Hjem og familieKæledyr

Catalan Sheepdog: race beskrivelse, egenskaber, indhold. pyrenæiske Shepherd

Catalan Sheepdog - rolig og venlig hund, godt transporterer den flygtige bjerg klima. Den adskiller sig ganske usædvanligt udseende og tiltrækker sig opmærksomhed fra andre. Efter at have læst dagens artikel, vil du lære om de vigtigste elementer i repræsentanter for racen.

Lidt historie

Fødestedet for den lodne skønheder anses for at være Spanien. Deres konklusioner assistenter hyrder, som er i stand til at tilpasse sig vanskelige klimatiske forhold. Forfædrene til disse dyr er bjerget pyrenæiske Shepherd. I 1911, de officielt anerkendt som en af nationens spanske racer. Et par år senere i stambogen har oplysninger om den første catalanske Sheepdog navngivet af PR. Af 1923, er der kun fire medlemmer af racen blev registreret.

Disse hunde sjældent dukkede op i udstillinger, så er ikke almindeligt kendt i verden af hundeopdrættere. Og først efter på Paris udstillingen, der blev afholdt i 1974, catalansk Sheepdog navngivet Ungos de Laketaniya vandt verden titel, denne race seriøst interesseret i mange spanske opdrættere.

Generelle egenskaber

Denne udholdenhed og ydeevne hunde, der tilhører en gruppe af hyrder med pjusket hår. De er perfekt tilpasset til alle vejrforhold, derfor er lige godt tolereres i sne, regn, varme og frost. Disse dyr, som er de forfædre af bjerget pyrenæiske Shepherd, kan arbejde under vanskelige forhold og er i stand til at være tilfreds med en meget mager kost.

Siden dannelsen af racen fandt sted i naturlige forhold, disse hunde bruges til at leve i et miljø af forskellige dyr og perfekt tilpasset ethvert miljø. De er ganske hårdføre og udmærker sig ved godt helbred. Overdreven aggression devaluerer disse hunde, hvilket gør dem uegnede til brug som en assistent hyrde.

Catalan Sheepdog: en beskrivelse af racen

Det er en velafbalanceret stærke dyr med en let strakt krop. Vægt voksen varierer inden 16-18 kg med en stigning på 45-55 centimeter. Den relativt store, brede, men ikke tunge hoved arrangeret hængende, stramme trekantede ører. Store brune øjne omgivet af mørke-farvede låg.

Muskuløs, stærk og relativt korte hals dyr gnidningsløst ind veldefinerede skuldre og manke. Lige tilbage med en veludviklet muskler gradvist flyder ind i lidt faldende kryds, placeret lige under manken. Den catalanske Shepherd har en bred brystkasse med godt buede, ikke flade ribben. Hund Belly er let optrukken.

Stærk harmonisk dyr krop er dækket med lange, let bølget hår med en grov dækhår. Mest tyk pels vokser i bagsiden af kabinettet. På hovedet af den catalanske Shepherd har øjenbryn, overskæg og skæg. Som for farve, den langhårede hund fra en afstand synes at være ensfarvet. Men i virkeligheden er det ikke. dyr farve nuance afhænger spidserne af dækhår. Det kan være gul-rød, zobel, tiger, sort eller grå.

adfærd Egenskaber

Catalanske Sheepdog, en egenskab som anses dagens offentliggørelse, rolig afbalanceret temperament. Dette er let træne, intelligent og temmelig uafhængig hund. Det er i stand til at træffe selvstændige beslutninger, viser wariness mod fremmede og har fremragende hyrde kvaliteter.

Repræsentanter for denne race har tendens til altid at være i nærheden af sin ejer og lige så stærkt knyttet til alle medlemmer af værtsfamilien. Af disse modige hunde får en god vagt og trofaste følgesvende. Repræsentanter for denne race godt mærke forskellen mellem det imaginære og det virkelige trussel. Derfor er de som regel er pålidelige forsvarere.

Takket være tålmodig og rolig natur af disse langhårede hunde gør fremragende legekammerat for børn. Men nogle gange de vågner op hyrdeinstinkt, og de kan være lidt nippe i hælene, eller blot komme i vejen. En sådan uønsket adfærd uden problemer rengøres ved hjælp af rettidig socialisering og træning. Disse fredselskende hunde er tolerant over for andre dyr, så let at komme sammen, ikke kun med deres pårørende, men også med katte.

Catalan Sheepdog: vedligeholdelse og pleje

Disse fordringsløs hunde er ideelle til livet i et bur. Men hvis der er nok walking og anstrengende motion, de stille og roligt ville reagere på værelset vedligeholdelse. Care repræsentanter for denne race reduceres primært til den almindelige kæmning lange luksuriøse hår. Gør det ønskeligt at mindst tre gange om ugen ved hjælp af en speciel børste med stive børster. Denne procedure ikke kun forhindrer dannelsen af tangles, men også hjælper med at fjerne døde hår.

Uld catalanske Shepherd vandafvisende. Derfor har dyret ikke behøver hyppig badning. Hund vask anbefales ikke mere end to gange om året ved hjælp af specielle shampoo. Hertil kommer, at medlemmer af denne art, såvel som alle andre hunde vaccineret og skal regelmæssigt passere desinficering mod eksterne og interne parasitter.

fodring anbefalinger

Afhængigt af alder, bør catalanske Sheepdog hvalpe spiser seks til tre gange om dagen. Over tid, antallet af fodringer falder og alderen på et år til hunden oversat til et to-tiden måltid.

Repræsentanter for denne race er uhøjtidelig i alt, hvad der vedrører mad. Derfor kan de gives til både industri- og naturlige fødevarer. I det første tilfælde, bør der gives præference til betroede mærker af kendte producenter. Når du vælger en tørfoder skal du omhyggeligt undersøge alt, der er skrevet på emballagen. Sammensætningen af sådanne produkter bør ikke være nogen farvestoffer eller konserveringsmidler. Det er vigtigt at sikre, at der er indeholdt en tilstrækkelig mængde kød. Også i kvalitativ industrielle fødevarer bør ikke være majs og hvede.

De, der har besluttet at give sine catalanske Sheepdog naturlige produkter, bør huske på, at grundlaget for hunde kost bør være kød. Det kan være oksekød, kylling, kalkun eller lam. Også i menuen på dit kæledyr skal være til stede biprodukter, herunder lever, hjerte, kallun og nyrer. Et par gange om ugen, kødet komponent, er det ønskeligt at erstatte fisken. Desuden bør dyret kost suppleres med korn. De kan gives ris, boghvede og havre. Det er strengt forbudt at tilberede hunde semulje og perlebyg grød! Det er også vigtigt at sørge for, at dit catalanske Sheepdog regelmæssigt modtaget grøntsager, frugt, yoghurt og frisk ost.

Træning og motion

Repræsentanter for denne race forskellig selvstændig karakter og høj intelligens. Hvis de er involveret i uddannelse en stærk og selvsikker person, begynder de at vise den naturlige intelligens og hurtigt at forstå, hvad der kræves af dem. Det skal være ejer nogensinde vise svaghed eller usikkerhed, da hunden ikke længere vil adlyde hans befalinger. Under uddannelsen er det vigtigt at bruge en metode baseret på positiv forstærkning. Mishandling hurtigt blive smidig hund i ukontrollabel og lunefulde væsen.

Aktiv catalanske Sheepdog brug stor fysisk anstrengelse. De er afgørende for lange gåture, hvor de vil være i stand til at køre og kaste masser af oplagret energi.

pyrenæiske Shepherd

I slutningen af artiklen bør sige et par ord om de nære Kindred katalanerne. Disse to arter er meget lig hinanden. Hjem til pyrenæiske Shepherd anses for at være Frankrig. De blev taget specielt til hyrde formål. Det er sandt, robust og raske og rørige hund. De er kendetegnet ved fed og stærk karakter.

Pyrenæiske Shepherd god til at træne. Hvis det ønskes, er det muligt at bringe ud en fremragende og pålidelig følgesvend vagtmand. Det er bundet til en af familiens medlemmer og anser det sin herre indtil udgangen af sine dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.