslen af den dannede personlighed. Men for ikke at få fat i hans hoved, undersøge eared møbler, ikke at sværge gennem sine tænder eller hans stemme, fjerne en anden pøl på det forkerte sted, bør dit kæledyr blive bragt op siden barndommen.

Fundamentals træning barn

Den allerførste regel om, hvordan man opdrage killingerne - det er nødvendigt at vænne barnet til bakken. Det er bedst at placere bakken i sit eget toilet og bad - så du kan undgå spredning af lugt i lejligheden. Sørg også, at den lille killing var praktisk og let at komme ind i beholderen, skal du sørge for, at kofangere er ikke for høj. Der er masser af kattegrus, og hvilken du skal vælge afhænger helt af dig. Den vigtigste ting, der var en bakke i et behageligt sted for en kat - ikke passet, og helst lukket.

Det næste problem du står, stille spørgsmål om, hvordan man kan opdrage killingerne, det er deres mad. Dit kæledyr skal have sin egen plads, hvor det vil være hans tallerken og være sikker på at skål med rent vand. Som for kost (hvad at fodre, hvor mange gange om dagen), er et særskilt spørgsmål, og ofte en masse faktorer afhænger af racen af dit kæledyr. Men til hvad at spise på samme sted og ikke bære mad rundt i huset, er du nødt til at lære dit barn fra barndommen: så du vil undgå en masse problemer
og problemer i fremtiden.

Sørge for Mike Farley område, hvor dit kæledyr kan have det sjovt i sin helhed: indstille kradsetræ, væg, hvor han vil være i stand til at klatre, hyggeligt hus, hænge din yndlingslegetøj. Det er meget vigtigt at træne en killing til hjørne: denne måde kan du forhindre dig selv fra plettet møbler eared ledninger, ridset og kæmpe tapet. Hvordan at uddanne og undervise deres killinger til hjørnerne? Få mest spændende legeplads for barnet, men hvis killingen forsøger at klamre sig til rækværket på din favorit stol, hurtigt bringe det til killingerne.

Hvordan til at rejse en baby?

Hvis der pludselig killingen nashkodnichal, ikke forlader det uden opsyn - ellers du vokser uopdragen, og den skadelige kat. Du bør dog ikke holde til: etablere et forhold til et dyr frygt - ikke den bedste løsning. For information om hvordan man kan bringe killingerne, skrevet en masse, men husk det vigtigste: dyret ikke kan slå, hvad det gjorde. For en mindre, efter din mening, en lovovertrædelse, kan forbedres tone, skælde bister stemme eller smide i retning af Mike Farley et objekt, gøre en høj lyd, der ledsager denne "fu" hold "kan ikke" eller "nej" (ikke falder på katten! ). Hvis du bebrejde kæledyret af en alvorlig forbrydelse, kan du tage ham i kraven og løftede lidt (ikke fuldstændigt, således at dyret kunne stole på bagbenene og fronten ben lidt fra gulvet) og Rock katten forsigtigt fra side til side (igen som forsigtighed). En anden mulighed - at smække på panden eller næsen. Begge sanktioner vil returnere dit kæledyr til sin barndom, da hans mor blev bragt op på en sådan måde kat.

"Overseas" Mike Farley

Når det kommer til, hvordan man kan hæve en killing skotske lop-eared, mange mennesker tror, at dette er en kompleks opgave, der kræver betydelige ikke kun tid, men også de finansielle omkostninger. Dog er enige om at tage sig af en racekat er bedre end den sædvanlige værftet Murko, taget som en symbolsk fem cent på naboer, i hvert fald ikke rigtigt. Efter alt, viser det sig, en slags diskrimination! Derfor køber en dyr racekat, klar til at bringe det samme gulerod og stok, som enhver anden. Det samme kan siges om, hvordan man kan opdrage-britiske killing: give børnevenlig hus, en behagelig toilet og spise mættet med æteriske sporstoffer - og dit kæledyr vil glæde dig med en aktiv og munter opførsel, munter karakter og blid spinder, uanset hvem herunder dens stamtavle: fuldblods markiser i den femte knæ eller forladte Murka.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.