Hjem og familieKæledyr

Amerikansk junglekat: race beskrivelse og funktioner i indholdet i hjemmet

Jungle kat, eller en jungle kat i naturen levede i Centralasien, Afrika, Kaukasus, Pakistan og Indien. Fundet dette interessante dyr og i vores land - i Volga-deltaet. Katten, det er helt vilde, og i kontakt med folk der ikke er. Desuden, for at se det ganske vanskeligt i naturen, da hun lægger sig primært i fugtige krat langs bredden af reservoirer. Men hvis det ønskes, næsten som et kæledyr, og kan gøre derhjemme.

Historie race

Tidligere var det, at folk fandt en lille killing i floden, hav eller sø og bragt til sit hjem, idet som sædvanlig. Men, selvfølgelig, før eller senere, blev det klart, at denne vildsvin mose los. Killinger, i modsætning til de voksne dyr, tæmmet temmelig godt. Derfor, i sidste ende besluttede de amerikanske opdrættere til at bringe en ny race. Forældre til hendes junglekat og var generelt udvalgt huskat. Det viste sig at være virkelig original og meget interessant blanding. De kaldte det "Chaus" eller hjemme junglekat. Race egenskaber og indholdet af sådanne dyr i hjemmet, og vil blive behandlet af os i denne artikel.

vilde forfædre

I de vilde jungle katte bytte om gnavere, slanger, skildpadder og diverse vandfugle. De spiser og fisk. I modsætning til de fleste katte, det vand, de er ikke bange og er gode svømmere. ynglesæsonen i mosen los sker i slutningen af vinteren - det tidlige forår. de gebærder sig i denne periode på samme måde som huskatte, der kæmper og skrigende opkald hunner. Ung vild kat bærer omkring 2 måneder. For et halvt år killingerne bliver helt uafhængig. Seksuel modenhed på dem kommer i 18 måneder.

Vilde jungle katte er normalt ikke alt for prangende farve. Skærm af hår, de ofte rødlige, at fusionere med den soltørret græs. Søjlerne i skind, men de er stort set usynlige. Ben i vilde reed katte er meget lang, og de kan nå en vægt på op til 15 kg. Længden af deres krop - omkring en meter. I denne tredje er en meget tynd hale.

Funktioner racen

Så lad os se, hvis det eneste levested af dyret, som en jungle kat - natur? Eller race, der har lignende symptomer også kan blive skilt og hjemme? Selvfølgelig er de vilde katte af denne type kan ikke anbefales at holde huset. Men at have en lignende kæledyr er stadig muligt. Faktisk som allerede nævnt, amerikanske opdrættere lykkedes at bringe en blanding af sump los med almindelige huskatte.

I vores land, desværre, Xaus endnu ikke blevet avlet. At gøre dette, kun et lille antal af fagfolk i Amerika. Renheden af racen sukkerrør katte opdrættere overvåget meget nøje. Chaus krydsede kun med abessinske og den sædvanlige korthårede kat. Med andre arter parring er ikke tilladt at udføre. Og selv om den anden forælder er eller shorthair abyssinier, er killinger født som almindelig og Xaus. At skelne hvem der er den virkelige repræsentant for racen, er det kun muligt efter børnene vendte tre måneder.

Eksternt amerikansk junglekat er meget lig deres vilde forfædre - en grå-sort farve med rødlig hår og store størrelser. De vigtigste elementer i denne race er også inkluderet:

  • store ører og kvaster;

  • massiv hoved med aflang snude;

  • tilstedeværelsen af "falske" øjne på bagsiden af ørerne;

  • grøn eller lyse gule øjne;

  • skinnende, glat, tyk, kort hår;

  • kraftfuld krop;

  • bred brystkasse;

  • lange ben;

  • små kvaster på ørerne.

personlighed

Hjem junglekat, om indhold er diskuteret nedenfor, - dyret er meget mild og venlig, hurtigt vænner sig til ejere og adskiller sig ikke alt for stædig temperament. Men den "vilde" gener i hans karakter stadig undertiden forekomme. Eksperter anbefaler ikke at få disse katte til de familier, der har små børn. Karakteren af Chaus meget aktiv og legesyg. Det meste af dagen, disse katte er mobile og derfor meget glad for store rum. Ligesom deres vilde forfædre, Chaus absolut ikke bange for vand og svømme væk.

Ved bakken og killinger amerikansk junglekat lærer meget hurtigt og nemt. Men hvis dyret vil blive givet for lidt opmærksomhed, kan det nahuliganit. Ensomhed Xaus ikke lide. Andre kæledyr katte af denne race er gode. Den gælder ikke det bare alle mulige gnavere. En rotte eller en mus, selv om de er indenlandske, Chaus let fange. På hænderne på disse katte er ikke værd at tage. For det første, de ikke kan lide det, og for det andet, vægten af dem ganske store. Chaus i størrelse kun lidt ringere Mei coon.

hvad at fodre

Som vilde forfædre, junglekat derhjemme elsker at spise kød og fisk. Det er også muligt at give alle mulige dyr grøn "salat." sidstnævnte forhold i kosten bør være 1/3. Fisk disse katte giver ikke mere end en gang om ugen. I naturen, de spiser det ofte. Overskuddet af sådant kød kan føre til udvaskning af calcium fra kroppen. Xaus færdige foder tørfoder til katte kan ikke anbefales. Det faktum, at maden i poser indeholder ofte korn. Med en stor mængde af fedt mave af katten kan simpelthen ikke klare.

pleje Egenskaber

Coat Chaus kort. Og så alt for ofte kæmning katten er ikke nødvendig. Er det tilstrækkeligt at en gang om ugen. Badning Chaus, på trods af deres kærlighed til vand er også ret sjældne. "Bad" procedure bør være forbeholdt meget beskidt uld. For eksempel, hvis dyret vender tilbage fra en tur i sjappet dag.

Til amerikansk junglekat føler mig lykkelig, er det nødvendigt at sætte det et sted i gården af en lille swimmingpool. Du kan endda begynde at få et par levende fisk. Da den karakter i denne kat er meget levende, skal du sørge for at købe det nogle gummi legetøj. Desuden bør ejerne af kattene af denne race erindres, at de ofte kommer til skade på grund af den øgede aktivitet. Derfor bør staten af deres hud, knogler og led overvåges nøje. Og, selvfølgelig, ligesom alle andre katte, Chaus bør vaccineres regelmæssigt.

Hvor meget koster en killing

Køb dyr af denne race er meget vanskeligt i Rusland. Som allerede nævnt, Chaus opdrættet i Amerika. På grund af sjældenhed af disse katte er meget dyre. For racerene killing bliver nødt til at betale ikke mindre end 300-400 tusind. Rubler. Så hvad man skal købe og vedligeholde sådan et dyr som en jungle kat, hjemme - det er en reel luksus.

race standarder

Chaus stede er kun de katte, der har en stamtavle i sine vilde forfædre, og mindst tre generationer af hjemmet. I TICA certifikater er markeret som SBT eller C. Det betyder, at i den fjerde generation, eller lidt mere end de var vilde jungle katte. Hvis dyret er i de dokumenter, der er markeret som "A" eller "B" - den er krydset med andre indenlandske racer for at forbedre det ydre.

Certificerede virksomheder ægte amerikansk junglekat skal også have en helt sort farve, brun kryds tabby eller sort. For alle former for alvorlig konkurrence er kun åben for disse dyr.

Som du kan se, Chaus - hjem junglekat - racen er meget attraktivt både i udseende og karakter. Men for at have sådan et dyr har råd, selvfølgelig, ikke alle russere. Dette er især tilfældet med katte elite farve og en god stamtavle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.